Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

pot sa lipesc un sticker pe o masina? pe parbriz mai exact? ceea ce vreau sa fac se face de ceva timp in Rusia,vreau sa adun cativa parteneri si sa imprim un afis de genul "sunt smecher si fac ce vreau" si sa il pun pe masinile parcate ilegal si care incurca traficul un link de youtube mai jos la cei din Rusia

http://www.youtube.com/watch?v=B5c0stQA3RY

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

E periculos, găsești un ”cocalar cefos” care te rupe cu bătaia și sincer nu merită.

Publicat (modificat)

Pai cocalarii nostrii sunt pistol cu apa fata de rusii din filmare......

Modificat de arcan
  • Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Crezi? Când se va pune în faţa vreunei bulgăroaice, conduse de vreun smardoi ...

Publicat

Ma refeream la cocalarii de la volan care treceau ca pe autostrada pe trotuar.pacat ca nu intelegem discutiile...

• Moderator
Publicat

Într-adevăr, în Rusia e o debandadă totală în traficul rutier, la ăia nu se respectă absolut nicio regulă.

Și la noi e indisciplină în trafic, dar nu se compară cu ce e la ruși.

Publicat

usor usor ajungem si noi curand la fel ca ei,ar trebuii facute mai multe razii de catre echipajele de la rutiera,si nu razii dinalea anuntate,parerea mea

• Moderator
Publicat

Păi dacă nu vor fi anunțate, vor sării toți de cur în sus că poliția stă la pândă și așa mai departe.

Publicat

@mihaikid in cazul unei razii din alea ,,anuntate,,sau neanuntate promiti sa te pui martor daca ti se va cere?

Publicat

daca pe tine si prietenii tai v-au lovit simtul civic incercati sa va consumati energia intr-un mod pozitiv, sa va organizatisi sa participati alaturi de Politia Rutiera la actiunile desfasurate de acestia in vederea prevenirii accidentelor rutiere de exemplu.

Publicat (modificat)

Daca fiecare face ce vrea la rusi, eu as da in spate, cum a facut unul singur din filmulet si as baga o plecare de pe loc de 0,8 sec, parca (timp de reactie).. spre ei...asa ca la popice!! Sa vedem cine mai e smecher :emo-box: Mi-ar face o placere imensa!!

Modificat de Cercetare
  • Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Daca fiecare face ce vrea la rusi, eu as da in spate, cum a facut unul singur din filmulet si as baga o plecare de pe loc de 0,17 sec.( timp de reactie).. spre ei...asa ca la popice!! Sa vedem cine mai e smecher :emo-box: Mi-ar face o placere imensa!!

Bună mentalitate!! :doh:

Publicat

Glumesc...:)) nu mai stiu exact cat am scos, dar stiu ca am avut cel mai bun timp de reactie, atat.

• Membru
Publicat

Tocmai. De ce crezi ca ti-am zis ca iti place nfs-ul? Sau...gresesc...cred ca te-ai potrivi mult mai bine pe profilul unui GTA-ist inrait...este?

• Membru
Publicat

Nu as vrea sa vad cum dai peste oameni cu masina, asta e clar. Decat in GTA, atat.

Publicat (modificat)

Sigur ai vrea sa vezi, e plina lumea de ei. Depinde..cine, cum, unde...nu specificam :clip: Radem, glumim...gata, am iesit din distractie.

Modificat de Cercetare
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Am auzit ca la UPU se asteapta cam mult pana intri la pansat/ghipsat. Nu recomand :D

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.