Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

În a doua jumătate a anilor '80, să fi fost prin '87 sau '88, nu-mi mai amintesc exact anul, s-a nimerit să mă aflu în faţa televizorului tocmai cînd era o emisiune de divertisment numită "Cu mască, fără mască". În aceste emisiuni, una sau mai multe personalităţi din domeniul artei dădeau o scurtă reprezentaţie pe scenă, deghizate sau mascate. La sfîrşit, publicul trebuia să ghicească cine se ascunde în spatele măştii. În seara respectivă, pe scenă erau doi artişti, care au cîntat în duet o piesă pentru vioară şi violoncel de Mozart. A fost ceva superb. Timp de cîteva minute, cît a durat, am stat cu gura căscată în faţa televizorului, dorindu-mi să nu se mai termine niciodată.

La vioară era Mihaela Runceanu. La violoncel, Adrian Daminescu.

Din acel moment am început s-o privesc nu doar ca pe o cîntăreaţă oarecare, ci ca pe o artistă adevărată. Ceea ce a şi fost, de altfel. Avea studii muzicale serioase şi ar fi putut ajunge o mare violonistă, dacă atracţia pentru muzica uşoară nu s-ar fi dovedit în final mai puternică.

Din păcate, un an sau doi mai tîrziu avea să se întîmple ceva greu de imaginat... :(

Modificat de VladSoare
  • Membru
Publicat

O piesa superba, vizionata de peste 61 de milioane de oameni :)

Aceasta melodie a mai fost recomandata de georgya la data de 03 iunie 2013 - ora 11:17.

Publicat

Gheorghe Zamfir -Regele Naiului- , greu de inteles cum o asemenea piesa are doar 13 milioane de vizualizari si o Alexandra Stan, a adunat 61 de milioane la Mr Saxobeat, pacat

• Apreciez 2
Publicat

Spune-i moda, spune-i trend, fata e apreciata in afara granitelor tarii.

Si nu este vina ei in ce clipuri a aparut la inceputul carierei.

In urma cu 2 ani am fost la un concert al ei si pot spune ca are voce. Cu un manager bun, poate ajunge foarte departe.

http://youtu.be/PMmpwBW2A3g

Publicat (modificat)

Merita ascultata. 

Modificat de Ramtha
  • 2 săptămâni mai târziu...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.