Pot afla cate puncte de penalizare am?
By
Marius, in Frequently Asked Questions (FAQ)
-
Similar Content
-
By user1234
Se poate conduce o masina cu tiptronic de catre cineva care detine permis de conducere doar pentru cutie automata?
-
By TOTeu4ever
Buna ziua, am si eu o nelamurire in urmatoarea situatie:
Sunt de vreun an si ceva in Sibiu (detasat cu munca), intre timp mi-am obtinut viza de flotant pe Sibiu, pentru a putea sustine examenul pentru categoria B in Sibiu. Problema este urmatoarea: Urmeaza sa ma intorc inapoi in Bucuresti unde si am domiciliul pe buletin iar nelamurirea mea este daca pot sustine examenul teoretic si practic in Bucuresti cu toate ca eu am viza de flotant valabila pana in octombrie 2014 in Sibiu? Scoala am facut-o in Sibiu.
Multumesc anticipat!
-
By razvanttt
Buna ziua! E legal ca dupa mai mult de 5 ani sa-mi fie suspendat permisul auto? Am primit pe 22.03.2017 dispozitie de la Serviciul Rutier precum ca trebuie sa predau permisul in 5 zile pe motiv ca pe 24.02.2012 mi-a fost respinsa plangerea contraventionala irevocabil. In plus mi s-au mai adaugat 30 zile la cele 30 initiale pentru fapta comisa. Hotararea judecatoreasca nu mi-a fost trimisa acasa, este disponibila doar online si m-am reprezentat singur in instanta.
-
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.