Jump to content
POLITISTI.ro

Ce studii trebuie sa urmez pentru a lucra la criminalistica?


C0mY

Recommended Posts

  • Moderator

Pentru a deveni tehnician criminalist trebuie să absolvi cursurile Academiei de Politie sau ale Scolilor de Politie din Câmpina sau Cluj.

Ca să vezi cu ce se ocupă criminalistii vezi topicul:

Link to comment
  • Moderator

Ce curs?

Tehnician criminalist nu poate fi decât cel care are calitate de polițist. Nu există cursuri pentru persoanele din afara sistemului, pentru că aceasta activitate este competența exclusivă al Politiei Române.

Link to comment
  • Active member

Serios? De unde ai tras concluzia asta? Din cate am vazut eu, majoritatea vor la "mascati" sau la crima organizata.

  • Upvote 3
  • Downvote 1
Link to comment

dar mai intai sa intrebi de salariu te-ai gandit ce presupune munca de politie?te-ai gandit ca trebuie sa treci mai multe teste fizice si de cunostinte?

Link to comment

Comy, director baiatu', aia cred ca e cea mai bine platita. Dar la potentialul tau mai degraba du-te pe "meseria" de secretar de stat.

Link to comment
Ca să devii polițist trebuie să susții un examen de admitere. În acest domeniu nu e valabil concursul de dosare.

Ma ce politit ?

Nu ma zis nimic de politist.

Am zis: Pentru criminalistica ce nota trebuie luata la bac?Ce medie trebuie la liceu?

  • Downvote 7
Link to comment
  • Member

Studiaza ofertele educationale ale scolilor de politie, respectiv academia de politie si apoi adreseaza niste intrebari pertinente, asta daca ai ceva neclaritati.

Edited by BGeorge
Link to comment
  • Member

C0my, nu poti sa fii criminalist fara sa fii mai intai politist, intelegi? deci daca nu vrei sa fii politist , nu vei fi criminalist

  • Upvote 3
Link to comment

Comy, pe intelesul tau...In timp ce urmezi cursurile uneia dintre institutiile de invatamant al ministerului mentionate de colegii mei in posturile anterioare, te poti profila ca si tehnician criminalist. De exemplu, la Scolile de Agenti vei da un test specific din creativitate, viziune in spatiu samd. iar dupa ce treci cu brio acest test vei face parte dintr-o clasa de tehnicieni criminalisti. Alte intrebari?

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.