Jump to content
POLITISTI.ro

Traian Igas - ministru de Interne

Postare recomandată

Publicat

Cred că, la un moment dat, pot să aştern foarte multe pe hârtie şi, dacă Dumnezeu ajută, poate o să şi fac acest lucru

Dumnezeu ajuta dar nu asterne si nici nu "col®ecteaza agramaticalitatile"

• Membru
Publicat

Astept cartea cu nerabdare... a lu' nea' tamplaru'-lautaru'. Va fi buna pentru vremurile cacioase care vin.

Scuze pt. limbajul urat mirositor.

Oricum am pierdut ceva litere pe drum...

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Membru activ
Publicat

USL a depus la Senat o moţiune simplă împotriva ministrului Traian Igaş

Liderul grupului PNL din Senat, Puiu Haşotti, a anunţat, marţi, că un grup de 55 de senatori ai PSD şi PNL au semnat şi depus la Biroul Permanent o moţiune simplă intitulată "Siguranţa lui Igaş, nesiguranţa cetăţeanului

Moţiunea simplă adresată ministrului Internelor, Traian Igaş, respectă prevederile procedurale, astfel că preşedintele Senatului, Vasile Blaga, a anunţat că dezaterea şi votul vor avea loc săptămâna viitoare, în şedinţa de plen de marţi.

Pentru a fi adoptată, moţiunea simplă trebuie să întrunească votul favorabil al majorităţii senatorilor, respectiv 69 de voturi "pentru".

http://www.mediafax.ro/politic/usl-a-depus-la-senat-o-motiune-simpla-impotriva-ministrului-traian-igas-9015127/

• Membru activ
Publicat

Igaş chinuie, din nou, limba română. Ce greşeli a mai făcut ministrul

Limba română îi dă din nou bătăi de cap ministrului Train Igaş. În discursul său, citit în plenul Parlamentului, s-au strecurat mai multe greşeli gramaticale.

Ministrul de Interne a inventat, marţi, două cuvinte: "criminoLOgen" şi "compleCt", în loc de criminogen şi complet.

Nu este pentru prima dată când Igaş stâlceşte cuvintele limbii române. Ministrul a pronunţat de mai multe ori braNconaj în loc de "braconaj".

http://www.antena3.r...rul-146751.html

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Am văzut la irealitatea tv nişte speculaţii potrivit cărora Igaş ar fi pe făraş. Cică ar fi săpat din interiorul partidului său, pentru a fi înlocuit cu senatorul Gabriel Berca.

Gabriel Berca, de profesie inginer, a fost ales senator pe listele pnl în 2008, dar a demisionat din partid şi a fugit la pdl în iunie 2010.

A fost prefect al judeţului Bacău începând cu ianuarie 2005 şi până în martie 2008, când a devenit secretar general al Guvernului, funcţie ocupată pentru câteva luni.

• Membru activ
Publicat
:doh: Alt basist, care te face sa-ti smulgi parul din cap cand il asculti ce argumente aduce pt a justifica masurile guvernului. Nimerim din put in lac. Dar mai e pana cand Igas va fi aruncat ca o masea stricata dupa ce a facut munca murdara a lui Basescu si a fost incasatorul de ironii. Apoi se vor descotorosi de el, iar cand asta se va intampla asta, voi avea grja sa sarbatoresc.
Publicat

Daca era frate cu Marean care este el, primar la sectoru' 5, pe persoana fizica, si nu stalcea asa limba romana! Vor intra amandoi in almanahele acestui popor ca fiind cei care au faultat de rosu limba romana! "Eu este ministru..., tu sunt primar...!" Vai de noi!

• Apreciez 1
Publicat

Si ne MAI MIRAm de ce lautarii au grade de chestori .Penibil!

Suntem vai de mama noastra..........

• Apreciez 2
Publicat

Cu asa conducere ne MAI MIRAm de ce nu merg treburile in tara asta! Baselu si compania..., a-ngenunchiat Romania...!

• Apreciez 2
Publicat

Faci pariu ca mama lor e bine mersi?

A noastra in schimb nu cred ca se simte prea bine stiind ca nu prea avem ce pune pe masa....

Cam asta e diferenta!

Publicat

Dragi forumiști, în prag de sărbători de iarnă ar trebui să îl trimitem la colindat pe băiețașul ăsta mă, că și așa nu are nici-o treabă cu Internele, poate așa mai aduce ceva bani la bugetul nostru.

O fi în stare de un așa gest?

Publicat

Si daca n-are sange in instalatie si ingheata pe drum? L-or lua baietii de la SMURD sa-i bage ceva sange in instalatie? Eu daca as fi in locul lor i-as baga cu 25 % mai putin, asa cum ne plateste el!

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Am tot urmarit profilul de facebook al ilustrului menestrel, pardon, ministru, care chipurile ne reprezinta interesele, si am observat ca si-a sters toaaaaaaate comentariile pe care le facusera elevii si nu numai la adresa domniei sale, cu prilejul amanarii acestora, cu tot cu postarea sa despre nu stiu ce motiune de cenzura a opozitiei. Ce e domnule ministru, va deranjeaza realitatea?!

Publicat

Cristi, adica realitatea branconeaza pe profilul lui de feisbuc?

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Nu, cred ca nu a suportat comentariile respective desi, in ciuda faptului ca nu merita acest lucru, majoritatea erau adresate cu decenta si demnitate, cu mult peste nivelul lui de branconier. Probabil l-au usturat comentariile acelea. Rusine sa ii fie!

Later edit :

Deci nu imi vine sa cred : Inaptul asta de ministru, ca altfel nu pot sa ii zic, sau cine ii administreaza contul de facebook, ori e prost, ori e prost. Din nou a sters vreo cateva comentarii aparute dupa ce a sters cele susmentionate, in care o persoana il intreba de ce le-a sters, iar alta facea misto de el, folosind termenul criminologen. Dar inaptul nu a fost in stare sa stearga doar comentariile, si-a sters si postarea sa de pe perete referitoare la nu stiu ce chestie politica...Ma tavalesc pe jos de ras cat de prost e acest baiat cu stiinte juridice.

Eu va propun sa il floodam pe contul de facebook cu mesaje de bine si sa anuntam si presa de treaba asta, sa vada cum nu poate sa accepte criticile acest branconier repetent, ajuns ministru de interne.

Modificat de Cristi
  • Apreciez 4
  • Moderator
Publicat
Dragi forumiști, in prag de sărbători de iarnă ar trebui să-l trimitem la colindat pe băiețașul ăsta mă, că și așa nu are nici-o treabă cu Internele, poate așa mai aduce ceva bani la bugetul nostru.

O fi in stare de un așa gest?

Sigur, se descura de minune la flaut.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.