Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

asteptam si noi pe maine...la bacau.

Modificat de pashaman
Publicat

Păi la voi mai este valabil contul la Serviciile financiare ? Nu ar trebui să îi luaţi direct de la financiar ?

Publicat

Ar fi un dezastru ! Datorita desfiintarii inpectoratului, jumatate din bani trebuie sa ii dau pe transport

Publicat

Au intrat si la Constanta 353 ron raiffeisen! Spor la cheltuit! :ner:

• Apreciez 1
Publicat

Normal. Ca noi de la p.f. am fost mereu cei mai prosti din curtea scolii... La Galati nu au intrat nici acum!

• Membru
Publicat

Si la Cluj au intrat 350 lei!Hougy deja i-am cheltuit pe acumulator auto ,ca ma lasat la -18 grade! ^_^

Publicat

Confirm si la Suceava au intrat inclusiv pentru pensionari/disponibilizati care ridica de la sediu Ipj pe stat de plata.

• Membru
Publicat

Si la Valcea au intrat, pentru cei cu card Raiffaisen. Tocmai am verificat online. Suma de 353 lei.

Publicat (modificat)

si la MH au intrat.....nu stiu ce o sa fac cu atatia bani!!!!

O sa-i cumperi lumanari la tot neamul lui Igas :emo-box: s-alui Eba!!!! Ca noi toti dealtfel!!!!! :good: Dumnezeu sa-i hodineasca ,ca-s vii :doh: ....inca!

In alta ordine de idei :

"Urmare a solicitarii a 4 sindicate (Pro Lex, SNPPC, SNAP si Diamantul- hmmm!mda!- nota mea), ministrul traian igas a acceptat intalnirea pentru dialogul social la nivel MAI.Problemele discutate au fost urmatoarele:

-acordarea restanţelor la drepturile salariale şi la norma de echipament;

Raspuns: S-a achitat diferenta la norma de hrana (sumele au fost virate de MAI catre structurile teritoriale).Suma repartizata MAI pentru 2012 permite achitarea a 50% din restanta pentru 2011 la norma de echipament. MAI a stabilit ca in luna aprilie sa se acorde 20% din restanta, iar diferenta, pana la sfarsitul anului. dl. traian igas a declarat ca sustine in fata Guvernului, ca la urmatoarea rectificare bugetara sa primeasca si diferenta de 50%.Pro Lex (numai el ?) a propus (celelalte sindicate au sustinut....) acordarea integrala a restantei la norma de echipament pentru 2011, 50% din norma de echipament pentru 2012 la data prevazuta de lege, iar diferenta de 50%, dupa rectificarea bugetara. Dl. director general al DGF, Dragulin, nu a fost de acord....pozitia reprezentantilor DGF si DGMRU a fost categorica si intemeiata doar pe opinii si interpretari personale. Sindicatele au propus sistarea acordarii “salariilor de excelenta” si plata sumelor restante. Ministrul a solicitat baza legala si s-a declarat disponibil de a sista plata acestor sporuri.Pro Lex a indicat art. 10 din Legea nr. 69/2010 ca temei legal pentru adoptarea acestei masuri.Reactia beneficiarilor (numele gunoaielor care o fi?....sa-i stim si noi daca-i oprim in trafic sau daca ......sau daca.....sa-i omenim cum trebuie - nota mea!) salariului de excelenta l-a acoperit pe ministru si problema a ramas nesolutionata..........Pro Lex a atras atentia ministrului ca nu a condus si nu conduce in fapt MAI, fiind doar o iluzie ca are aceasta putere. I-am solicitat dl. traian igas sa dispuna, concret, sarcinile, persoanele responsabile si termenul de finalizare a acestora :ner: " sursa : prolex.ro ; adnotari :"eu" ,unele corecturi:tot "eu"...glumeam cu marcajul " eu "

Asa ca ne uitam dupa banii (ai nostri!...da!ai nostri ,conform legilor in vigoare ... legi in care nu se pomenese cuvantul "criza" si alte scancete gen "...din cauza crizei" ) pe care [cenzurat] MAI-ul ni datoreaza pana ni se lungeste pielea portofelului.....

igas? die ,please! :beer:

Modificat de axle15
  • Apreciez 2
Publicat (modificat)

Nici la I.T.P.F. Iasi nu s-a virat restanta la norma de hrana datorita incompetentei celor de la financiar, care motiveaza ca nu au avut timp sa faca hartiile desi pe multi ii vezi la tigara afara sau la discutii aprinse pe holurile intitutiei.

Modificat de ccclyon
Publicat

Dragi colegi eu zic sa o luam spre Bucuresti ,pardon Cotroceni, imbracati in uniforma.

Si sa stam la usa basitului pana se plictiseste.

Adica sa-i adresam urarea cu drept de autor.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

La Olt nu ai intrat nici pana la 14.30, v-am zis eu, aici sunt "politisti" adevarati, muncesc de se rup....

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.