Skip to content

Haină reflectorizantă pt. rutieră

Featured Replies

Kayne, ti-am lasat msg. ca sa nu facem off-topic pe post.

• 9 months later...
  • Replies 26
  • Views 16.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• geaca reflectorizanta pentru iarna eu mi-am facut la comanda la o croitorie din bz care se ocupa si cu asa ceva. Daca te intereseaza da mi un semn si vb cu administratorul societatii, pretul aprox 20

• Eu am luat de aici: www.roarmy-shop.ro .Pretul ajunge cam la fel. Geaca, emblema, transport. Inscriptionarea cam lasa de dorit dupa mai multe urcari si coborari din auto, in loc de capse la suportul p

Posted Images

• Membru

Nu am vrut sa initiez inca un topic gasind aceasta discutie asa ca va adresez si eu o intrebare. Am luat legatura cu cei de la echipament si mi-au spus ca nu primim echipament(geaca / jacheta) iarna reflectorizant. As dori sa stiu si eu de unde pot achizitiona o geaca reflectorizanta GROASA pentru a nu fi nevoit sa ma imbrac cu prea multe haine e dedesubt si de asemenea doresc sa fie de calitate . Imi plac cele pe care le avem (politia rutiera) de primavara toamna care au fost date la alegerile din nu mai stiu ce an. Sunt foarte multumit de calitate.

EDIT: a fost un coleg la gara si era o geaca in jur de 360 lei ceea ce mi se pare enorm

Edited by marinikkk

Similar Content

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.