Jump to content
POLITISTI.ro

Traducerea în limba română a forumului

Postare recomandată

• Administrator
Publicat

După cum probabil ați observat deja, am tradus o parte din interfața de utilizare a forumului.

Traducerea nu este încă completă și am rugămitea la voi să semnalați în acest topic când întâlniți cuvinte și/sau expresii în limba engleză.

Pentru cei care doresc să utilizeze în continuare interfața în limba engleză, pot face acest lucru selectând din partea stângă-jos a fiecărei pagini pachetul lingvistic preferat.

Mulțumesc.

• 1 lună mai târziu...
  • Membru
Publicat

Am mai gasit eu 2 cuvinte netraduse, dar pana la urma nu cred ca-i mare bai, se poate intelege sensul lor.

La postarile unui user - optiunea de editare a mesajului apare in continuare "edit", iar langa apare "report", pt reclamagii :)

• 2 ani mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Dacă mai găsiţi cuvinte ori expresii care nu au fost traduse din limba engleză în română, vă rog să le semnalaţi aici.

Mulţumesc.

• Membru
Publicat

Titlul subforumului ASK A COP nu e tradus 

• Moderator
Publicat

Acum e ok? @eti aveai selectată limba engleză. Ţi-am schimbat-o eu în limba română.

selectare-limba.thumb.png.d17da48801a85a

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

nu, tot asa e

am rezolvat acum , era tot engleza bifat

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.