Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Care s-au remarcat?

Doamne........ idiotul vorbeste, cuvanta .......cred ca iar a faultat limba romana.

Pai domnule sinistru nu asta trebuie sa faca jandarii ?

Nu pentru asta primesc salariu lunar diminuat cu 13%?

Sau comnandantii lor si ,,donii procorori" de la DIICOT va spun ca sunt soldati universali, un fel de Rambo urbani ai zilelor noastre ?

Ca in afara atributiunilor de serviciu poarta cagula, sparg usi strigand ,,deschideti politia", intocmesc dosare penale de ,,branconaj" la porumbeii salbatici din rasa gugustiuc, au masini cu girofar rosu -albastru etc este alta treaba.

Publicat

Bravos ! Bine combatut ! Ministru MAI - ce stie Igasanu ce-i sofranul !

• Apreciez 1
Publicat

Ca sa luam aminte :

-noi ,politisti ,suntem "relativ" rabdatori (90%"rabdare si tutun" + 10% inspiratie=meseria de politist ,nu?)...am strans din dinti "usor" ,la modul scrasnit si l-am gratulat pe papusarul ciacar si sasiu cu-n tovarasesc "Iesi afara ,javra ordinara" desi nu se merita sa jignim cel mai bun prieten al omului - cainele;

-am acceptat ,poate ,ca undeva este un ipotetic viitor mai bun daca ramanem fara 25% din salariu ca sa salvam ,vezi Doamne ,bugetul tarii;

-am "zambit" stramb cand am constatat ca 25% e 30%-35%;

-am pus capul in pamant cand europenii ne laudau chipurile ca uite ce reforma realista a tras codasa Europei-Romania;

-....;

-....;

Dar cum sa nu te apuce cheful de bataie pana la omor vis a vis de clasa politica (da,toata clasa politica cu chioru ,piticu' ,tonta ,antonov ,dan-crescent ,blonda p....lii ,branconierul si altii in prima linie :emo-box: ) cand constati ca atunci cand biata Romanie isi dadea duhul sub nimicitorul -25% ,in anul de gratie 2010 sse cheltuiau cu patima 10 miliarde de euro .

Curtea de Conturi a Romaniei poate fi banuita de orice numai de partizanat politic si asta fiindca de la nea Nicu Vodcaroiu in jos ,restul sunt oameni ai cifrelor....

"Curtea de Conturi a constatat abateri de peste 9 miliarde euro în 2010

Controalele efectuate anul trecut de Curtea de Conturi au scos la iveală abateri cu caracter financiar-contabil de peste 9 miliarde de euro, majoritatea referindu-se la legalitatea şi exactitatea evidenţelor contabile şi a bilanţurilor contabile, secondate de cele privind încălcarea prevederilor legale referitoare la administrarea patrimoniului public şi privat al statului şi al unităţilor administrativ-teritoriale.Potrivit Raportului Curţii de Conturi pe anul 2010, postat recent pe site-ul instituţiei, "din evaluarea estimativă a abaterilor constatate de Curtea de Conturi ca urmare a acţiunilor desfăşurate asupra bugetelor publice se vor încasa 3,2 miliarde lei, din care 2,4 miliarde lei (76%) din neregulile care au condus la neurmărirea şi neîncasarea unor venituri bugetare şi 0,8 miliarde lei (24%) din neregulile care au condus la producerea unor prejudicii".Cele mai frecvente abateri constatate la categoria de venituri suplimentare, 2.708 cazuri, respectiv 77% din totalul cazurilor privesc deficienţe în stabilirea, evidenţierea şi încasarea în cuantumul şi la termenele prevăzute de lege şi 518 cazuri, care se referă la neîndeplinirea obligaţiilor fiscale către bugetele publice.La categoria deficienţelor care au generat prejudicii, cele mai frecvente abateri se datorează nerespectării legislaţiei privind efectuarea cheltuielilor din fonduri publice, 4.584 cazuri, respectiv 90% din total, situaţie care arată că disciplina financiară în domeniul finanţelor publice este frecvent încălcată de responsabilii cu gestionarea fondurilor publice.............

În peste 2.000 de cazuri patrimoniul public şi privat al statului a fost greşit administrat

Abaterile cele mai frecvent constatate la categoria deficienţelor financiar-contabile s-au înregistrat ca urmare a nerespectării legalităţii, realităţii şi exactităţii evidenţelor contabile şi a bilanţurilor contabile, 2.861 cazuri, respectiv 26% din totalul celor 11.007 cazuri constatate.

