Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
Publicat

este cineva care e nascut prin zona iasului, dar repartizat pe langa cluj?

as avea nevoie de un schimb. as vrea sa ma transfer mai aproape putin de cluj (cat se poate).

so...daca este cineva care vrea sa faca schimb cu mine, let me know pe id : k500icrysstina

multumesc!!

Publicat

Deschid acest topic special pentru cei care vor sa se mute dintr-un judet in altul in speranta ca daca toti postam aici unde suntem si unde vrem sa ne mutam avem o sansa sa gasim colegi cu care sa facem schimb.

De exemplu eu vreau sa ma mut din sibiu in cluj. daca sunt doritori sa ma anunte.

Bun topic! Stiu cativa colegi care vor sa se mute la alte inspectorate si asa vor reusi, poate, mai usor! Bafta tuturor si sa ajungeti la ipj-ul la care vreti!

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

Salutare colegi..ofer la schimb un loc in judetul Galati pentru un loc in Bucuresti, daca sunt doritori lasati-mi un mesaj pe privat.

Modificat de danpin
front mare, postare nr telefon personal
Publicat

vin in locul unui ofiter pe judiciar in bucuresti. msg pe privat ptr cei interesati

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Vreau sa fac schimb, Mehedinti pentru Bucuresti, locul din Bucuresti este ft bun!

Publicat (modificat)

buna ziua! eu sunt in bucuresti... si vreau sa ma mut in arges... cine vrea sa se mute la bucuresti sa imi lase mesaj... nu trebuie sa fie neaparat din arges persoana atata timp cat judetul de unde pleaca nu cere om la schimb....  o zi buna!

Modificat de Alyna
Publicat (modificat)

Pt. Alyna: De la ce formatiune intentionezi sa pleci?

Modificat de apocalipse
Publicat (modificat)

pentru apocalipse

O.P.

ai cunostinta de ceva anume...? ma poti ajuta cu vreo informatie? multumesc anticipat.

Modificat de Alyna

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.