Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

@serhente Garcia, acum am venit acasa de la manifestarea "Marele marş al secuilor", si a fost o reala placere sa ascult melodia recomandata de tine (These Are The Days Of Our Lives - Freddie Mercury).  :good:  ... Ma simt mai bine.  :)  

Publicat (modificat)

Melodia da, dar clipul n-arată cum trebuie. :unsure:

Originalul e ăsta:

Din cîte știu, ăsta este ultimul clip al lui Queen la care a mai participat Freddie Mercury, sînt ultimele secvențe filmate cu el, prin toamna lui 1991 dacă-mi mai amintesc bine.

Cîtă voință a putut să aibă... Se vede pe fața lui că e doar o umbră a ceea ce fusese, mai slab ca niciodată, cu fața mai plină de machiaj ca niciodată, iar el, atît de dinamic de obicei, are acum doar o poziție statică în cadru, limitîndu-se doar la cîteva gesturi cu mîinile. Plus efortul de a-și ține boala secretă față de întreaga lume. A muncit enorm la albumul Innuendo, care, după părerea mea, a fost și cel mai bun din toată cariera lui și a lor.

Un mare artist, pînă-n ultima clipă...

Patru mari artiști, de fapt, pentru că toți patru, împreună, au fost fantastici. Fără unul dintre ei, oricare, Queen n-ar fi însemnat probabil nimic.

Modificat de VladSoare
  • Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.