Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

CUM ARATA CEREREA DE MICSORARE A PERIOADEI DE SUSPENDARE,ESTE CEVA TIP SAU ....MULTUMESC PT UN EVENTUAL RASPUNS

Publicat

poti gasi un formular tipizat la chioscurile care intocmesc acte de vanzare cumparare si care de obicei le gasesti pe langa Serviciul Inmatriculari auto sau Serviciul Rutier.

Publicat

Am dat testul de reducere a pedepsei pe data de 26.02.2013,l-am trecut cu 14/din 15,m-am dus la politie am facut cererea de reducere a pedepsei si astept raspuns care inca nu a venit. Stie cineva cam dupa cat timp ar trebuie sa imi vina plicu acasa,a am uitat sa zic ca mi sa suspendat permisu pt o alcoolemie de 0,40

• Moderator
Publicat

Eu zic să-i ţii calea poştaşului şi să stai de vobă cu el. Vezi pulsul, îl descoşi puţin şi-i faci un profil psihologic ... nu de alta, doar cât să te asiguri că nu cumva şi poştaşul ăla are ceva cu tine şi vrea "să te facă". :naughty:

Publicat

buna ziua,

va rog sa ma ajutati cu o informatie. am posibilitatea de a beneficia de scurtare a suspendarii permisului? am permisul de 1 an si 8 luni.

am facut contestatie iar procesul a durat 1 an si 2 luni( in caz ca ajuta asta). permisul a fost suspendat pentru radar. 152km/h..

daca asta nu este posibil, am posibilitatea sa fac recurs si in speranta ca sentinta recursului se va da dupa ce se implinesc 2 ani de cand am permisul pot beneficia de scurtare? va rog un raspuns cat se poate de repede.

va multumesc si apreciez.

Publicat

poti beneficia de reducerea termenului de suspendare daca indeplinesti conditiile necesare. Ai mai mult de un an vechime si daca nu ai mai avut permisul retinut te incadrezi la reducerea termenului de suspendare. Trebuie sa mai sustii testul 13/15 si sa achiti amenda.

Publicat

fapta a fost insa inainte de a implini un an.. am contestat si pana ce s-a dat sentinta am depasit un an de cand am permisul.

deci pot beneficia de reducere?

Publicat

super. multumesc mult.

o ultima intrebare te rog daca ma poti ajuta cu un link sau unde pot gasi procedura exacta cu ce trebuie sa fac?

merci mult. apreciez.:)

Publicat

salutare,in primul rand multumiri celor care rup din timpul lor sa ne ofere informatii si sfaturi scudindu-ne de drumuri si timp pierdut pe noi.In urma unei neacordari de prioritate soldata cu o tamponare mi-a fost retinut permisul de conducere 60 de zile.Accidendul a avut loc in Bucuresti,eu am permisul din Targoviste.Beneficiez de reducerea la 30 de zile cu examenul 13/15,examenul stiu ca trebuie sa-l sustin la Targoviste dar nu mi-e clar daca cererea insotita de copiile documentelor de la inceputul forumului trebuie depusa la Bucuresti la sectia care mi-a suspendat permisul sau la Targoviste?

• Moderator
Publicat

Solicitarea / cererea de reducere a perioadei de suspendare se depune la unitatea de poliţie pe raza căreia a fost săvârşită şi constatată fapta, în cazul tău la Brigada Rutieră Bucureşti - Str. Logofat Udrişte 9-15, Sector 3.

Publicat

Buna seara,

De unde imi ridic permisul dupa executarea pedepsei ?de la unitatea de politie pe raza creia s-a produs suspendarea sau de la unitatea de politie emitenta?multumesc

Publicat (modificat)

Buna ziua,

Am si eu o intrebare, in data de 03.02.2013 mi-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile, am primit dovada pt 15 zile. In 22.03.203 am dat si eu examenul pentru scurtarea perioadei de suspendare si l-am luat cu 15 pct, si maine o sa merg la sectia de politie unde am fost sanctionat sa depun cerere. Intrebarea mea este, avand in vedere ca au trecut mai mult de 30 de zile deja de cand il am suspendat, dupa ce depun cererea in cat timp o sa am raspuns si in cat timp o sa primesc permisul inapoi? Si mai am inca o intrebare, in august 2010 am avut un accident si mi-a fost suspendat permisul pe 60 de zile, atunci nu aveam nevoie de el si nu m-am prezentat la examinare si deci s-a mai prelungit cu inca 30 de zile, intrebarea mea este daca o sa ma afecteze cu ceva in situatia in care sunt, desi au trecut mai mult de 2 ani si nu am mai beneficiat de reducerea perioadei pana acuma. Va multumesc.

Modificat de mdaetc
Publicat

Dupa ce depuneti dosarul cu documentele necesare reducerii termenului de suspendare ar trebui sa mai dureze cateva zile pana ce dosarul dvs. este verificat si aprobat. Va puteti recupera permisul imediat dupa aceea. Nu veti avea probleme intrucat in ultimii doi ani nu ati mai avut retinut permisul si nu ati mai beneficiat de reducerea termenului de suspendare.

• Apreciez 1
Publicat

Salut...am luat permisu in septembrie 2012 iar in decembrie am fost oprit de politie si verificat la alcooltest.Am avut o alcoolemie de 0.44 iar in probele biologice a fost 1 in prima analiza si 0.85 in cea de-a doua la un interval de 30 min.M-i s-a ridicat permisu,mi-au dat dovada fara drept de circulatie,mi-au facut dosar penal,m-au judecat la procuratura,mi-au trimis dosarul in instanta iar judecatorul mi-a dat sentinta de : "Condamnă inculpatul la pedeapsa de 7 luni închisoare cu suspendarea condiţionată pe un termen de încercare de 2 ani şi 7 luni. Obligă inculpatul la 70 lei chletuieli judiciare către stat. Cu recurs." , as dori un sfat la ceea ce am de urmat si cand pot recupera pemisul.Va multumesc.

• Moderator
Publicat

Din păcate situaţia permisului tău nu este deloc bună. Deoarece instanţa te-a declarat vinovat, permisul tău de conducere a fost anulat.

O să fie nevoie să faci din nou şcoala, să susţii un alt examen pentru a obţine un nou permis de conducere.

Detalii găseşti aici:

• Moderator
Publicat

Nu, un an de la data rămânerii definitive a hotărârii judecătoreşti prin care s-a dispus suspendarea condiţionată a executării pedepsei ori suspendarea executării pedepsei sub supraveghere.

Citeşte topicurile din postul lui Cătălin.

• Moderator
Publicat

Am postat mai sus un link către topicul unde se discută despre situaţii similare cu a ta, aici se discută despre reducerea perioadei de suspendare, ceea ce nu este valabil şi în cazul tău. Este chiar aşa greu să înţelegi că aici eşti off-topic.

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Salut,

Permis suspendat pt. 90 de zile saptamina trecuta pt viteza pe centura.

Inteleg ca nu pot da examen 13/15, pt reducere la o luna, daca am mai avut permis suspendat in ultimii 2 ani (suspendat o luna in februarie 2012 pt depasire pe linie continua), dar mai trebuie sa fac ceva in mod special in afara de a sta 90 de zile fara permis?

Mentionez ca am permis de 12 ani si nu l-am mai avut suspendat pina 2012.

Unii zic ca voi sta de fapt 120 de zile (cele doua pedepse cumulate), unii zic ca oricum trebuie sa dau examen, poate ma lamuriti voi cum sta treaba de fapt. Multumesc anticipat.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.