Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

ionut26, selen, NYPD, stefanBr, mark, danyel1979, voi sunteti politisti sau ce? Vad ca aveti cateva postari aici pe forum si va lipseste "+"-ul!!!

Nu mai intoxicati colegii de forum si fratii de suferinta voi gardieni publici, jandari sau ce sunteti voi!

Cereti accesul in aria privata si aratati ca sunteti adevarati politisti nu "pistoale cu apa"!

Ce-ti veni bolund sa te iei de toata lumea(...din ministerul asta)?Este un forum liber pentru ca toti sa isi dea cu parerea sau sa discute.Daca vrei sa dai dovada de "suprematie"(pe care crezi tu ca o posezi...) citeste numai ce te intereseaza sau ignora postarile care nu iti convin.

200 lei pana in salar..cea mai proaspata informatie..firmituri pentru catei...ca de obicei.

SEMPER FI(...cu mine si atat..)!!

• Apreciez 3
  • Displace 9
Publicat

1. Cred ca postarea mea este cat se poate de adevarata si te vei convinge si tu, bolund, cand iti vor intra pe card "cel mult 200 RON".

2. Da-mi voie sa cred ca un "+" pe forum nu te face mai politist decat altii. Nu asta e problema care se discuta aici!

3. Daca te intoxicam, poti sa citesti si sa iei in seama numai ce este scris pe aria privata.

Dar ca sa lamurim problema, in ceea ce ma priveste, urmaresc postarile de pe forum de foarte mult timp, dar contul mi l-am facut acum cateva zile si nu am facut rost de "+", inca. Ce m-a facut sa ma inregistrez pe forum a fost tocmai faptul ca unele informatii pe care le aflu ar putea clarifica unele dintre "intoxicarile" sau "sfaturile" date de anumiti membri.

• Apreciez 2
  • Displace 6
Publicat (modificat)

E oficial:se dau 200 lei pe principiul alimentarei ceausiste "dati cate doua ,s-ajunga la toti".

Din pacate nu pot sa postez documentul emanand de la "Inalta Poarta"(asa cum probabil va aduceti aminte ca am facut in alte postari) fiindca doar mi-a fost aratat si atat (oricum am luat-o drept un favor).

Asta e! Sper ca macar de data asta s-aratam ,cu adevarat ,c-avem "sange pe instalatie" :emo-box: ...vorba ceea "Pleac-ai nostri ,vin ai vostri (stiu ! se zice nostri) ,Noi ramanem tot ca prostii!!!".

:wacko:

Si a propos de

......si inca una,dar eu nu cred,ca vom primi 300 lei restanta la norma de hrana...a mai auzit cineva despre norma de hrana???

Wake-up!S-a mai discutat despre asta:norma de hrana nu are nicio restanta s-au dat ce 300 de muuuult si suntem la zi!!!Norma de hrana nu mai contine restante d-ale M.I. fata de noi. :emo-yessir:

Modificat de axle15
Publicat

e cert pe intranet dispozitie catre serviciu - nu avem, nu va dam - de urgenta sa se ia masuri de plata integrala a drepturilor de tinuta pentru cei iesiti la pensie anul in curs, 200 lei la prostimea muncitoare, si alocare bani pentru benzina, facturi, expertize, etc. s.a.m.d.

deci e cert si sigur...200 lei...slugi, mai rau ca in 1907,...oare drepturile noastre mai pot fi maruntite mai tare decat atat. Mai putin de 10%...rusine!!!

La alegeri vom merge cu...pul...over și pi....jama ca atat putem cumpara cu 200 lei. Iar de pus stampila cred ca o sa ne cam tremure mana de....frig. Si sindicatele tac... aici puneti voi apelativele.... E o noua...poanta...a actualei conduceri. Ce RAU A FOST DAR VIITORUL E DEZASTRU!!!!

• Apreciez 2
Publicat (modificat)
....deci e cert si sigur...200 lei...slugi, mai rau ca in 1907,...oare drepturile noastre mai pot fi maruntite mai tare decat atat?......

Da ,mai pot.

..stai sa vezi daca nu termina plagiatorii Legea Bugetului pe 2013 (votat+promulgat+M.Of.)

pana in 14.02.2013....caci semne sunt(s-a cerut dezlegare de la FMI ptr.impingerea deadline-ului colo ,hat in interiorul lui 2013)atunci o sa ne para 200 lei ditai averea....

