Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Membru
Publicat

In caz ca intereseaza pe cineva, la Sectia 1 Politie - DGPMB sunt 18 locuri la OP.

Publicat (modificat)

de vorbit s-a mai vorbit despre aceasta tema si acum un an, nici eu nu stiam unde sa-mi aleg la repartitie si cu toate ca vroiam sa aleg Brasov am ales tot judetul de domiciliu, Galati, m-am sucit in ultima clipa de la un sfat care l-am primit atunci de la un profesor foarte bun din scoala : "alege prima data cu inima, ca munca de politie o sa faci oriunde te-ai duce, dar acasa o sa ajungi ori odata la o luna ori de 3 ori pe saptamana". Ganditi-va prima data daca puteti sa va intretineti acolo unde va duceti. Nu mai visati cai verzi pe pereti, majoritatea remarcilor se fac pe alte mijloace.

Va doresc alegere usoara si succes!!!

Modificat de bulibasha
  • Apreciez 4
Publicat

Bulibasha, oare pasarile cand pleaca din cuibul lor isi pun problema daca se pot intretine acolo unde vor ajunge? Inca nu am vazut cuiburi tip palat, mausoleu sau zgarie-nori. Sunt grele alegerile, iti trebuie mult curaj, dar din cauza asta in aceasta profesie majoritatea sunt oameni curajosi.

Sau gandeste-te la un medic care a luat rezidentiatul si la repartitie nu prinde loc pe specialitatea dorita in judetul sau ci in celalalt capat de tara. Ce face? Pleaca acolo sau ramane inca un an acasa la parinti. Iar ei nu primesc ajutor de somaj!

Si daca iti spun cam ce salar are un medic rezident in anul I, risti sa faci infarct si nu vreau asta.

• Displace 8
  • Membru
Publicat

Vaslui? De unde si pana unde Vaslui?

Daca nu Vaslui, atunci Bacau!!! Si aici te remarci usor in munca.

La polul opus, daca nu vreti actiune, eventual va recomand un post de politie din Caras Severin, pe muntele Semenic, unde comuna are vreo 500 de locuitori si ai 4, 5 a.n.-uri pe an. Ce e nasol este faptul ca din decembrie pana in februarie daca e iarna serioasa s-ar putea sa nu reusesti sa mai cobori.

Publicat

deci mai pe romaneste--- ai de ales intre un judet cu infractionalitate crescuta...sau o zona linistita de munte,dar cu conditii departe de civilizatia din marile orase.Deci ce alegeti?

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Alegeti sa fiti cat mai aprope de ai vostrii parinti, frati, veri, unchi etc sa va poata ajuta spiritual si material.

La inceput o sa va fie greu dar o sa va obisnuiti daca va place meseria.

Cei care au venit pentru bani sau distractie nu vor rezista foarte mult, vor cere singurei sa plece.

PS. Fetele sa aiba grija la fondul de ten sa fie de calitate, poluarea dauneaza grav muncii de politie!

Modificat de Elvis
  • Apreciez 3
Publicat

Intrebare: In cazul in care esti casatorit, ai un copil de 3 ani si esti unic intretinator al familiei, inaintand un raport catre directorul scolii de agenti poti primi repartitie in judetul de domiciliu?

Publicat

din scoala doar sa reusesti ceva daca ai 3, 4 c..ie, dar 2-3 luni te descurci si dupa aia te potzi muta zic eu...

Publicat

Intrebare: In cazul in care esti casatorit, ai un copil de 3 ani si esti unic intretinator al familiei, inaintand un raport catre directorul scolii de agenti poti primi repartitie in judetul de domiciliu?

au fost destui in situatia asta la noi..promotia "2011" si nu s-a tinut cont de nimic la repartitie....doar de medii....

Concluzia.....Nicaieri nu este ca acasa...

Publicat (modificat)

Sniperscout in cazul in care esti casatorit, ai un copil si esti unic intretinator de familie cred ca ai destule motive ca in timpul scolii sa pui mana pe carte.Crezi ca ar fi corect sa ai prioritate in fata unuia care nu are motivatia ta dar a invatat in scoala pana i-au sarit capacele?

Poate esti norocos.

Problema sociala a ta sa speram ca va impresiona inspectorii sefi la mana carora vei fi, cedentul si cesionarul.

