Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Membru
Publicat (modificat)

Ce sa zic my friend tu esti un fel de mafalda si iti dai seama din ce scoate unu pe gura ca gata el e prost...te asigur ca nu este asa, il cunosc personal pe Andreica si crede-ma ca a facut foarte multe lucruri bune pentru multi colegi de-ai nostrii !Doi la mana tu nu ai inteles ironia celor spuse de el (cu subinteles pentru domnii de la minister), o iei asa ca un mare filozof care esti!Oricum m-am saturat de jignirile tale , si din postarile tale la adresa persoanei (si aici nu ma refer doar la mine ci au fost si alti colegi care au fost in situatia asta) si sincer nu prea am vazut altceva in bun in comenturile tale in afara de apostrofari si bascalie!

Mai exerseaza la finetea ironiei prin apropouri ca nu prea iti ies

Eu nu sunt asa mare maestru ca si tine in ironii, deoarece nu asta urmaresc cand intru pe acest forum si la fel ar trebui sa faci si tu!

Modificat de cipri83
  • Apreciez 3
  • Displace 3
  • Membru
Publicat (modificat)

Mai citeste si tu alte topicuri si poate te lamuresti cu privire la activitatea mea pe forum. Cand ma uit la prietenul tau si vad ca sugereaza ca politistii incurejeaza contrabanda nu am cum sa nu comentez. Problema e ca te bagi tu singur in seama si te miri de ce ma iau de tine. Nu te mai baga in seama cu mine daca simti ca te jignesc. Dar, ma rog, pt tine si prietenul tau Andreica e greu sa vedeti dincolo de anumite lucruri. Pt voi e important sa puneti aceeasi placa rasuflata, iesitul in presa, aruncatul cu laturi, doar ca in incercarea asta te faci singur de cacao. A reusit fix o ... sindicalistul lu` peste. Ba din contra. Azi dimineata auzeam la radio numai mistouri la adresa politistilor dupa ce a iesit nea Andreica pe sticla. Asta a fost marea lui "reusita", iar tu vii in apararea lui, nebagat in seama cu ironii de 2 lei. Daca as fi in locul tau as tacea din gura si nu m-as lauda cu ce a "reusit" el sa faca.

Modificat de Ben
  • Apreciez 3
  • Displace 9
  • Membru
Publicat (modificat)

Te sfatuiesc sa nu mai asculti radioul daca nu-ti place ce auzi...iar din pacate mistourile la adresa politistilor nu sunt de ieri sau de alaltaieri!Si se pare ca tu doar una si buna o ti...ai extras exact ce ai vrut tu din context, adica ca a spus depsre politisti ca incurajeaza contrabanda!Pe tine nu te mai intereseaza ca acest minister drag si scump este cel care-si bate joc in continuare de politisti, tu se pare ca faci parte din acei pe care i-ai numit anterior "slabi cu duhul" si interpretezi ca politia incurajeaza contrabanda!Chiar nu intelegi my friend ca cele spuse de Andreica la tv era o ironie la adresa tampitilor din minister,o aluzie la ce bataie de joc are loc la adresa noastra???Dar sunt curios oare din care sindicat faci parte de esti asa vehement impotriva lui, sau poate sindicatul din care faci parte a luat si el atitudine fata de bataia asta de joc!

Modificat de cipri83
  • Apreciez 1
  • Displace 5
Publicat

Da în care film ai văzut tu turbo la logan 1.2 benzină? Ai tu asa ceva prin fiset? Vreau si eu una:)

• Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Vad ca iarasi este plina de Loganuri inscriptionate curtea de la acelasi concesionar, asa ca urmeaza un nou lot! Tot fara sisteme de prioritate!

Publicat

Mai sunt cateva ipj-uri care nu au primit noile modele.

Publicat

Saptamana viitoare se mai distrubuie cam 160 de masini pe la 6 judete. In total in mai am numarat cam 700 de auto unele inscriptionate altele neinscriptionate. Eu astept cele 29 de autospeciale cumparate cu sisteme optice si acustice a caror licitatie si-a adjudecat-o Renault in februarie si aveau termen de livrare 16 aprilie ...

