Jump to content
POLITISTI.ro

Haină reflectorizantă pt. rutieră

TechnoCop

Recommended Posts

As dori sa achizitionez o haina reflectorizanta inscriptionata, intrucat lucrez in cadrul Politiei Autostrazi si este absolut necesara. Imi puteti recomanda un loc/firma de unde as putea cumpara un astfel de articol? Daca are cineva spre vanzare asa ceva astept un PM, marimea necesara 48 - 50/ 0.

geaca reflectorizanta pentru iarna eu mi-am facut la comanda la o croitorie din bz care se ocupa si cu asa ceva. Daca te intereseaza da mi un semn si vb cu administratorul societatii, pretul aprox 200 ron

Edited by 25tess
  • Upvote 1

adresa croitoriei este mun. Buzau, bld. Unirii nr. 3 (la intrarea in oras dinspre Ploiesti), gecile se pot face dupa data de 07.01.2012 si costa 180 lei. Pentru cei interesati am si un nr. de tel. al sefului de acolo.

Eu am luat de aici: www.roarmy-shop.ro .Pretul ajunge cam la fel. Geaca, emblema, transport. Inscriptionarea cam lasa de dorit dupa mai multe urcari si coborari din auto, in loc de capse la suportul pentru grade ar fi bine sa fie cu scai si gulerul cu banda neagra pe interior, eu l-am facut la o croitorie de la mine. V-am scris aceste lucruri sa stiti cum puneti problema indiferent de unde comandati daca vreti sa va tina.

• Upvote 1

In lipsa de alte solutii am cumparat o scurta reflectorizanta matlasata si cauciucata pe interior de la un magazin de echipamente de protectie cu 120 de lei si am accesorizat-o cu insemnele de la noi si suporti de grade facuti la un croitor. Si credeti-ma, e foarte confortabila si calduroasa...

• Member

La Iasi in Pacurari la Magazinul Stefania( un magazin care vinde articole de protectie) langa Moara de foc se gasesc de vanzare la preturi accesibile.

Eu sunt din Iaşi.

Ţi-ai luat tu de acolo?

Sunt special pentru poliţie?

Am luat de la ei vesta reflectorizanta tip ham(mi-au inscriptionat-o acolo) si bocanci de protectie. Fac si la comanda tot ce doresti privind echipament de protectie.

post-1124-0-54644500-1355834399_thumb.jp

Edited by ccclyon

Au fost achizitionate acum 2 ani asa ca nu prea mai stiu preturile exacte. Cred ca despre acest magazin este vorba SC STEFANA SRL

Judet: Iasi

Oras: Iasi

Adresa: Str. MOARA DE FOC 1 IASI

Cod Postal: 700536

Telefon: 0232241127

Fax: 0232241127

Cod Unic de Identificare: RO 3421942

Nr. Registrul Comertului: J22/1709/1992

Stare societate : INREGISTRAT din data 02 Martie 1993

Anul infiintarii : 1992

Kayne, gasesti la aproape orice magazin pentru constructii. E cu elastic la baza si la maneci. Inscriptiile poti sa le gasesti si aici pe site. Userul Bogdanel zicea ca poate sa le procure de prin Iasi. Iar suportii de grade poti sa ii faci din orice vesta reflectorizanta pe care o gasesti. In vremuri grele trebuie sa fi inventiv :))

Pe mine m-ar interesa modelul acesta de geaca. Daca stie un coleg de unde pot sa achizitionez un astfel de specimen il rog sa ma anunte. Ms.

post-7467-0-40875200-1356772109_thumb.jp

Edited by A1Vest

cred ca din pacate vei avea ceva de asteptat, daca nu chiar mult si bine... in adevar, gecile sunt super, numai ca daca nu ma insel, a fost un set de echipament BMW la fiecare motor, cand s-au achizitionat... pa puiu dupa aia... foarte multi din pacate aleg sa foloseasca echipamentul moto propriu sau sa carpeasca la cel vechi pe unde se poate. iti pot recomanda o geaca similara, dar trebuie sa imi aduc aminte cine era producatorul...

stima!

Ok. Astept sa iti aduci aminte :D . Daca doreste cineva orice echipament de O.P la pret bun , inclusiv caschete si incaltaminte sa ma contacteze pe privat ca eu le tin degeaba , nu le mai folosesc. Stima

Imi cer scuze ca am uitat sa precizez ca tot echipamentul de O.P este nou , nu l-am purtat niciodata.

Edited by A1Vest
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.