Jump to content
POLITISTI.ro

Suspect de furt, reţinut de poliţişti după folosirea armamentului din dotare


NewsBot
 Share

Recommended Posts

Suspect de furt, reţinut de poliţişti

Poliţiştii au făcut uz de armamentul din dotare pentru prinderea unei persoane suspecte care a încercat să pătrundă, prin efracţie, într-o societate comercială.

În noaptea de 25 spre 26 ianuarie a.c., poliţiştii vâlceni au fost sesizaţi despre faptul că o persoană necunoscută a fost surprinsă în timp ce încerca să pătrundă într-o societate comercială, din comuna Galicea, judeţul Vâlcea după care a fugit de la locul faptei cu un autovehicul.

Poliţiştii au identificat, în trafic, autovehiculul în cauză şi întrucât conducătorul auto nu a respectat semnalul de oprire, au procedat la urmărirea acestuia, pe raza mai multor comune.

Pentru imobilizarea acestuia, s-a făcut uz de armament, fiind executate mai multe focuri de avertisment, în plan vertical şi înspre autovehicul. Astfel, suspectul a fost prins şi reţinut de poliţişti.

Poliţiştii au identificat persoana în cauză ca fiind I. Ion, de 60 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Autoturismul pe care îl conducea figura ca furat, de la începutul

Lunii, din localitatea Bascov, judeţul Argeş, având montate plăcuţe de înmatriculare false.

Suspectul a fost audiat de poliţişti, care au dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii faptei şi a întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Data: 26/01/2013 Sursa: IPJ Vâlcea

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.