O altă categorie de abateri frecvent descoperite o reprezintă încălcarea prevederilor legale referitoare la administrarea şi gestionarea patrimoniului public şi privat al statului şi al unităţilor administrativ-teritoriale, 2.069 cazuri, respectiv 19% din total.

..................................................

5 milioane euro, valoarea neregulilor descoperite la plăţile prin POR

Curtea de Conturi a constatat nereguli de 5,1 milioane de euro în urma unor controale care au vizat cheltuielile declarate Comisiei Europene în anul 2010 aferente proiectelor finanţate în cadrul Programului Operaţional Regional (POR).........Impactul financiar al corecţiilor financiare aplicate în cadrul eşantioanelor verificate este de 5,1 milioane de euro", se arată în sinteza raportului public pe anul 2011 al Curţii de Conturi.Astfel, s-a constatat că în cazul unui contract de achiziţie cu o valoare de 285.000 de lei (fără TVA), anexat la cererea de rambursare depusă de beneficiar şi acceptată la plată, nu au fost respectate prevederile legislaţiei naţionale privind achiziţiile publice, fiind aplicată o corecţie de 100%.În cazul unui alt proiect au fost decontate cheltuieli neeligibile în sumă de 153.000 de lei, reprezentând valoarea lucrărilor executate în baza unui act adiţional peste cota de 10% din valoarea contractului de lucrări, contrar prevederilor legale." sursa http://www.curierulnational.ro/Eveniment/2012-01-10/Curtea+de+Conturi+a+constatat+abateri+de+peste+9+miliarde+euro+in+2010

Pai 10 miliarde de euro (ce imi este 10 ce imi este "peste 9 de euro") si voi veniti , clasa politica compusa din scursurile poporului , sa ne taiati 25%....pai astia trebuie omeniti in stil taliban.

Nu pot sa postez Raportul Curtii de Conturi a Romaniei pe 2010 fiindca are 7,08 MB dar dau link-ul pentru cei ce au rabdare , pricepere ,stomac tare si stapanire de sine sa-l studieze... : http://www.curteadeconturi.ro/sites/ccr/RO/Publicatii/Documente%20publice/Raportul%20public%20pe%20anul%202010.pdf

La final vin si eu cu o nedumerire vis a vis de faptul ca ne lipsesc niste greci printre noi .... si eventual si in conducerea sindicatelor:isi aduce cineva aminte sa se fi opus sau sa fi comentat cineva dintre liderii de sindicat a propos de sifonarea banilor de tinuta?....cum vine asta????Ia luati-va tinuta la purecat si dati-va cu parerea asupra justificarii pretului de catre tinuta! Pantofii=...lei ,bocancii imblaniti=...lei ,scurta imblanita=...lei ,centura=...lei ,camasa=...lei ,.... , pe fisa de echipare ,da? Bun !!! Cu lista de preturi (nu de echipare ,ca ne iau "profesionistii" :ner: de la S.I.P.I. ) mergeti prin magazine (s-aveti extraveral la voi)....eeee? asa-i ca-i diferenta de pret?Daca nu e diferenta de pret ganditi-va ca o comanda en-gross duce la o scadere dramatica de pret(idiotii :emo-box: din aparatul central "nu stiu" acest principiu de bun simt).Exemplu:bocancii Viper din piele sunt 265 lei cu TVA in magazin...cat sunt la o comanda data en-gross????Sau pantofii???? ...sau scurta imblanita...(si ne plangem ca ciobanii nostri ard blana oilor sau ,mai grav ,renunta la oi).

• Apreciez 1
Publicat

Jegul asta de igas (branconieru) are un tupeu fantastic. Spune ca vom primi restantele anul acesta , dar nu spune cand inainte de alegeri.Nu mai va faceti sperante in legatura cu restantele prea curand.

Publicat

Dupa amploarea protestelor, sefii s-au "gandit" cica , sa inceapa sa acorde restantele la norma de hrana din 01.10.2010-30.11.2011 , sumele trebuie trimise la centru pana 19.01.2012 ora10.00 , iar de plata spre finele lunii curente.

Suma de plata restanta este aproximativ 350 ron.

Doamne ajuta sa le tina gandul bun si cu restantela la echipament !!!