Slugi?Ia s-a-ntrebam clasa politica ce altceva ne socoteste...sluga ar fi putin spus de gura lor.

Modificat de axle15
  • Apreciez 1
Publicat

Pt bolund....Domnule politist....daca esti.......eu am spus ca asa am auzit....., am spus ca nu e oficial...pt ca ....la cat s-a scris pe aici...imi poti spune ce a fost oficial? Am sunat si eu un coleg, care la randul sau a sunat un coleg din capitala.......asa i-a spus ca a auzit ceva de 1300 lei.Speram sa fie adevarat. Eu nu am intrat aici ca sa dezinformez, nu vreau sa fac asa ceva. Sunt politist si eu, am familie si copil, si eu am rate la banci, situatia financiara nu este roz, si eu sunt foarte nemultumit de situatia in care ne aflam....

Cu privire la aspectul legal de "politist" as prefera sa nu iti mai dai cu parerea.....nu stiu cati ani ai tu de politie, si nici nu ma intereseaza, dar te pot asigura ca esti mic fata de mine. De asemenea si eu sunt nemultumit de aceste sindicate care nu fac altceva decat sa ne ia banii, in schimbul unor cadouri de sarbatori pt. copii, atat, altceva nu fac pentru noi. La sedinte se bat cu pumnii in piept ca fac orice pentru noi, in realitate nu am auzit de ei.De ce nu spun aceste sindicate ceva legat de.....proteste...eu stiu...in conditiile in care vin aceste alegeri?

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Sindicate...? Care sindicate? Alea care s-au batut cu ministrii ca sa luam noi norma de echipare intreaga si la timp? Fugi de'aci, ca nu te cred! Sindicatele sunt un mare FAAAAAASSSSSSSS!

• Apreciez 1
Publicat

Acum am intrat pe site-ul S.N.P.P.C........comunicat de presa din data de 31.10.2012, in care se anunta faptul ca, din cauza ca primim doar 8,66% din dreptul de echipament, incepand cu data de 19.11.2012 se vor declansa actiuni de protest...Poate Dl.Mircea Dusa, ministrul "nostru" citeste aceste randuri......

Publicat

.....S.N.P.P.C........comunicat de presa din data de 31.10.2012, in care se anunta faptul ca, .......... incepand cu data de 19.11.2012 se vor declansa actiuni de protest...Poate Dl.Mircea Dusa, ministrul "nostru" citeste aceste randuri....

Numai cand ma gandesc la staff-ul sindicatelor m-apuca greata!!!Miscari de protest ??? Frate ,daca vrei sa ne arati ca sunteti nedormiti de grija membrilor de sindicat apai va duceti totii liderii(uitati dreaq de certurile gen "ba al meu ii mai fain si cu mai multi membrii" ) si faceti greva foamei in fata ministerului ,cu mediatizare pe toate canalele ,cu alea ,alea si atunci sa vedem pe unde scoate camesa acest "guvern" cu acel dusa si dottore...atunci chiar as crede ca sindicatul prin liderii sai este de partea mea si este un instrument eficace de presiune impotriva jegurilor de guvernanti(indiferent de culoare)...pana atunci afirm ca liderii de sindicat au coloratura politica si ii doare-n evacuare de membrii de sindicat.E usor sa spui:"Haideti la miting in data x " cand altii iti zic:"Plan de actiune pe... . Termen de raportare ziua x ".Bai lideri de sindicat ,ganditi-va ca oamenii din cotizatia lor va tin sa faceti gusile alea si alte cele ,asa ca ,aratati ca sunteti lideri ,nu niste prostituate care nu stiti cum sa luati cat mai frecvent masa in genunchi in fata guvernantilor !!!

Am fost la mitingul "Javrei" dar pana liderii de sindicat nu fac pace intre ei si renunta definitiv la meniul bazat pe "lactatele"guvernantilor si la colorarea politica a miscarii sindicale nu o sa fie bine pentru noi (oups!am uitat ca m-am retras din sindicat anul trecut!)....si nici n-o sa primim ce ne datoreaza haita asta de haimanale numita guvernanti.

