Moderator CITADELA Posted November 13, 2010 Moderator Share Posted November 13, 2010 Doresc sa-mi cumpar o geaca de piele pentru tinuta de serviciu, similar modelului care este foarte popular in randul "Circulistilor". Am cautat pe internet, dar ofertele sunt ciudate, in sensul ca fotografiile postate nu sunt elocvente (nu vreau sa comand ceva, si sa-mi vina altceva) sau preturile sunt "obraznice". Asa ca va intreb: si-a luat cineva, de curand, o astfel de geaca ? de unde, cat, cum, etc. Si a doua problema: caut un panou reflectorizant (poate sa fie nou sau SH), tot pentru geaca, ca in fotografie, dar cu POLITIA, eventual si cel mic, care se pune in zona pieptului. Am deja o geaca reflectorizanta si nu vreau sa dau banii pe alta, doar pt ca nu am panourile respective. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eduard Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Geci de piele, atat pentru politisti de OP cat si Rutiera, se fabrica pe la Neamt . Vreo 5 colegi ( OP ) si-au luat, dar cunosc si lucratori de la rutiera ( DN ), care si-au procurat tot de acolo . Geaca costa 350 lei . Plata se face in 4 rate ( aici depinde, asa au negociat colegii ). Daca esti interesat ( sau alt coleg ) o sa fac cateva poze la geaca unui coleg si pun aici, ca sa te orientezi . Sa intreb colegii si sigur au si nr. de telefon . La noi la politie a venit cineva de a luat masuri, dupa care a adus geaca. Nu s-a plans nici un coleg . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusy Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 (edited) Eu mi-am facut o astfel de geaca exact unde a zis Eduard, problema e ca nu mai am nr de telefon, dar trebuie sa ma sune ca mai am sa le dau 50 de lei, poti sa faci cate rate vrei chiar daca te intelegi cu ei la 4 rate. Atasez poza, nu e neaparat sa scrie politia rutiera, poti sa-ti imprimi ce vrei tu. Edited November 14, 2010 by Rusy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator CITADELA Posted November 14, 2010 Author Moderator Share Posted November 14, 2010 (edited) Perfect, exact ce cautam. Astept detalii. Este cu mesada sau normala, doar cu captuseala din stofa? Edited November 14, 2010 by CITADELA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eduard Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Cu mesada . Azi merg la serv. , sch II si daca gasesc vreun coleg care are nr de telefon am sa-l postez diseara . Foto nu mai fac , geaca este cea expusa de Rusy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Member Paul90 Posted November 14, 2010 Member Share Posted November 14, 2010 (edited) Pentru cei care sunt mai din zona de vest a ţării, este un domn din Arad care face astfel de geci din piele, ca în pozele de mai sus, în jur de 350-400 lei ( are omologare de la IGPR din câte am înţeles ). Îl cheamă Buran Emil, numere de telefon: 0745174962, 0744975858, 0257310028. Vine şi în alte localităţi, la Oradea de exemplu a venit. Te măsoară, îi zici dacă vrei să fie cu mesadă sau îmblănită şi îţi face după poftele inimii. B) Edited November 14, 2010 by blue1guardian 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusy Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Telefon: 0748060684 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eduard Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Telefonul Afisat de rusy , este de la Neamt . Mersi Rusy ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator CITADELA Posted November 15, 2010 Author Moderator Share Posted November 15, 2010 (edited) Gata, am vorbit. Se pare ca lunea viitoare o sa si am geaca. Pretul este 360 RON, asa ca sa stiti. Nu am luat in rate, ci direct cu banul jos. Edited November 15, 2010 by CITADELA Link to comment Share on other sites More sharing options...
