Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Sal.!

Si eu. Deja am fost la glock si mi-am luat pistolul.

Dc. am timp maine, dc. nu luni sa ma duc la pol. sa-l "inmatriculez" :ph34r:

Si apoi cat mai curand la poligon sa-l testez.

Publicat

Marti merg dupa bebelas.O sa il pozez si il afisez aici...:)) Facem un concurs ,,Care glock e mai frumos,, ??

• Apreciez 1
Publicat

Arcan, sa-l folosesti(in poligon) sanatos si sa te porti cu el ca si cu un bebelus...

Poate ma ajuta Dumnezeu si apuc si eu anul viitor sa-mi iau un "bebelus"...nu asa dichisit ca al tau(Glock), mai de la tara si necioplit (Makarov)...

• Apreciez 1
Publicat

Marti merg dupa bebelas.O sa il pozez si il afisez aici... :)) Facem un concurs ,,Care glock e mai frumos,, ??

Buna idee....ne mai distram si noi...!!!! :naughty:

• Moderator
Publicat

Un accesoriu pentru amatorii de Glock-uri

Tare de tot accesoriul.

Dar cand vad "micuti cu ochii oblici" dinastia prezentand ceva, ma duc cu gandul la PLIMA, ABEBAS, MIKE, Reebuk, etc

• Apreciez 1
Publicat

Frumos,frumos,dar legal este?

Este un accesoriu de imbunatatire al Glockului..Deoarece nu contine elemente esentiale de arma, teava, inchizator ,mecanism de dare a focului, nu poate fi supus autorizarii, deci este in vanzare libera.Practic,il poti comanda, plati, si sa-l primesti prin posta.

• Membru
Publicat

asta da dar de folosit mai greu... Am impresia ca are sistem de ochire red-dot , care e ilegal, amortizorul e ilegal, incarcator de capacitate marita- inutil, din moment ce legea zice sa ai maxim 12 boabe la tine pentru autoaparare.

Publicat

Am impresia ca are sistem de ochire red-dot , care e ilegal, amortizorul e ilegal,

se pare ca nu este un red dot ;) linia aia rosie era doar o marcare a liniei de mira, iar amortizor... din cite glockuri am vazut, nici unul nu era prevazut cu filet pentru amortizor, iar sistem de prindere "penseta" nu prea are unde sa prinda.

poate cu o teava interschimbabila .....

Publicat

o comanzi fara amortizor si sistem de ochire red-dot, oricum e super tare, am vazut pe site ca au pentru mai multe modele de pistol.

• Moderator
Publicat

si asa supertare, pe unde te-ai gandit ca ai putea folosi acel accesoriu?

• Membru
Publicat

in lege nu zice ca trebuie neaparat cu filet, zice "dispozitive destinate sau adaptate diminuarii zgomotului cauzat prin arderea unei încarcaturi". La accesoriul respectiv se prinde de el cu filet, in prelungirea tevii pistolului. Oricum, destul de inutil pentru autoaparare, in "civil" sa transformi un pistol in arma de asalt. Totusi pentru colectie e cool :D

Publicat

lasind legea la o parte si discutind strict la subiectul "montarea unui amortizor" la pistoalele glock din dotarea personala (g17, g19), vroiam sa scot in evidenta faptul ca NU se pot monta pe pistolul ASA CUM IESE DIN MAGAZIN ;)

Publicat

daca economia nationala ar mai fi "duduit" ca acum 10-15 ani in urma, chiar si cel mai novice strungar ar fi fost in stare sa ii faca un filet metric cu pas de max 0.25, pe o lungime de 10 - 15 mm si totul se rezolva simplu, dar cum strungari "domnu' gadea, nu mai ieste", de asemenea nici oameni care sa mai gindeasca tehnolgic, ne rezumam sa cumparam de-a gata.

• Membru
Publicat

Am vazut ca la cele cu amortizor teava e mai lunga, filetul fiind in exterior. Degeaba ii faci filet, ca nu are loc de manson sa infiletezi amortizorul.

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Corect. La cele cu amortizor ţeava este mai lungă, iese puţin în afară, iar filetul este pe exterior.

Referitor la accesoriile despre care se discută un pic mai sus, doar aşa de dragul distracţiei, personal îmi place acest Când a fost făcut acel clip era doar la stadiul de prototip. Nu ştiu dacă au început să-l producă.

Publicat

si asa supertare, pe unde te-ai gandit ca ai putea folosi acel accesoriu?

in poligon pentru distractie ca in rest, pentru uz civil nu prea ai la le sa o folosesti, doar nu o sa mergi cu sub haina.

• Administrator
Publicat

p.s Asa ca sugestie pt. admini.Era un topic despre arme in general care a fost inchis.Glock e minunat,dar nu e singurul.Poate ar fi opoertuna redeschiderea.

Uite ,de exemplu ,o alta minunatie care e insa pe langa subiect,dar e la jumate de pret fata de Glock:

Acel topic a fost transformat intr-un versus dintre glock si celelalte pistoale existente. Majoritatea postarilor de acolo comparau orice alt pistol cu glock. Si va ramane asa deoarece era o sursa de flame pe forum.

Daca doresti sa discuti despre un anumit model de pistol, poti initia un topic separat in care pentru inceput poti posta caracteristicile, cateva poze si eventual impresiile sau un review personal despre acesta. Si se va discuta acolo strict despre modelul respectiv.

Numai bine.

• Moderator
Publicat

Am dat split acelor posturi în care se discuta despre , pentru a nu amesteca subiectele.

De aceea am rugămintea de a discuta în acel topic despre acel subiect. Mulţumesc.

Publicat

Inca o chestie legata de legalitatea Roni.In lege(atat cea veche,cat si cea noua) apare ceva legat de aspectul de arma automata.Mai precis,arme semiautomate cu aspect de arma automata sunt permise vanatorilor si colectionarilor.Tragatorilor sportivi nu,iar pt arme de autoaparare nu mai tin minte.

Ce-i ala aspect de arma automata in acceptiunea legiuitorului?Care sunt elementele ce dau acest aspect si cum pot fi ele ocolite?

• Displace 3

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.