Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

la calarasi ieri sa-u virat 20% din banii pe haine la cei disponibilizati

sau cel putin asa mia spus un fost coleg

:doh:

Hmmmm!....Mai sa fie....

:blink:

Modificat de axle15
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

la hunedoara nu a intrat nimic

La ce banca ? Cardurile au ore diferite ,functie de banca.

Hunedoara -un mare " zero lei " ,la 17:38 ,la Garanti Bank

Modificat de axle15
Publicat

La Ploiesti au intrat banii pe card , i-am scos in jurul orelor 13.30, 353 ron

Probabil voi ati luat fiindca ...... :hmmmt: ...... la voi seful Serviciului Financiar-Contabilitate este contabil ,nu politist ca si la noi.... sau....o fii invers? :doh: ... :ner:

• Apreciez 1
Publicat

Nu, probabil pentru ca au protestat in strada , s-au grabit mai repede cei de la PH.

• Displace 1
Publicat

Nu, probabil pentru ca au protestat in strada , s-au grabit mai repede cei de la PH.

Macar a fost strasnic protestul .....? sau e doar coincidenta....sau e vb doar de financiar....?

Desi 353 de lei nu cred ca mai pot astupa oful si obida din sufletul politistului roman (vorba ceia:politist e cel din strada/operativ si cel din film....restul sunt vax albina-bland vorbind)...si inseamna ca cei din aparatul central (ce sovieto-comunisto-nord-coreean suna!) sunt idioti rau ,da' rau de tot (chiar sunt!) daca cred ca mai pot corecta trendul descendent al starii de spirit in randul politistilor reali din Politia Romana (cea Nationala!!!).

De fapt uitandu-ma la gunoiul ala ordinar de Igas....nu pot sa nu ma gandesc decat la o vorba veche a propos de aparatu'central :"Asa stapan ,asa sluga!"

• Membru
Publicat

@TTI23, esti politist sau...

Eu am vorbit cu un coleg de la Prahova si el nu are nimic in plus pe card. Atunci cineva nu spune adevarul!?!? ce zici titi?

Publicat

Acum când nu se zboară sunt făcute strategii cum sa nu comentezi prost la vocea străzii. Sunt ocupați. Nu le cereți prea mult. Totul la vremea .........lor. Dl. ministru pe toate le-a făcut la vremea lor. Mai este până să se poată discuta cu cărțile pe masă în aceste zile. Păcat de anii și mai ales iernile liniștit. Nu au învățat încă nimic.

• Displace 2
  • Moderator
Publicat

Chiar trebuie să pui acest post prin toate topicurile? Ai mai postat și în celălalt topic despre restanțe un post cu un conținut identic. Nu e nevoie să-l postezi peste tot, e suficient o singură dată. În plus, în acest topic se discută despre banii de echipament si sumele restante, nimic altceva.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Acum când nu se zboară sunt făcute strategii cum sa nu comentezi prost la vocea străzii. Sunt ocupați. Nu le cereți prea mult. Totul la vremea .........lor. Dl. ministru pe toate le-a făcut la vremea lor. Mai este până să se poată discuta cu cărțile pe masă în aceste zile. Păcat de anii și mai ales iernile liniștit. Nu au învățat încă nimic.

.... ???? :blink:

:wacko:

Nuca-n perete!!!!

Modificat de axle15
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Aiureli...nu s-a dat nimic...DACA s-a dat,de ce nu posteaza aici cineva care A LUAT, nu ca a auzit el...astea sunt "gulgute"...

Publicat

De la bulgari de unde

După câte vad eu sunteți bine organizați

BH, GR, ce judet urmază ?? Sunt f curios

• Apreciez 2
  • Displace 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.