Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

referitor la norma de echipare, pana nu ii vad banii pe card nu mai cred nimic, promisiuni si liste au fost si in decembrie...

• Membru
Publicat

Norma de echipare la agentii de politie e in jur de 2100 lei, iar ofiterii primesc mai mult, nu mai retin exact cat.

Sumele exacte figurau intr-o adresa trimisa de seful DGPMB in noiembrie sau decembrie in care se anuntau sumele exact in ceea ce priveste restantele, inclusiv norma de hrana...repet se anunta cat e de plata, dar nu si cand

Publicat

DannyBad, agenţii au 2200 lei şi ofiţerii 2000, asta în cazul în care nu au comandat echipament, numai că din această sumă se deduce pentru o perioadă 10%, iar pentru perioada anterioară revenirii cu 15%, se deduce 25%, faci calculul vezi cât ai de luat, dar stai!, asta nu e tot,( ca la reclame nu?), dacă îl faci acum mai trebuie să indexezi rezultatul cu rata inflaţiei care de obicei este în mişcare( coeficientul bre). Vorbesc de 2011, pentru 2012 este simplu, deduci pentru tot anul 10%, scazi din suma totală rezultatul îl indexezi cu rata inflaţiei şi gata. Poate aşa am răspuns şi celor care tot întreabă de ce se refac calculele lunar. Iete deaia!, că legislaţia este încâlcită rău, rău de tot. Când se plăteşte este altă poveste, ce este aşa de greu să se refacă calculele periodic?. Hai să auzim de bine, bani să fie!, că de cheltuit....

Publicat

Mai intai sa-i vedem pe card si apoi mai discutam, ca la cate tepe ne-au dat nu mai cred nimic!

Publicat

din ce am inteles luna asta primim restanta la norma de hrana si in trim II 20 % din banii pe haine

Publicat (modificat)

asa este din pacate . isi bat joc de noi ! adresa din 19.01.2012 catre subunitati a MAI in care se spune sa se ia masuri de alocare a diferentei la norma de hrana in aceasta luna iar daca vor fi bani 20% in trim II si 80% in anul 2012 . adica la Sfantul asteapta !

Modificat de adrian75
  • Membru
Publicat

O colega de-ale mele a sunat la noi la financiar de unde i s-a confirmat ca pana vineri va fi bagata restanta la norma de hrana.

• Membru
Publicat

În ceea ce priveste drepturile de echipament aferente anului 2011, va comunicam valorile financiare cuvenite fiecarei categorii de politisti :

a) 2.088,11 lei – pentru ofiterii barbati cu functii de conducere (pâna la sef de serviciu/similar, inclusiv)

b ) 2.076,90 lei – pentru ofiterii femei cu functii de conducere (pâna la sef de serviciu/similar, inclusiv);

c) 1.860,41 lei – pentru ofiterii barbati ;

d) 1.852,65 lei – pentru ofiterii femei ;

e) 2.093,29 lei – pentru agentii barbati ;

f) 2.062,24 lei – pentru agentii femei .

Dar coeficientul cu care se indexeaza aceste sume in cazul in care nu sunt platite pana la data de 1 iulie a anului pentru care se acorda respectiv 01.07.2011? Sau s-a abrogat Ordinul?

Nici in 2010 nu s-a acordat acest coeficient.

Publicat

Ce mizerie, azi am dat pe la financiar (Timis) si contabilul sef spunea ca vom primi doar diferenta de la norma de hrana, mi-e sila...

Publicat (modificat)

pana vineri, dar nu era sigur, deci nu va faceti planuri cu alocatia pana nu ii vedem pe card

de ipj timis e vorba

Modificat de adrtm
Publicat

Vaaai, ne-au umplut de respect cu banii astia...nici nu stiu cum o sa cheltuiesc atatia bani!!!!

Mi-e sila...:(((

Publicat (modificat)

Ne-au tepuit din nou , uitati-va pe siteul Directiei Financiare , a fost postat ieri ... o sa ne dea cu taraita in fiecare luna restanta la norma de hrana !

Modificat de Leonidas67
Publicat

O colega de-ale mele a sunat la noi la financiar de unde i s-a confirmat ca pana vineri va fi bagata restanta la norma de hrana.

Si de norma de echipare ce se aude?

• Apreciez 1
Publicat

dark,astazi ne-au spus ca se da restanta Luni sau Marti.parerea mea?cred ca nu se mai da nimic,pentru ca au vazut ca nu reactionam in niciun fel.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.