Jump to content
POLITISTI.ro

Achitare / plata a jumătate din minimul amenzii


Marius

Recommended Posts

  • 4 years later...

Salut.

Am primit o recomandata ieri prin posta. Am fost sa o ridic azi si era o amenda de circulatie pentru biciclisti.

Procesul verbal a fost completat in lipsa ca am avut o urgenta. (pe data de 24 mai).

A fost expediat pe 30 mai catre posta. Are stampila la posta ca a fost avizat pe 6 iunie. Recomandata a ajuns pe 7 iunie si pe 8 am ridicat`o eu de la posta.

Intrebarea e: mai benificiez de cele 48 de ore plata injumatatita? (pe process scrie ca cel mult 2 zile de la primire..deci ar trebui de azi 8 iunie).

Multumesc.

Link to comment
  • 1 year later...

Buna ziua. Am fost sanctionat cu suspendarea permisului și amendă 580 lei pentru o așa zisa "depășire pe linie continuua" in Făget Timis, nu mi.am recunoscut fapta nu am semnat PV pentru că am fost oprit pentru luminile de întâlnire neaprinse și când s.a întors cu procesul verbal am fost înștiințat pentru așa zisa depășire pe linie continuua. PV mi.a sosit prin posta. Cu toate că agentul mi.a consemnat că pot plăti jumătate din amendă în 15 zile calendaristice, nu mi.a consemnat suma de 290 cat este jumătate. Drept urmare la mine in judet Prahova la finante nu îmi accepta sa plătesc 290 lei că nu este trecuta suma. Ce pot face ?

1542375137381913441742.jpg

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.