Jump to content
POLITISTI.ro
 • 0

Vecina îmi reproşează că ascut muzică prea tare


MihaiRaul

Question

MihaiRaul

Buna ziua,

 

Am si eu o problema cu vecina mea, poate suna ciudat dar nu ea asculta muzica ci eu.Am si eu dorinta o data la 3-4 zile sa ascult muzica umpic mai tare (nu sunt genul care o terorizeaza cu muzica zi de zi sau sa ascult dupa ora 20) de mult imi bate la usa sa dau si televizorul mai incet sau sa nu mai lucru in curte ca ea vrea sa doarma la ora 17 sau la ora 11 :| 

Cum pot sa ascult si eu muzica fara ca sa poata sa imi faca ceva cu politia ca ma tot ameninta si deja incepe sa fie si cu fapte.Nu ascult nici in orele de liniste,poate sa imi faca ceva ?

Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

 • 0
 • Moderator
Marius

E posibil să primeşti sancţiuni contravenţionale destul de consistente.
Exact, încearcă să foloseşti căşti.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Similar Content

  • Ancaa996
   By Ancaa996
   Buna ziua, am o întrebare. Ce măsuri ar putea fi luate împotriva oamenilor care sunt deranjați de faptul că stai în fața blocului în care locuiesc si arunca apa, produse alimentare si adresează injurii. Nu se tulbură liniștea și ordinea publică prin gălăgie si nu se face mizerie, sunt oameni în vârstă care se plictisesc de televizor. Țin să precizez ca la mine în fața blocului nu sunt bănci și în locurile de joacă unde sunt bănci e interzis fumatul .
  • MariaR
   By MariaR
   Buna tuturor,
   Imi puteti spune va rog ce posibilitati am la dispozitie pentru a rezolva o problema care tine de ani de zile cu niste vecini care fac scandal zi si noapte. Este vorba de fiu si mama, el betiv si ea nebuna, care se cearta la orice ora din zi si din noapte si urla, trantesc, deranjeaza tot blocul si blocurile din jur (vara, mai ales). In anumite perioade individul asculta si muzica, insa macar pe aia o opreste cand vine politia, Am chemat in mod repetat politia, au venit de fiecare data, fara sa le dea amenda. Am facut si plangere, a fost liniste cateva saptamani insa si-au reluat obiceiul. Nu am gasit in codul penal motiv pentru o plangere penala, insa nu stiu ce as mai putea face pentru a avea parte de liniste. Este chinuitor sa fii trezit in toiul noptii de scandaluri si zbierete.
   Va rog mult sa ma ajutati!
   Multumesc!
  • vladking808
   By vladking808
   Buna, pe strada unde locuiesc se afla o gasca de copii (varte intre 8 - 15/16 ani), cand joaca fotball acestia, nu poti sta in casa de cat de tare vorbesc, urla si uneori mai injura, de asemenea des s-a intamplat sa-mi fie lovita masina si poarta mea de la casa devine uneori poarta de forball, daca ies sa ii alung dintr-o data "sa plec de pe strada lor" desi locuiesc aici, ironia face ca unii dintre ei nici macar sa nu fie de pe strada. 

   In aceasta situatie, devenita cliseu, ce ar trebuii sa fac ?
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.