• Apreciez 2
  • Displace 3
Publicat

Pai nu v-am zis eu ca ni-i vor da inainte de alegeri? Poate tot atunci va mai mari si salariul, la ordinul dictachiorului, doar, doar vor mai castiga alegerile , desi au declarat sus si tare ca anul acesta salariile si pensiile vor fi inghetate. Asta daca protestatarii nu le fac o alta ordine in planuri!

Publicat

Dupa amploarea protestelor, sefii s-au "gandit" cica , sa inceapa sa acorde restantele la norma de hrana din 01.10.2010-30.11.2011 , sumele trebuie trimise la centru pana 19.01.2012 ora10.00 , iar de plata spre finele lunii curente.

Suma de plata restanta este aproximativ 350 ron.

Doamne ajuta sa le tina gandul bun si cu restantela la echipament !!!

Vorbesti sau ne informezi?????

Sau.....poate dezinformezi....

Daca ai dispozitie scrisa te-ntelegem....la toti n-i greu si tre'sa ducem o pita acas' !

Publicat

domnule mediator, pe intrapol , la financiar este venita o adresa prin care se solicita tuturor inspectoratelor, sa se comunice de urgenta pana astazi sumele restante catre politisti privind drepturile la echipament pe 2011 si diferenta de la norma de hrana.stiti ceva despre aceasta adresa?

Publicat

cippo...si in octombrie s-au mai cerut informarile astea...asa ca...

Publicat

La BURSA ZVONURILOR pag.57 gasiti si ...date concrete despre acest subiect !

Publicat

Postarile cu subiect gen:"se dau banii in data..." , "a venit pe intrapol..." , ".....s-a cerut comunicarea de urgenta a ....ptr. a se da banii..." , "...se va incepe acordarea...." ,postari avand ca autori membrii juniori cu 1-2-3-4 hai 10 postari* la activ si toate axate pe topicurile explozive d.p.d.v. socio-profesional ma duc cu gandul la structurile noastre dragi...Nu trebuie sa fi paranoic si mare fan al teoriei conspiratiei ca sa vezi coincidentele astea...

* - cyprydeea ,cippo ("domnule mediator, pe int..." te refereai la moderator,nu?) , pifff77 ,sias23 aveti ... sunt cateva cazuri...daca ma insel...imi cer scuze

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

bravo axle 15 !!! Daca tu esti cel din poza, iti inteleg toate supararile ! Eu sunt unul dintre cei disponibilizati din octombrie !

Din fericire, junior fiind, mai tin legatura cu colegii. De acolo am aflat despre acea adresa ! Poate cand o sa iti mai creasca parul, nu o sa te mai porti cu nasul pe sus !

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

bravo axle 15 !!! Daca tu esti cel din poza, iti inteleg toate supararile ! Eu sunt unul dintre cei disponibilizati din octombrie !

Din fericire, junior fiind, mai tin legatura cu colegii. De acolo am aflat despre acea adresa ! Poate cand o sa iti mai creasca parul, nu o sa te mai porti cu nasul pe sus !

Daca ai fi rasfoit forumul la postarile care tin de bani , de starea de spirit sau de abuzuri mi-ai fi inteles suspiciunile vis a vis de membrii cu 1-3-10 postari si toate ambigue sau cu potential de "soparla" aruncata

Ai o problema in a interpreta/intelege ce am scris:

.....* - cyprydeea ,cippo ("domnule mediator, pe int..." te refereai la moderator,nu?) , pifff77 ,sias23 aveti ... sunt cateva cazuri...daca ma insel...imi cer scuze

Cat despre par .... poza este un avatar....nu sunt eu-daca nu ti-ai dat seama...este un U.S. Marines...

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Hai cu toti, ca nu-i degeaba,

Noi cu prostii facem treaba.

Voi nu ati observat ca astfel de adrese cu calcule privind restantele apar cam o data la 3 luni pentru a mai convinge prostimea ca pe ii ii intereseaza?Vorba unui cole, a mai fost una in octombrie, tinta a fost atinsa adica noi am crezut ca vom primi.Acum au lansat alta( de fapt de ce nu au situatia din octombrie, ca e aceeasi) iar vorbim si speram iar.Prin aprilie-mai sigur mai apare una.

