Jump to content
POLITISTI.ro

Ce înseamnă un forum de calitate


Dan

Recommended Posts

  • Member

Bine zici, pacat ca nu o sa aiba efect asupra celor care altereaza calitatea forumului.

E exact ca si la servici, unul da totul pentru munca de politie, si in spatele lui se ascund 30 care freaca duda, si culmea pe aceiasi bani, pentru ca nu mai exista nici un fel de diferente, prime, sau salarii de merit.

  • Upvote 3
Link to comment

Dan, ai pus degetul pe rana! Intradevar, forumul a fost constituit in special pentru a ne ajuta unii pe altii in munca, impartasindu-ne unul altuia din experienta acumulata, dar si pentru a schimba imaginea proasta pe care o are politistul in aceste vremuri... Pot sa spun ca am mai gresit cateodata cand am mai dat cate o replica mai dura unor useri noi, am incercat sa postez totusi, in topicuri unde am stiut cat de cat despre ce e vorba, mai ales ca nu mai sunt la curent cu toate procedurile, am mai si gresit, insa am cautat sa fiu corect in aprecieri si comentarii. Acest topic ar trebui citit de toti membrii forumului, pentru a ne aduce aminte de ce ne-am facut cont aici si ce se asteapta de la noi, ma refer la cei cu acel "+" .

Nu vreau sa fiu inteles gresit, nu sunt "lupul moralist", sunt totusi om, cu bune, cu rele, insa care a iubit si iubeste meseria asta!!! Imi pare rau ca nu am descoperit acest forum inca de la inceputuri...

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.