• Membru
Publicat

comunicat SNAP

"Noile loganuri vor fi dotate in cele din urma cu girofar si sirena   |  22-05-2015

Vă informăm că în cadrul videoconferinței ce a avut loc în data de 15.05.2015, la care au luat parte organele cu funcții de conducere din cadrul inspectoratelor județene de poliție, pe lângă analiza situației operative pe primele 4 luni ale anului 2015, s-a anunțat că Ministerul afacerilor interne a disponibilizat sumele necesare pentru achiziția de rampe cu sirene și girofar pentru toate autospecialele din ultimul lot care sunt inscripționate „POLIȚIA”.

Salutăm inițiativa de a pune la dispoziția polițiștilor dotarea necesară pentru ca aceștia să-și îndeplinească în condiții optime sarcinile de serviciu și ne punem speranța ca pe viitor, banii publici să fie cheltuiți cu cap și în folosul cetățenilor.

Totodată precizăm că am fost singura organizație sindicală care a reacționat prompt și a făcut publică această eroare a „specialiștilor” care s-au ocupat de procesul de achiziție și dotare a noilor autospeciale. (Evenimentul zilei, Antena 1, TVR 1, Kanal D, Realitatea TV)

http://www.evz.ro/ca-in-bancurile-cu-militieni-politistii-fac-cheta-ca-sa-isi-cumpere-girofaruri-din-obor.html

https://www.youtube.com/watch?v=iNwqFm6Gk_M

http://www.stareanatiei.ro/2015/04/interesul-national-nu-poarta-girofar/

https://www.facebook.com/797622810304214/videos/vb.797622810304214/875531115846716/?type=2&theater

https://www.facebook.com/797622810304214/videos/vb.797622810304214/875781169155044/?type=2&theater

Pe această cale, rugăm polițiștii care au primit deja în dotare astfel de autospeciale inscripționate, să renunțe la demersurile de a face chetă pentru a-și achiziționa din fonduri proprii diferite mijloace luminoase și sonore artizanale.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL"

• Apreciez 3
  • Membru
Publicat

Am s-o cred cand am s-o vad. Nu de alta, dar MAI a demonstrat de prea multe ori cam cat valoreaza la ei cuvantul dat  :emo-yessir: 

• Apreciez 2
Publicat

Din câte am aflat anterior achiziției, a avut loc o ședință la nivelul conducerii IGPR în care au supus la vot următoarele variante:

1. autospeciale multe la număr fără sisteme acustice și sonore ori stații;

2. un număr considerabil mai mic față de prima variantă dar dotate cu stații și sistemele acustice și sonore.

Conducerea IGPR a adoptat la acel moment prima variantă luând în calcul și faptul că întregul parc auto este îmbătrânit, iar necesarul autospecialelor era unul destul de ridicat.

• Apreciez 1
  • 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Salutare!

Stie cineva/poate afla care firma a colantat prima serie de loganuri?

Ma intereseaza un colant de capota, asta arata jalnic, e copt tot. Poate facem un group buy si iesim mai ieftin..

Publicat (modificat)

La noi la inspectorat s-au recolantat prin grija celor de la auto! La voi, nu?? Vorbeste mai intai cu ei. Bafta.

Modificat de sorin1sipos
Publicat

La Vâlcea au o scârbă în gat cei de la auto, de zici ca sunt șefi de inspectorat. Din păcate sunt plictisiți de meserie și absolut nepasionati de întreținerea autospecialelor. O sa îi întreb totuși luni.

Publicat

La noi la Suceava azi am schimbat autocolantul de pe capota. Am facut constatare la garaj la noi ca cel vechi era ars de soare si caldura de la motor si au comandat altul. Din cate am inteles ele sunt garantate doi ani...dupa aceea il scoti cu smirghel.