• Apreciez 1
Publicat

Acele adrese sant niste intoxicari. Sper ca nu santeti atat de naivi sa credeti ca vom primi ceva prea curand. Si asta o spun sincer sa nu mai credeti tot ce apare in legatura cu restantele.

Bani o sa primim dupa ce pleaca chioru,piticu si branconieru

• Apreciez 2
Publicat

PAI HAI FRATILOR SA LE DAM IN CAP FIR_AR MAMA LOR A DRACULUI DE JEGOSI ORDINARI!IMI CER SCZ PENTRU VB ACESTEA URATE DAR IMI VINE SA PLEC ACOLO SI SA-I......JUDEC!

• Apreciez 1
Publicat

......de pe un forum al uni sindicat....

Dupa ce s-a linistit treaba cu incheierea anului financiar si acordarea drepturilor banesti pe luna decembrie, pe 14-15 ian., unele sindicate si subsemnatul am solicitat sa se comunice de ce nu s-a respectat angajamentul ministrului de a se achita restantele macar la drepturile de hrana (NH) promise prin acea adresa a DGF din dec.

S-a spus atunci ca pana pe 23.12.2011 nu s-au primit suficienti bani pentru restanta la NH si ca sa nu se dea numai unora, s-a renuntat, promitandu-se din nou ca la deschiderea de credite din noul an si pentru luna ianuarie sa se vada cum au ramas conturile si sa se mai ceara bani la MFP.

De la alte sindicate si oficial de la CNP nu s-a presat prea mult acest lucru, ca sa nu deranjeze conducerea ministerului dupa ce in decembrie ni se anulase posibilitatea de a se retine cotizatiile membrilor de sindicat si CNP pe statul de plata si apoi s-a renuntat la aceasta masura abuziva, dupa suspendarea in instanta si acceptarea cererii noastre.

Totusi, PE FONDUL DEMONSTRATIILOR TOT MAI INTENSE ALE POPULATIEI SI ANUNTARII INTRARII PE SCENA A OPOZITIEI PARLAMENTARE PRIN MITINGUL DE ASTAZI, PE FONDUL TEMERILOR DE A SCOATE IN STRADA SI POLITISTII CONTRA POPULATIEI, CARE LESNE AR TRECE DE PARTEA PROTESTATARILOR, CUM AU MAI FACUT-O, CRED CA CEI CARE NE CONDUC SI RASPUND DE ASIGURARAE DREPTURILOR NOASTRE BANESTI S-AU GANDIT SA DEA IN SFARSIT ACESTE RESTANTE, ALTFEL NU SE POT BAZA DELOC PE POLITISTI.

Cred ca o sa fie un gand bun, manat de teama, dar bun pentru noi, macar in al doisprezecelea ceas, iar aceste calcule si plata acestor drepturi sa devina realitate saptamana viitoare.

Voi solicita colegilor din BEC si comisii sa insistam si noi mai mult pentru clarificarea acestor restante si achitarea lor cat mai repede. Macar acum.

...unui sindicat ( scuze, mai am un bebelus care vrea sa invete IT de la 2 ani )

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

e de pe forumul neoficial al cnp-ului (care nu este sindicat). Si nu se spune nimic concret, doar incearca sa ridice moralul...

Publicat

Pentru mine îmbucurător este faptul că poliţiştii, cel puţin cei care postează în acest topic, lasă naivitatea de-o parte şi dau dovadă de maturitate, e ăsta este un mare câştig!, când realizeri că trebuie să te bazezi pe ce ai în mână şi nu ce e pe gard este un mare progres. Ei calculaseră să dea restanţele după luna iulie, dacă se liniştesc cât de cât treburile o să îşi ducă programul până la capăt. Adică, alegeri, regionalizare,program economic dictat de FMI,(unul din stăpânii care ne dă bani de mâncare), austeritate s.a. .Nu acum era timpul pentru proteste ci în apropierea alegerilor, românul uită repede şi mai este destul până în noiembrie, adică mai mult de trei zile. În loc să le facă un deserviciu le-a făcut un mare serviciu. Părerea mea: nu se dă nciun ban cel puţin acum, M.F. nu are în plan aşa ceva, drămuiţi ce mai aveţi, că nu pică nr.1 şi 2. Să auzim de bine!

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

E doar o gargară ieftină a mediatorului, care în esenţă nu spune nimic, ci doar îşi expune bănuielile personale.

• Apreciez 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.