Jump to content
POLITISTI.ro

Traian Igas - ministru de Interne


Miadry

Recommended Posts

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretul de numire in functia de ministru al Administratiei si Internelor a liderului grupului PDL din Senat, Traian Igas, in urma demisiei lui Vasile Blaga.

Conform unui comunicat al Administratiei prezidentiale, seful statului a semnat decretul prin care se ia act de demisia lui Vasile Blaga, ministrul Administratiei si Internelor si se constata vacanta functiei, relateaza MEDIAFAX.

De asemenea, presedinteleTraian Basescu a semnat decretul pentru numirea lui Constantin-Traian Igas in functia de ministru al Administratiei si Internelor, informeaza Presedintia.

Ceremonia depunerii juramantului de catre noul ministru al Administratiei si Internelor va avea loc luni, la ora 19.00, la Palatul Cotroceni.

* Cine este Traian Igas?

Surse din partid au declarat anterior, agentiei MEDIAFAX, ca liderul senatorilor PDL, Traian Igas, este una dintre variantele luate in calcul de conducerea PDL pentru functia de ministru al Administratiei si Internelor, dupa demisia lui Vasile Blaga, informatie confirmata ulterior de catre reprezentanti ai PDL.

Din 2008, Traian Igas este liderul grupului PDL din Senat, fiind presedintele Comisiei pentru Regulament. De asemenea, el este, din 2007, vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al PDL Arad.

In perioada 2004 - 2008 a fost deputat, vicepresedinte al Comisiei pentru administratie publica, amenajarea teritoriului si echilibru ecologic.

In perioada 2000-2004 a fost consilier local in orasul aradean Pecica, iar in 2004 a fost consilier in Consiliul Judetean Arad.

Igas are un master in "Management si finantare in administratia publica" si este absolvent al Colegiului National de Aparare.

Link to comment
  • Moderator

igas.jpg

Constantin Traian Igas pagina web personala AICI.

Sursa: Ziare.com

Cabinetul liderului senatorilor PD-L, sacul fara fund al Parlamentului

Liderul senatorilor PD-L, Constantin Traian Igas, a cheltuit, in ultimele trei luni ale anului 2009, cele mai mari sume de bani pentru plata salariilor personalului de la biroul sau senatorial.

Potrivit datelor facute publice de Senat, Igas a cheltuit, in ultimul trimestru al anului 2009, o suma totala de 39.446 lei de la bugetul Senatului pentru plata angajatilor de la biroul sau parlamentar, din care 19.914 lei in octombrie, 13.511 in luna noiembrie si 6.021 in luna decembrie, informeaza Mediafax.

Igas detine si recordul in privinta sumelor cheltuite intr-o singura luna de un parlamentar la acest capitol, respectiv 19.914 lei, nivel care nu a putut fi atins, in fiecare dintre cele trei luni, de niciun alt senator.

Liderul senatorilor democrat-liberali este urmat, in ceea ce priveste salariile platite personalului cabinetelor senatoriale, de Mircea Marius Banias (PD-L) - cu un total de 31.664 lei, de Mihaita Gaina (PSD) - cu un total de 31.266 lei si de Vasile Mustatea (PNL) care a cheltuit de la bugetul de stat pentru plata personalului de la cabinetul sau senatorial suma de 28.619 lei.

Link to comment
  • Moderator

Prima impresie? Un zapacit...fiind zapacit, mi se pare usor de manipulat...fiind din Arad, mi se pare si mai usor de manipulat...de ce? Prietenii stiu de ce...

Link to comment

Nu m-am documentat intens privind personalitatea noului ministru de interne Traian Igas, dar facand turul televiziunilor se desprind urmatoarele : a inceput cariera ca ospatar ( cu siguranta va sti sa serveasca whisky marinarului ) , a fost repetent in liceu (nu este de mirare presedintele a declarat ca a fost un elev de nota 7, dar un presedinte de nota zero) .Tot noul ministru se vrea un al doilea Costel Busuioc al Romaniei, dar se pare ca la talent este intrecut pana si de Guta si Salam iar acutele pe care le scoate seamana cu strigatele muribunde ale cimpanzeilor din rezervatie . In rest numai de bine... l-am auzit la tv. inainte de a fi numit ministru si era foc si para vizavi de protestul politistilor .

Link to comment

A fost sanctionat pentru schimb valutar si foarte probabil este adventist, o religie care nu ii permite sa atinga armele, deci nu a facut armata.

Edited by Elvis
Link to comment

Canta colinde...

Este o criza de oameni de elita in Romania, dar chiar nu gasea pe altcineva?!

Se vede si dupa fata lui ca asta nu-i om de pus la Ministerul de Interne. Are fata mai degraba de arlechin, decat de om serios, potrivit pentru o astfel de functie. Numirea lui la MAI este o bataie de joc. :(

Link to comment

Doresc sa va pun o intrebare legata de noul ministru al internelor si relatia acestuia cu personalul din subordine.

Astept raspuns.

:emo-yessir:

Link to comment

Doresc sa va pun o intrebare legata de noul ministru al internelor si relatia acestuia cu personalul din subordine.

Astept raspuns.

:emo-yessir:

Asta e un raspuns la ceea ce a intrebat "ministrul" pe celebrul om de nimic fatuloiu?

Link to comment
  • Moderator

O mobilizare exagerată, fără rost, după părerea mea.

Colegii noștrii au stabilit identitatea derbedeului la scurt timp după începerea cercetărilor, iar prinderea lui e doar o chestiune de timp.

Iar mai marii comandanți nu fac altceva decât să ne confirme că își fac agenda zilnică în funcție de ce se dezbate pe la tv.

Link to comment

Asta e un raspuns la ceea ce a intrebat "ministrul" pe celebrul om de nimic fatuloiu?

Ai intuit corect. :clip:

Se pricep "oaminii astia" sa formuleze documente oficiale.

Bravo lor.

Link to comment
  • Moderator

Păi infractorul ăla „deosebit de periculos”, fusese prins înainte de a anunța ospătarul că va face o vizită la Craiova. :huh:

Link to comment

Dumnezeule, ce exprimari are dl. ministru! :doh:

Nu ii contest competentele in alte domenii, dar aici M.A.I are multe de invatat.

Uneori e mai bine sa taci si sa ii lasi pe altii sa creada ca esti prost...

Link to comment

Pffoaa ... toata floarea cea vestita a fost prezenta la Craiova.

Dar oare ce au gasit ministrul si capii politiei la IPJ Dolj? Va spun eu.

Au gasit un Inspectorat de Politie condus de… doi ofiteri. Cum se face asta!? Pai fostul sef al IPJ Dolj, comisarul-sef Constantin Nicolescu, a castigat in instanta repunerea in functie, dupa ce fusese demis de Vasile Blaga. In paralel, fostul ministru Blaga l-a numit la conducerea Politiei doljene pe comisarul-sef Nicusor Badea. :naughty:

Tare nu? :lol:

Link to comment

Asta e plecat in lumea lui. Simpla cautare "jaf armat" pe Google produce rezultate din 2010 in Galati, Cluj, Calarasi, Bucuresti si altele. E clar, deci ca la nivel national rata criminalitatii cu violenta a crescut, probabil si din cauza saraciei care-i impinge pe multi la multe. Asadar, ce vrea sa spuna cu acele 7%? E trimis de la stapan sa faca demiteri? Uite ca n-a avut motiv.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.