Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Sper să nu greşesc, dar nu cred că te încadrezi la ultima condiţie:

în ultimii 3 ani de la data constatării contravenţiei pentru care se aplică sancţiunea contravenţionala complementară nu a mai avut suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule.

Tu ai avut suspendat dreptul de a conduce în 2011, până atunci (în perioada 2008 - 2011) ai avut dreptul să conduci, iar aplicarea efectivă a sancţiunii s-a făcut în 2011 după ce ai predat permisul.

Publicat

am o alta parere - aplicarea sanctiunii suspendarii a avut loc in 2008. pina in 2011 a beneficiat de o aminare a EXECUTARII sanctiunii ceea ce nu este precizat de lege.

legea se refera la aplicarea sanctiunii si nu la executarea ei, momente ce pot diferi in timp.

eu cred ca se incadreaza.

Publicat

Marius are dreptate conducatorul auto nu are dreptul la reducerea termenului de suspendare. poate sustine testul 13/15 pentru a-si recupera permisul la 90 de zile , fara testare suspendarea va fi de 120 de zile

Publicat

Numai putin.... mie acum mi-a fost retinit permisul pentru viteza si mi-a fost suspendat 90 zile.... la ce 120 zile te referi?

Oricum... am ridicat intrebarea asta aici pentru ca ... la fel ca aici... am primit x raspunsuri si apropape nici unul la fel, chiar de la politisti ( se contraziceau unii pe altii )

O sa ma duc la "Udriste" si o sa vad.

Inca o lamurire: Cand ma duc acolo... treebuie sa dau intai testul 13/15 si dupa aia sa fac cererea de reducere?... sau invers?

Multumesc anticipat pentru amabilitate.

Publicat

120 de zile primesti daca nu sustii testul. La ultima intrebare am raspuns mai sus unui alt membru, dar te incadrezi si tu.

Publicat (modificat)

Multumesc pentru raspunsuri Rusy si Marius, numai bine

Modificat de bogdand
Publicat

daca pic examenu pt reducerea suspendari ce se intampla???

vei fi arestat 30 de zile ptr ca esti pericol concret pentru ordinea publica cf art 148 lit.f CPP, teza finala, asa ca pune burta pe carte.

• Apreciez 1
Publicat

Buna. Am si eu o mare nelamurire . Mi-a fost luat permisul pentru 107 in localitate normal pentru 90 de zile. Vreau sa reduc la 30 de zile .Problema este ca nu stiu demersurile.Vad ca pe procesul verbal scrie Poltia oras Horezu fiind un oras mic in jud Valcea. Permisul meu fara o pata pe el cu naveta de bucuresti valcea , l-am luat acum 2 ani si ceva in rm valcea. Si tocmai ce vruiam sa imi schimb domiciliu in craiova, Intrebarea mea este unde trebuie sa ma duc sa depun acel mic dosar? unde o sa dau examenul? si daca pot sa il dau la valcea daca eu o sa imi schimb domiciliu zilele vitoare.

• Moderator
Publicat

Actele necesare le găsesti în primul post al acestui topic, iar dosarul trebuie depus la Poliţia Rutieră din Râmnicu Vâlcea.

Publicat

salutare ... cine ma ajuta si pe mine cu un raspuns ! am fost prins la volan baut si la aparatul alcooltest drager mi-a iesit 0,53 ... am fost dus la spital sa mi se recolteze sange ... care este pedeapsa ??? ce as putea face ???

• Moderator
Publicat

Fapta ta constituie infracțiune și ți s-a întocmit dosar penal. Este foarte probabil ca permisul de conducere să-l pierzi definitiv, adică să ți se anuleze.

Publicat

offf...sa inteleg ca e de rau !!!

ce as putea face ??? o contestatie ??? fapta s-a intamplat aseara la ora 23:00 ... mai pot face ceva ??

• Displace 1
Publicat

Da poți face ceva. Ia-ți un avocat bun. Sigur o să ai nevoie. Fapta ta reprezintă infracțiunea de conducere a unui autoturism cu o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală iar pedeapsa este de la 1 la 5 ani de închisoare.

Publicat

eu la ce ma astept acum ???? am dat o declaratie ... si atat !!! o sa ajung in tribunal .. banuiesc ... se tine cont ca sunt la prima abatere ???

• Moderator
Publicat

Dar ce fel de sfaturi găsește aici?

Sfaturile juridice = modalități de fentare și ocolire a legii sau a consecințelor?

• Apreciez 1
Publicat

Pedeapsa este de la 1 la 5 ani de închisoare pentrut acest tip de infractiune,asa zice legea!(art 87 alin1 oug 195/2002 RMC)

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Buna, iar am ceva de intreabat. Am luat examenul si acum ce trebuie sa fac...ma duc de acum sa depun dosarul cu acele copii? Sau cand o sa treaca cele 30 de zile . Deoarece am plecat din oras. Si mai ales unde depun dosarul ? Ca agentul care mia luat permisul e din oras mai mic in judetul valcea.

Publicat

Revin cu o alta intrebare.. Sotul meu a fost surprins de radar in localitate cu 120 ,dar situatia era grava..ma ducea de urgenta la spital la bucuresti,speriat de starea mea si grabiti am luat amenda tot,uitand sa aratam biletul de trimitere ... Am angajat un avocat si am facut contestatie...avand anexat la dosar trimiterea mea de urgenta de la doctorul de familie la bucuresti si biletul meu de internare/externare.. Mentionez ca am mai avut un martor in masina...iar din cate imi aduc aminte avea decat o amenda de 141 pe autostrada de cand luase permisul.. Sunt sanse sa ii dea permisul inapoi ? dupa terminarea procesului.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.