P.S. Poate nu era rea ideea unui pitic si de nimic politician de a impune declaratie de avere ptr. liderii de sindicat-macar stiam carui nenorocit ii dam banii nostri .Pana atunci ,iderilor de sindicat si familiilor lor le spun PISS OFF !!!

• Apreciez 2
  • Administrator
Publicat

Daca nu veti intelege ca aici se discuta numai despre restante si veti continua sa postati offtopic, acest topic se va inchide.

Pentru proteste, sindicate sau sindicalisti si alte asemenea subiecte de discutie exista topicuri separate.

Publicat

D-le administrator topicul are o denumire iar postarile offtoc trebuiesc sterse. Nu trebuie ca tot forumul sa fie debusolat din cauza unor postari.

• Apreciez 4
Publicat

azi va avea loc o intalnire ...Ponta vs liderii de sindicate,cu privire la banii de haine si proteste ...deci doamne ajuta,le-o fi intrat morcovul in c-r ??

• Apreciez 2
Publicat

Poate mai umbla la fondul de rezerva al premierului si ne de si noua banutii!

• Apreciez 1
Publicat

eu sunt in concediu si un coleg mi-a zis cica 200 roni pina la salariu ..., stie cineva exact in ce fata ne baga astia 200

Publicat (modificat)

azi va avea loc o intalnire ...Ponta vs liderii de sindicate,cu privire la banii de haine si proteste ...deci doamne ajuta,le-o fi intrat morcovul in c-r ??

Eu cred că nu le-a intrat niciun morcov. De la ultimele proteste sindicatele nu au făcut decât să....amenințe și atât. Vă spun eu de pe acum ce se va întâmpla la această întâlnire: Ponta o să le spună șefilor sindicatelor cum că nu sunt bani, să mai aibă răbdare până după alegeri, că nu este momentul, bla, bla, iar șefii din sincate vor spune că vor înțelege situația, că este ”ultima dată” :doh: când mai acceptă o amânare, bineînțeles totul condimentat cu o funcție ceva pentru aceștia și uite așa vom mai răbda câteva luni. De fapt asta se întâmplă de câțiva ani încoace, mai precis de prin 2007-2008.

Modificat de Dan
Publicat

Stati linistiti, totul este de fatada, asa cum am mai spus sindicatele= tradatori !

Publicat (modificat)

Prin adresa postata pe intrapol, nr. 18769 din 30.10.2012, DA este oficial, citez din adresa :

Directia Financiara

Catre toate unitatile M.A.I

Avand in vedere fondurile bugetare aprobate suplimentar Ministerului Administratiei si Internelor la a doua retificare bugetara pe anul in curs, prevederile O.G. 51/1994 privind drepturile de echipament ...., cu modificarile ulterioare, veti dispune masurile necesare pentru :

a) Achitarea de urgenta a drepturilor de echipament convenite politistilor ale caror raporturi de serviciu au incetat pana la data prezentei, respectiv cadrelor militare care au trecut in rezerva pana la data prezentei, conform ...., dar nu mai mult de 200 lei/persoana

b) Achitarea de urgenta a sumei de 200 lei reprezentand drepturile de echipare pentru anul 2012, pentru fiecare politist, respectiv cadru militar, aflat in activitate la data prezentei .

Pentru politisti si cadrele militare carora li s-au acordat articole de echipament in natura din cota aferenta anului in curs, suma achitata conform celor de mai sus nu va depasi valoarea ramasa din drepturile pe anul 2012.

c) Achitarea in totalitate a arieratelor ai restantelor inregistrate la Titlul II " Buniri si servicii"

d) Asigurarea cu prioritate a platii cheltuielilor cu utilitati, carburanti si lubrefianti, telefonie, asigurari obligatorii, expertize medico-legale si materiale de laborator .

Ministrul Administratiei si Internelor

Mircea Dusa

Modificat de Eduard
Publicat

Cum ar fi daca subit, in apropierea alegerilor m-as (ne-am) imbolnavi? Si asa nu prea ma simt bine in concediul de odihna? :naughty:

Publicat

Cum guvernantii ne dau lectii (de austeritate), asa ar trebui sa procedam si noi, sa vada ca suntem totusi o forta in tara asta si ca si noi i-am pus pe scaunele alea din piele si "mesele de mii de euro" (cum se viseaza becali parlamentar in romania). 200 de lei mi se pare o jignire!

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.