Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

@ Ben Sincer imi pare rau daca doar atat ai inteles din ce am spus eu. Nu, nici nu ma plang de ghinion sau soarta crunta, nu sunt nici victima sortii. Pur si simplu am pus o intrebare iar mai apoi am incercat sa argumentez ceea ce spun. Dar fiecare intelege cat poate, nu-i asa?

@ Marius Multumesc pentru raspuns.

@ Cristi De ce iar trebuie sa generalizam? Stii tu ca mi-am petrecut tineretea prin cluburi, ca am ras-o pe unde mi-a placut mine sau ca am facut ce am vrut?

Iar cat despre ceea ce ai facut, poate ca ar trebui sa fii mandru si sa fie un motiv de lauda pentru tine. Nu un argument importiva celor care au 30 de ani si vor sa ajunga ca tine.

Modificat de Bogum
  • Apreciez 2
  • Displace 2
  • Membru
Publicat

Ba este un argument şi chiar unul solid. M-am chinuit, am învăţat, am făcut o şcoală cu regim militar, am avut parte de privaţiuni în timpul serviciului despre care nici măcar nu poţi să îţi imaginezi că există. Repet, am ales acest drum, iar alţii au ales altă cale, mai uşoară, mai la îndemână. Nu e corect să sari gardul în curtea unde eu am trecut prin furcile caudine pentru a intra. 

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Repet: NU vreau nici sa sar gardul, nici sa intru pe usa din dos si nici sa ocolesc scoala. Ba din contra, as vrea sa merg, sa dau examenul de adimitere si daca sunt capabil sa il trec, sa intru in scoala si sa urmez cursurile acesteia. E atat de simplu si  cred eu, foarte usor de inteles. 

Poate ca nu-i usor de acceptat pentru unii dintre voi, dar, din nou, asta nu cred ca este un motiv sa aduci jigniri - asa cum fac unii colegi aici - celor care vor sa faca ceva. Daca vroiam sa dau mita ca sa intru in politie si eventual sa fiu incadrat ofiter, atunci as fi inteles inversunarea.

Dar pana una alta, vreau doar sa merg la scoala, cu tot ce inseamana asta. Cu chinuri, cu privatiuni s.a.m.d.

Oricum, multumesc celor care au putut sa imi raspunda intr-un mod care dovedeste cei sapte ani de casa si va doresc tuturor o seara faina!

Modificat de Bogum
Publicat

Draga Bogum este greu sa formezi niste elevi care au sub 27 de ani,dar persoane care au 30 -40 ani.Cei tineri pot fi mai usor indreptati,corectati, "insamantati" cu valorile si principiile specifice profesiei de politist.

As vrea sa te vad la 30 de ani in scoala de politie cum o sa-ti asculti seful de clasa, detasament,etc care este mai mic ca tine cu 10 ani. 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.