La noi la Suceava azi am schimbat autocolantul de pe capota. Am facut constatare la garaj la noi ca cel vechi era ars de soare si caldura de la motor si au comandat altul. Din cate am inteles ele sunt garantate doi ani...dupa aceea il scoti cu smirghel.

• Apreciez 3
Publicat

ALEGE VIAŢA – SIGURANŢA CETĂŢENILOR, PRIORITATEA POLIŢIEI ROMÂNE

Pentru siguranţa cetăţenilor, traficul de pe principalele autostrazi, care duc către mare și munte, va fi supravegheat, începând de astăzi, de 5 motociclete HONDA ST 1300.

La data de 22 iuniea.c., poliţiştii Direcției Rutiere din cadrul Poliției Române au preluat 5 motociclete HONDA ST 1300. Acestea fac parte din lotul autovehiculelor repartizate Poliţiei Române, în cadrul procesului de înnoire a parcului auto al MinisteruluiAfacerilor Interne aprobat de viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interene, domnul Gabriel Oprea.

Din dispoziţia șefului Poliţiei Române, chestor general de poliție Petre Tobă, motocicletele au fost repartizate Secției Poliției Autostrăzi spre a fi folosite în misiunile desfășurate de polițiști, pentru prevenirea evenimentelor rutiere și salvarea de vieți, în special pe autostrazile care duc la mare și la munte.

Motocicletele au o capacitate cilindrică de 1261 cm3 -126 cai putere şi pot atinge 225 km/h, sunt dotate cu sistem de comunicare propriu, lămpi avertizare roșu/albastru, flash stroboscopic, sirene electronice și lampă avertizare (girofar) de culoare albastră.

Pentru îndeplinirea misiunii cu care a fost învestită, Poliţia Română urmărește permanent să asigure un serviciu public de calitate, activităţile fiind dezvoltate pe patru componente esenţiale: creşterea gradului de siguranţă pentru cetăţeni, prevenirea şi combaterea infracţionalităţii organizate şi transfrontaliere, asigurarea climatului de legalitate a mediului de afaceri și nu în ultimul rând, asigurarea resurselor umane, a mijloacelor materiale, financiare şi informaţionale necesare dezvoltării şi menţinerii capacităţii operaţionale a instituției.

Reamintim că, programul de înnoire al parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne a debutat în 2014, când Poliţia Română a fost dotată cu 257 de mijloace de transport destinate muncii operative, dintre care 15 motociclete, iar de la începutul anului 2015, i -au fost repartizate încă 2.386 de vehicule, dintre care 5 motociclete.

Sursă: IGPR

Publicat

Mai stie cineva ceva de girofarurile pentru Loganurile noi?

Publicat

Se lucreaza la ele... Nu stiu cum sa aseze culoarea rosie!

Lasand gluma la o parte, la ipj-ul nostru nu se stie nimic despre aceste dotari.

• Membru
Publicat

Nu se aude nimic, bani prevazuti in bugetul pe anul asta nu sunt pentru asa ceva, poate la urmatoarea rectificare daca se streseaza cineva.

La anul poate, in cazul in care nu se complica lucrurile. La mine la sectie de scurta vreme ies in teren numai masinile noi si fiind in centrul daca o sa fie probleme grave si nu se ajunge la timp la sesizare si se invoca motivul asta, abia atunci s-o gandi cineva ca e nevoie de ele, pana atunci: "las-o, ba, ca merge asa".

• Membru
Publicat

Vazusem ceva adresa pe Intrapol de la Logistica, din care reiesea ca se lucreaza la caietul de sarcini si ca ulterior se vor face achizitiile.

Publicat

imi cer scuze pentru greseli.... telefonul e idiot si corecteaza aiurea 

• Moderator
Publicat

Nu imi dau seama, pe plafon ce anume ai montat?

• Moderator
Publicat

Din câte văd eu, nu e nimic montat pe plafon, ci doar în interior, în zona oglinzii retrovizoare.

Oricum arată foarte bine.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.