Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Eduard, asta ultima o stiu de ceva timp, o ascult peste tot...chiar daca nu o aud...canta in mintea si inima mea. 

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Fata asta merita un manager cu mult mai bun decat impostorul ala care se da detectiv in videoclipurile ei :

http://youtu.be/2oIlS-ARtA8

Uitandu-ma la videoclip am un deja-vu de genul "Britney Spears" ?! :wub:  Dar refrenul este memorabil ...

• Apreciez 1
Publicat

Propun o mică schimbare de stil. :)

Andante din concertul în re major pentru lăută şi orchestă de Vivaldi, aici într-o transcripţie pentru chitară. Lăuta este considerată strămoşul direct al chitarei pe care o cunoaştem azi, ceea ce numim "chitară clasică" (deşi nu-i tocmai clasică, ci datează în forma de azi abia de prin secolul XIX). L-am ascultat şi la lăută, dar prefer timbrul chitarei.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.