Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Pentru a deveni tehnician criminalist trebuie să absolvi cursurile Academiei de Politie sau ale Scolilor de Politie din Câmpina sau Cluj.

Ca să vezi cu ce se ocupă criminalistii vezi topicul:

• Moderator
Publicat

Ce curs?

Tehnician criminalist nu poate fi decât cel care are calitate de polițist. Nu există cursuri pentru persoanele din afara sistemului, pentru că aceasta activitate este competența exclusivă al Politiei Române.

Publicat

Toti cei care nu stiu cu ce se "mananca" Politia se viseaza criminalisti... Mai exista si alte specializari din care poti alege, nu doar asta.

• Membru
Publicat

Serios? De unde ai tras concluzia asta? Din cate am vazut eu, majoritatea vor la "mascati" sau la crima organizata.

• Apreciez 3
  • Displace 1
Publicat

dar mai intai sa intrebi de salariu te-ai gandit ce presupune munca de politie?te-ai gandit ca trebuie sa treci mai multe teste fizice si de cunostinte?

Publicat

Comy, director baiatu', aia cred ca e cea mai bine platita. Dar la potentialul tau mai degraba du-te pe "meseria" de secretar de stat.

• Moderator
Publicat

Ca să devii polițist trebuie să susții un examen de admitere. În acest domeniu nu e valabil concursul de dosare.

Publicat
Ca să devii polițist trebuie să susții un examen de admitere. În acest domeniu nu e valabil concursul de dosare.

Ma ce politit ?

Nu ma zis nimic de politist.

Am zis: Pentru criminalistica ce nota trebuie luata la bac?Ce medie trebuie la liceu?

• Displace 7
  • Membru
Publicat (modificat)

Studiaza ofertele educationale ale scolilor de politie, respectiv academia de politie si apoi adreseaza niste intrebari pertinente, asta daca ai ceva neclaritati.

Modificat de BGeorge
  • Membru
Publicat

C0my, nu poti sa fii criminalist fara sa fii mai intai politist, intelegi? deci daca nu vrei sa fii politist , nu vei fi criminalist

• Apreciez 3
Publicat

Si pentru a deveni : criminalist ce trebuie urmat? DOar academia de politie? (am inteles ca si dreptul)

Si cat dureaza studiile?

• Displace 6
  • Membru
Publicat

foloseste linku-rile indicate intr-un post anterior de BGeorge si vei obtine de acolo toate informatiile

Publicat

Comy, pe intelesul tau...In timp ce urmezi cursurile uneia dintre institutiile de invatamant al ministerului mentionate de colegii mei in posturile anterioare, te poti profila ca si tehnician criminalist. De exemplu, la Scolile de Agenti vei da un test specific din creativitate, viziune in spatiu samd. iar dupa ce treci cu brio acest test vei face parte dintr-o clasa de tehnicieni criminalisti. Alte intrebari?

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.