alint Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Buna seara, M-am mutat recent intr-un apartament dintr-un bloc ANL, intr-un orasel din provincie. Problema e ca vecinii de dedesubt sunt foarte petrecareti. Le-am spus ca nu pot dormi din cauza zgomotelor lor, dar s-a intamplat din nou. Din cate stiu, nu sunt singurul vecin deranjat de petrecerile lor. Cum ar trebui sa procedez? Sa merg la sediul Politiei si sa depun o plangere sau la urmatorul incident sa sun la Politie si sa ii rog sa intervina ? Multumesc de ajutor. A. Link to comment
Moderator Catalin Posted December 30, 2013 Moderator Share Posted December 30, 2013 Dacă vrei ca poliţistul de proximitate să stea de vorbă cu ei, să le explice că nu sunt singurii care locuiesc în clădirea respectivă, poţi merge la secţie să depui o petiţie sau chiar poţi sta de vorbă direct cu poliţistul de proximitate. În schimb dacă consideri că numai o amendă poate rezolva problema, atunci poţi suna când deranjează liniştea. O să vină un echipaj şi cel mai probabil se vor alege cu o amendă. Link to comment
Ramtha Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Cel mai bine nu astepti pana vor mai da inca o petrecere. Poti merge sa discuti cu politistul de proximitate, el cunoaste cel mai bine zona si populatia si cu siguranta va reusi sa tempereze situatia. Ce-i drept, poti apela si serviciul 112 in cazul in care vor continuta cu petrecerile. Sau, ai putea sa discuti si cu ceilalti vecini care sunt deranjati de petrecerile lor sa te sustina in inaintarea petitiei, va conta mult faptul ca sunt mai multi petenti. Dar sfatul nostru ramane discutia cu politistul de proximitate, ei sunt primii care fac legatura intre cetatean si Politia Romana. Link to comment
alint Posted December 30, 2013 Author Share Posted December 30, 2013 Solutia cu politistul de proximitate sper sa fie suficienta. Multumesc mult de sfaturi si de promptitudine. Un An Nou fericit! Link to comment
Fanel27 Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Buna seara,vin la dvs. cu niste intrebari,pentru ca nu se mai poate cu vecinii astia ai mei. Eu stau la parter,vecinii buclucasi stau la etajul 1,deasupra mea. Sunt deja vreo 3 ani de cand vecinii mei(cu varsta undeva la 50 de ani) au inceput circul. Au in fiecare zi program cam 2,3 ore trantesc tot ce prind,au ceva nepoti care alearga prin casa (se aude foarte tare),trantesc usi etc. Problema nu e ca m-ar deranja pe mine foarte mult,dar locuiesc acum cu bunica,care a avut si ea ceva probleme de sanatate,operatii peste operatii, bolile afectandu-i rabdarea si calmul, si am fost nevoit de cateva ori sa merg cu ea la spital din cauza vecinilor. Am fost la vecini sa discut, am explicat frumos, a zis ca sunt copii si nu are ce le face,s-a linistit ziua aia. Dupa ceva vreme,iar galagie maxima ( in perioada aia eu fiind si in sesiune) iar am rabdat m-am dus iar la ei,de data asta barbatul care sta in acel apartament ( baut bine ) a iesit si m-a injurat. Bun,nu i-am zis nimic doar ca o sa chem politia urmatoarea data cand se mai intampla.Zis si facut. Dupa un an de rabdare,in care nu s-a calmat,am fost la politie,a venit un politist si i-a calmat ( noaptea aia pe la 3 s-a trezit seriful si mi-a facut o galagie de zile mari). Dupa un timp ma intalnesc cu baiatul vecinului,amentintari peste amenintari,ma intalnesc si cu fiica vecinului,iar amenitari. Acum deja nu mai stiu ce sa fac,frica mea este ca daca ma duc iar la politie (din cate am inteles a doua oara o sa-i dea amenda),eu avand o masina care o parchez in fata blocului,daca vecinul o sa imi faca si mie o corectie,spargand sau mai stiu eu ce sa faca masinii,cum ar trebui sa procedez? Va multumesc,o seara buna. Link to comment
Fanel27 Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 nu aveti rabdare sa cititi ce am scris sau nu stiti ce sfat sa imi dati? 4 Link to comment
Moderator Marius Posted March 22, 2014 Moderator Share Posted March 22, 2014 Nici gând, doar că deveniți plictisitori cu aceste povești. Dacă vei căuta discuții similare pe forum, vei găsi o grămadă de topicuri ce tratează acest subiect. Chiar nu e necesar să repetăm pentru fiecare în parte. Apropo, nu e nimeni obligat să-ți răspundă ție, o putem face numai dacă vrem, dacă avem dispoziția necesară sau atunci când considerăm că merită să ne pierdem timpul explicând. Link to comment
Recommended Posts