Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Intrebarile tale din postul de mai sus se refera la prevederile legale privind regimului armelor si munitiilor si interpretarile acestora, iar topicul se refera strict la Glock 17.

Dar te inteleg, asta e daca nu poti sesiza diferenta, ori nu poti initia un topic nou care sa trateze problemele de interpretare a legii care te intereseaza. (din ce am vazut, nu exista nicio restrictie in privinta initierii unor noi subiecte de discutie pe acest forum)

Publicat

Azi am adus acasa bebele.Se numeste Glock 17 si e al patrulea din generatia lui.... :beer:

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Sa iti traiasca! Si sa fie sanatos! :emo-yessir:

o sa ii faca din toate unghiurile! :ner:

Modificat de bozo
Publicat

Stiti cum se zice pe la noi ? Un copil e putin, doi e prea mult...asa ca nu va avea frate.Va fi singur la tata si cel mai rasfatat...:))). Maine merg sa il bag in IBISS si il si pozez.Abia astept sa trag cu el.Nu am avut placerea GEN 4 pana acum... :wub:

Publicat

Ps. Stiati ca Glock 17/19 trage cu munitie de 9X19 para dar si cu 9X21 para???

Publicat

In cele doua clipuri de prezentare pentru RONI nu se observa niciun amortizor. Am asa ceva de vreo doi ani si pot spune ca este extrem de util pentru noi , astia mai amarati de prin ,,provincie" , care nu am avut onoarea sa avem in dotare arme de asalt!

• Apreciez 2
Publicat

Azi am adus acasa bebele.Se numeste Glock 17 si e al patrulea din generatia lui.... :beer:

Sa-l stapanesti sanatos(era sa-ti urez sa-l folosesti sanatos),sa-l ingrijesti si sa ne arati si noua poze...

Publicat

Felicitari!

Eu l-am "nmatriculat" ieri pe al meu!

Publicat

Azi i-am scos certificatul de nastere si a fost botezat....vineri merg sa trag cu el...azi am tras cele 4 boabe pt. amprentare. Am tras de la vre-o 40 m intr-o tinta uitata...din curiozitate m-am uitat pe tinta....am ramas masca de precizia armei...si m-a incantat recului mult atenuat fata fata de GEN 1...

Publicat

Eh, amu, om trai si om vedea cat o fi de problematic arcul.daca la GEN 1 tine o vesnicie...sper ca la GEN 4 sa tina macar jumate...:))) oricum arma e in garantie, asa ca no problemo cum spune rusu...

Publicat

am si eu o intrebare despre fratele mai mic al lui 17, glock 19:

gen 4 are sistemul de ochire reglabil? am intrebat un armurier care mi-a spus ca are de vanzare un glock 19 cu "facelift', in sensul ca are sistemul de ochire reglabil, si ca primele modele ale generatiei 4 il aveau fix.

am citit pe net si am vazut ca incepand cu septembrie 20011, glock a inceput o campanie de recall a pistoalelor glock gen 4 pentru schimbarea arcului recuperator al pistoalelor fabricate pana in iulie 2011.

arcul recuperator are stantat pe el seria de productie, conform informatiilor de pe net ultima versiune ar fi 0.4.3, am inteles ca versiunile cu probleme ar fi stantate cu 01, 02, in special 03. aceste versiuni ale arcului recuperator ar putea cauza probleme legate de blocarea cartusului, de obicei la ultimul cartus din incarcator, dar si la celelalte. se blocheaza doar la munitie de 115 grame - de poligon cum o numesc americanii-.

informatiile le am de pe wikipedia si de pe forumurile americane.

daca sunt colegi care au glock 19 care nu au arcul recuperator cu versiunea minm 04, ii sfatuiesc sa ia legatura cu distribuitorul.

scuze de offtopic, dar nu am gasit un topic pentru glock 19, daca exista rog unul din admini, sa-l mute acolo.

Publicat (modificat)

Hellou hellou baieti si fete.Nu am postat aici de cateva zile, fiindca ....fiindca.

Ieri am fost in poligon si m-am destrabalat cu minunatul meu glockushor...mniem mniem... Cu ocazia asta m-am jucat si cu inaltatorul reglabil in directie si in inaltime...e good.

Singura obiectie ar fi la el sa nu se deregleze de la socuri...dar aia ramane de vazut..

Am avut la noi mai multe ,,scule,,...Walther P99, G19,Bull Cherokee, G 17 GEN 1 si GEN 4...

Iureshhhh !!!! :)))

p.s.

Din competitie am stabilit ( subiectiv evident) ca G 17 GEN 4 a castigat la toate probele. Inclusiv cea de frumusete :))

Modificat de arcan
  • Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Arcan, din ce imi amintesc si tu ai solicitat sectiunea Arme personale, care apropo, a aparut de cateva zile pe forum si nu vad niciun topic de prezentare al tau. :P

Publicat

informatia cu recall-ul o am de pe wipedia :

"2011 recoil spring assembly exchange program

In September 2011 Glock announced a recoil spring exchange program in which the manufacturer voluntarily offers to exchange the recoil spring assemblies of its fourth generation pistols (with the exception of the "subcompact" Glock 26 and Glock 27 models) sold before 22 July 2011 at no cost “in order to ensure our products perform up to GLOCK’s stringent standards,” according to the company.[27]

si de mai multe forumuri unde eu am cautat si citit doar despre 19, si de unde inteleg ca toate modelele de glock gen 4, cu exeptia modelelor 26 si 27 care aveau arcul recuperator dublu inca din generatia precedenta.

mai jos am atasat lista cu ultimele versiuni ale arcului recuperator pentru toate pistoalele glock gen 4.

p.s.atata vreme cat este o operatiune gratuita nu cred ca importatorul se va grabi sa o anunte si sa o puna in aplicare.

post-249-0-32450400-1322314075_thumb.jpg

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.