Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Salut! Acum 2 ore circulam cu centura de siguranta pusa si in limita de viteza pe prima banda in oras. Fiind destul de tarziu eram singura masina pe o portiune destul de lunga. Dupa ce am trecut de o intersectie, face dreapta o masina de politie care a mers cam 50 de m in spatele meu dupa care imi da flash-uri si pune girofarurile. Trag pe dreapta si stiind ca sunt in regula astept crezand ca e un control de rutina. Vine un agent la geam si fara sa se legitimeze imi spune ca de ce mi-am pus centura acum si de ce vorbeam la telefon in timp ce mergeam, telefonul meu fiind stins, fara baterie si bagat in buzunar. Am incercat sa-i explic ca aveam centura dinainte sa ma opreasca si ca telefonul e stins si mi-a spus ca m-a vazut el ca au trecut pe langa mine, ei fiind in spatele meu?! A ridicat tonul si a spus ca il iau la misto. I-am prezentat actele mele si ale masinii, s-a dus in masina si mi-a scris un proces verbal pentru centura si telefon. S-a intors la masina, m-a intrebat daca semnez, i-am spus ca nu si a plecat. Intrebarea mea este: De ce nu am fost lasat sa scriu la mentiuni ce s-a intamplat si de ce nu am primit copie dupa pv? Va rog daca se poate sa imi dati un raspuns cu ce pot face, daca imi vine pv in posta cu amenda si ce sanse am la contestatie. Multumesc! 

Publicat

culorile girofarului erau rosu si albastru sau numai albastru? ai observat cumva ce scria exact pe masina?

Publicat

PV-ul nu-ti vine prin posta va fi afisat pe usa de la scara blocului. Esti genul de cocalar nevinovat.

Publicat

Cum naiba se face ca toti cei sanctionati contraventional, indifernt pentru ce, sunt nevinovati, sunt "victime" ale abuzurilor politistilor... S-ar potrivi acum replica aia din filmul "Senatorul melcilor", aia cu "r-ati ai dracu' cu melcii vostri!"

Publicat

Salut. Erau rosu si albastru si pe masina, un logan berlina nu MCV, scria POLITIA pe usi si capota. Pe portbagaj nu am vazut daca scria circulatie.

Multumesc de raspunsuri. Am postat pentru a intreba. Daca ma crede cineva sau nu, nu e nicio problema, doar am nevoie de niste raspunsuri. Daca poate cineva sa ma ajute e bine, daca nu asta e. Nu cred ca am jignit pe nimeni. Salut!

Am mai luat o amenda acum ceva timp, am stiut ca am gresit nu am comentat nimic si am fost sa o platesc, dar acum chiar consider ca am fost amendat pe nedrept. Nu vad de ce trebuie sa fiu luat de sus prin unele postari.

Publicat (modificat)

Eu cred ca telefonul nu era nici macar in buzunar... era in portbagaj intr-un cufar inchis cu lacat. Iar politistul nu numai ca nu s-a legitimat dar cred ca era si netuns... Te pot sprijini in instanta daca ai nevoie!  :doh:

Modificat de bundesgrenzschutz
Publicat

Pai daca astepti raspunsuri trebuie sa le obtii pe banii tai, nu gratuit de la noi. Consulta un avocat.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.