Modificat de Elvis
  • Membru
Publicat

Confirm treaba cu Matasari. :) Nivelul de poluare este chiar foarte scazut :good: Ba chiar la o aruncatura de bat de Ranca, Straja, Defileul Jiului, Cheile Sohodolului,Tismana, Polovragi, Pestera Muierii, etc, etc. Deci, e pe baza si de "poalele muntelui", ca tot am vazut ca e un criteriu :)

• Apreciez 2
Publicat

Elvis, iti multumesc pentru sfaturi insa te asigur ca pe timpul scolii nu am jucat fotbal pe terenul din spatele dormitoarelor sau alte activitati precum insinuezi...si te mai asigur ca am terminat cu o medie buna, zic eu, (peste 9) ceea ce imi confera o oarecare siguranta in ceea ce priveste repartitia. Intrebarea mea era pur orientativa. A, si inca ceva. Sa presupunem prin absurd, evident, ca tu ai fi fost in locul meu, situatia mea. Sunt curios daca te-ai mai gandi ca nu esti corect fata de alti colegi la repartitie, stiind ca stai departe de sotie si de copil. Sunt curios cum ai gandi...

Publicat

sniperscot...ma cam indoiesc ca cu media 9 si ceva nu prinzi judetu.Nu-ti inteleg teama.dar din ce judet esti de te sperii asa cu media aia?

Publicat

Stai linistit ca prinzi Dambovita.Daca erai de unde spune Bogdanel era greu...dar asa eu zic sa nu-ti faci griji!

Publicat

Tu ai gresit orientarea in viata.Trebuia sa te faci,,modelita,, nu politista...

• Apreciez 1
Publicat

da Arcan fiecare cu parerea lui..dar poate gandesc asa ca m-am nascut si intr-un judet unde muntele este principala forma de relief intr-un judetul unde sunt cele mai multe si mai bune BAI termale din tara...normal ca optiunea mea a fost cat mai aproape de casa si unde este tot munte!Si ca sa prind judetul unde sunt acum...crede-ma ca am invatat bine...SIBIU este un judet pe care-l prinzi greu.Dar pe langa calitatea aerului...Sibiu este un judet unde mentalitatea oamenilor este total schimbata fata de majoritatea covarsitoare din sud.Aici oamenii sunt muncitori,populatia de etnie rroma este relativ mica,majoritatea acestei populatii fiind situata tot in SUD.Asa ca eu ma opresc aici cu indrumarile mele...fiecare alegeti ce vreti si cat mai aproape de casa ca pana la urma asta este cel mai important!

• Apreciez 1
  • Displace 6
Publicat (modificat)

asta este pentru BEN si pentru toti care nu-si dau seama cat de mult conteaza factorul "mediu" intr-o societate!

http://www.antena3.r...mal-192585.html

http://www.realitate...opa_810673.html

"....Particulele la care face referire studiul sunt mici bucăţi care plutesc în aer şi care pot fi inhalate, putând produce boli respiratorii sau cardiovasculare.

Cercetătorii mai arată că între 15 şi 30% din cazurile de astm la copii sunt provocate de traiul în apropierea unor artere rutiere aglomerate.Cercetătorii arată că reducerea poluării în marile oraşe ar conduce la creşterea speranţei de viaţă a localnicilor, în medie, cu 22 de luni."

A murit cineva din cauza poluarii? Sau mai bine zis, cati morti a adus poluarea?

Inteleg o oarecare grija in privinta poluarii a acelor oameni care lucreaza la birou si nu au alta activitate.

Conditia fizica prelungeste viata mai mult decat aerul nepoluat.

Ma scuzati de offtopic. :(

Modificat de Cercetare
Publicat

din cauza poluarii mor anual multi oameni...lucru pe care tu poate nu-l stii CERCETARE.diverse forme de cancer(printre care si cel pulmonar) are ca principala cauza poluarea.Cum iti explici ca majoaritatea oamenilor care traiesc la munte sau in apropiere de munte au o speranta de viata mai mare decat cei din Buc. de exemplu? Ai vazut ca atunci cand vii dintr-un oras poluat ca Buc sau Craiova si ajungi la munte uneori aerul iti taie respiratia....lucru insesisabil pentru o persoana care a trait de-o viata la munte.Acesta este ultimul post.Doresc mult succes promotiei 2012 la repartitie si sa prinda acolo unde-si doresc!

• Apreciez 1
  • Displace 5

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.