cincin Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 unde-i unu' nu-i putere... unde-s doi.... asa ar trebui sa fim toti politistii ce pacat ca nu e asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Member cipri83 Posted November 15, 2010 Member Share Posted November 15, 2010 (edited) si eu mi-am achizitionat o geaca de piele de la BURAN EXIM din Arad in anul 2007.nu am avut nici o problema cu ea.alegerea este a ta. m-a costat 450 lei si intradevar are contract cu IGPR Edited November 15, 2010 by cipri83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristiand20 Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 si eu mi-am achizitionat o geaca de piele de la BURAN EXIM din Arad in anul 2007.nu am avut nici o problema cu ea.alegerea este a ta. m-a costat 450 lei si intradevar are contract cu IGPR Ce produse pt. Politie mai fac/vând cei de la BURAN EXIM din Arad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Member Ispy Posted November 15, 2010 Member Share Posted November 15, 2010 Eu si multi alti colegi din Constanta ne-am cumparat geci din piele ce pot fi purtate toamna, iarna (cu mesada bineinteles) si primavara de la niste baieti de prin Caras daca nu ma insel. Am un nr. de tel de la ei 0722656227 ...imi scapa numele. Baietii sunt de cuvant, se poate si negocia cu ei nr. de rate si in plus este din piele de vitel, de calitate iar mesada din blana naturala. M-a costat anul trecut in toamna cam 500 lei dar a meritat investitia. P.S. La cat a fost de urata iarna in Dobrogea, nu am avut nevoie de prea multe haine, mai bine zis in afara de un tricou pe sub camasa nu am mai avut nevoie de pulover. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristiand20 Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Doresc sa-mi cumpar o geaca de piele pentru tinuta de serviciu, similar modelului care este foarte popular in randul "Circulistilor". Am cautat pe internet, dar ofertele sunt ciudate, in sensul ca fotografiile postate nu sunt elocvente (nu vreau sa comand ceva, si sa-mi vina altceva) sau preturile sunt "obraznice". Asa ca va intreb: si-a luat cineva, de curand, o astfel de geaca ? de unde, cat, cum, etc. Si a doua problema: caut un panou reflectorizant (poate sa fie nou sau SH), tot pentru geaca, ca in fotografie, dar cu POLITIA, eventual si cel mic, care se pune in zona pieptului. Am deja o geaca reflectorizanta si nu vreau sa dau banii pe alta, doar pt ca nu am panourile respective. Saluatre şi La mulţi ani! Şi eu sunt interesat de panou reflectorizant ca şi cel de mai sus cu POLIŢIA. Dacă afli de unde se pot achiziţiona anunţă-mă şi pe mine te rog! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator CITADELA Posted January 4, 2011 Author Moderator Share Posted January 4, 2011 Si eu caut in continuare panoul cu pricina... inca nu l-am gasit de cumparat separat, doar la MONICA DESIGN, unde ti-l vinde la pretul unui colier cu diamante. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristiand20 Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 (edited) Si eu caut in continuare panoul cu pricina... inca nu l-am gasit de cumparat separat, doar la MONICA DESIGN, unde ti-l vinde la pretul unui colier cu diamante. Adică o mie de parai sau de euroi? Edited January 5, 2011 by cristiand20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saritabonita Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Click pe foto! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator CITADELA Posted October 7, 2011 Author Moderator Share Posted October 7, 2011 Tnx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Member Bogdanel Posted December 19, 2011 Member Share Posted December 19, 2011 Maine merg la firma din Iasi sa-i iau unui coleg de aici de pe forum panoul ala reflectorizant postat de CITADELA precum si cel care vin in fata, la piept pe care scrie Politia Rutiera. Daca doriti si altii ceva de acolo, dati-mi un semn si voi incerca sa v-ajut! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cromatic Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 Citadela, daca vrei iti vand eu o geaca din piele. Eu activez in MApN dar geaca a fost facuta dupa modelul celor din MAI(am rude in MAI si am cerut o geaca ca model). Geaca este nou nouta facuta pe comanda in Constanta la niste intreprinzatori de etnie turca si vreau sa-ti spun ca a fost facuta cu mare simt de raspundere(poate fi purtata mai ales pe timpul sezonului rece). Daca te decizi ca vrei s-o cumperi eu pot sa ti-o trimit fara ca initial sa-mi trimiti vreun ban(doar costurile curieratului) iar daca consideri ca e OK, imi trimiti dupa aceea contravolarea acesteia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator CITADELA Posted January 8, 2012 Author Moderator Share Posted January 8, 2012 @Bogdanel: ma intereseaza panoul, dar as vrea doar cu POLITIA. (fata - verso). Astept detalii in PM. @Cromatic: am achizitionat deja geaca, anul trecut. Parca am scris si intr-unul dintre raspunsuri. Nu ma imbrac in uniforma decat ocazional, asa ca nu am nevoie de 2 bucati. eventual pune un anunt separat, cu poze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Member Bogdanel Posted February 17, 2012 Member Share Posted February 17, 2012 Astazi am trimis 2 panouri reflectorizante(cel mic pentru piept si cel de pe spate) cu inscriptia POLITIA catre userul CITADELA. Daca pe viitor mai doreste si altcineva anumite produse de la firma de la mine din oras, poate sa ma contacteze pe forum si-l voi ajuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmin86 Posted February 17, 2012 Share Posted February 17, 2012 mai are cineva poza postata de rusy geaca de piele... m-ar interesa si pe mine.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
19alex23 Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Astazi am trimis 2 panouri reflectorizante(cel mic pentru piept si cel de pe spate) cu inscriptia POLITIA catre userul CITADELA. Daca pe viitor mai doreste si altcineva anumite produse de la firma de la mine din oras, poate sa ma contacteze pe forum si-l voi ajuta. cat au costat panourile? ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Member Bogdanel Posted March 15, 2012 Member Share Posted March 15, 2012 cat au costat panourile? ms 22,50 lei parcă, plus plicul de la poştă, în jur de 27 de lei. I-am mai luat unui coleg de pe forum aceleaşi panouri, însă scria Poliţia Rutieră pe amândouă, şi au costat cu 3 lei mai mult. Cei de la firmă le măsoară pe lăţime şi lungime, astfel rezultînd valoarea în lei ce trebuie plătită. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts