Jump to content
POLITISTI.ro

Geacă de piele pt uniformă şi panou reflectorizant

Postare recomandată

Publicat

Donez panouri reflectorizante inscriptionate cu Politia Rutiera. Pentru spate si pentru piept. Detalii in PM.

• Apreciez 1
  • 9 luni mai târziu...
Publicat

Ma intereseaza si pe mine un panou reflectorizant cu inscriptia POLITIA pentru geaca - spate si unul mic pentru geaca-piept (2seturi).  Ma poate ajuta cineva??

• 1 lună mai târziu...
  • Membru
Publicat

Salutare!

Astăzi, la rugămintea unor colegi de pe forum, am mers la firma care produce panourile reflectorizante pentru uniformele noastre și le am achiziționat câteva seturi.

Prețul unui set, adică panou mic și panou mare, cu inscripția POLIȚIA, a crescut de la 31 lei la 35,70, probabil cele cu POLIȚIA RUTIERĂ, având mai multe caractere imprimate, costă cu 2-3 lei în plus. 

Am discutat cu patronul firmei care le produce și mi a zis că s a înscris la licitația M.A.I. pentru a fi el cel care furnizează aceste însemne, însă a fost refuzat pe motiv că ai noștri achiziționează aceste embleme din CHINA!!! Tot el mi a spus că de câteva luni produce embleme și panouri reflectorizante pentru poliția din Valencia și Paris și că ai noștri vor “ieftin și bun”. Pe final mi a arătat niște fotografii primite de la un polițist din Craiova în care se putea observa calitatea produselor din China, adică după câteva luni erau distruse, nu se mai înțelegea nimic din cuvântul POLIȚIA.

O seară bună!

E3656A0F-7F5B-4F14-A3E9-2AEB99165C2C.jpeg

• Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.