Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Aveti idee ce forta are pe tragaci glock 17 gen4?

3.5lbs sau 5.5lbs?

De unde se poate cumpara conector pt. tragaci?

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

GEN 4 vine din fabrica cu 2,5 kg forta pe tragaci...conectorul cu - pe el..

Publicat

Mersi, mi s-a parut ca ar avea mai multa forta pe tragaci si sa schimb conectorul cu altul mai mic.

Pana ma obisnuiesc cu el, trecerea de la carpati la glock fiind un lucru mare...

Publicat

Sa revenim on topic!Glock-uri erau cu duiumul, in toate variantele la fiecare model,ocupau vitrine intregi, dar am preferat sa fotografiez arme mai greu de intalnit la noi. Erau si Glockuri gravate artistic. La ei armurierii au de lucru si se pricem in ceea ce fac. Accesoriile pentru arme sunt de vis...

http://www.rockyourglock.com/

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

am gasit un accesoriu intresant pentru glock, in special pentru pistoalele de serviciu: "Magazine floorplate with car glass breaker for Glock", mai pe romaneste un instrument de spart geamurile atasat de incarcatorul pistolului glock.

am pus si cateva poze, mai multe detalii pentru cine este interesat gasiti aici : http://www.zahal.org/products/%20magazine-floorplate-with-car-glass-breaker

post-249-0-13937500-1325342640_thumb.jpg

post-249-0-08560700-1325342649_thumb.jpg

post-249-0-14568400-1325342656_thumb.jpg

post-249-0-69374100-1325342668_thumb.jpg

• Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Salutare tuturor. e prima data cand accesez acest site si as dori sa cer o parere. Dintre glock 17/19 si beretta 92 FS care vi se pare mai ok si de ce? eu am un glock 17 la serviciu, in dotare, dar despre beretta nu stiu mai nimic. de unde as putea achizitiona un glock si cam la ce pret este? multumesc.

Publicat

Tct80 daca ai Glock in dotare eu zic sa ramai la Glock.

Daca ai mana mai mica iti poti lua 19.

Pretul este de 3150 lei in Bucuresti cu garantie 10 ani si 28000 undeva prin Arad fara garantie.

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat (modificat)

Sunt de acord cu Elvis.Nu se compara cele doua arme.Domnul Glock il bate pe domnul Beretta 92 FS.Dar probabil sunt subiectiv.Cum a fost si inteligentul care a dat bila rosie postului de mai sus, absolut aiurea.Dar spre deosebire de acesta eu am testat cele doua arme.

p.s.

Pret de Vest, 650 euro cu garantie.

Modificat de arcan
  • 1 lună mai târziu...
Publicat

Buna seara-referitor la pistoalele Glock-a vrea sa stiu daca un pistol Glock se poate descarca accidental-din ce am citit referitor la prezentarea pistolului nu am inteles foarte bine daca un pistol Glock se poate descarca accidental sau nu.Si, daca pistolul se poate descarca accidental,in ce conditii se intimpla acest lucru? Multumesc.

Publicat

Raspunsul este NU.

Glock, este printre putinele pistoale care NU se pot descarca accidental.Acest pistol,este renumit pentru siguranta sa, si se descarca DOAR cand este apsat tragaciul de un deget omenesc.(pe tragaci exista una dintre cele trei sigurante).

p.s

Daca esti ziarist si te informezi ca sa faci un articol pentru cazul de la Bucuresti, ti-ai ales cam aiurea nick-ul...

Prietenii stiu de ce...

• Moderator
Publicat

Sistemul “Safe Action” este format dintr-un cui percutor parţial tensionat, care se mişcă spre spate cu ajutorul pârghiei prinsă de trăgaci, când se acţionează trăgaciul.

Când trăgaciul este acţionat, 3 caracteristici de siguranţă sunt automat dezactivate, una după alta. Mişcând astfel, pârghia de acţionare este deviată în jos de către elementul de comandă (conector) şi cuiul percutor este eliberat. La eliberarea trăgaciului toate cele trei siguranţe sunt re-activate şi pistolul GLOCK este în mod automat, din nou, asigurat.

Prima din cele trei siguranţe GLOCK “Safe Action”, siguranţa trăgaciului este destinată pentru a putea preveni descărcări accidentale ale armei, atunci când pistolul cade sau când trăgaciul este supus unei presiuni alta decât cea centrală. Eliberarea trăgaciului va reactiva automat siguranţa.

clip_image002.gif

Siguranţa cuiului percutor GLOCK este o piesă de oţel, de formă cilindrică care, liberă, neacţionată, blochează mecanic deplasarea cuiului percutor, făcând imposibilă efectuarea tragerii. Siguranţa cuiului percutor este împinsă în sus, permiţând deplasarea cuiului percutor în vederea tragerii, doar atunci când se deplasează spre spate trăgaciul.

Eliberarea trăgaciului va reactiva automat siguranţa cuiului percutor.

clip_image003.gif

Se poate întâmpla ca pistolul încărcat să cadă pe jos. Faţă de alte pistoale convenţionale, siguranţa la cădere GLOCK previne tragerile neintenţionate, datorate impactului dur. La deplasarea trăgaciului, pârghia de acţionare este ghidată pe o rampă de siguranţă. Pârghia de acţionare revine de pe această rampă doar în momentul în care are loc tragerea.

clip_image004.gif

Ca o concluzie

Cu degetul departe de trăgaci, trei siguranţe ale pistolului sunt active. Atunci când degetul este pe trăgaci, siguranţele sunt dezactivate şi pistolul poate trage.

sursa: glock.ro

• Membru
Publicat

Mie personal tot siguranta independenta mi se pare mai buna. Cu aia apesi pe tragaci si tot nu trage. Exista riscul ca tragaciul sa se agate de ceva, chiar daca este foarte greu, daca nu chiar imposibil sa fie apasat de altceva decat de un deget. Accidental, fara sa apesi pe tragaci, nu percuteaza niciodata, dar daca apesi :

• Displace 1
  • Moderator
Publicat

Clipul cu americanul nu are nicio relevanță față de ce se discută aici. Faptul că americanul s-a împușcat singur, nu se datorează unui sistem de siguranță slab sau neperformant ori inferior, ci neglijenței sau prostiei lui. Omul a băgat singurel degetul și a acționat trăgaciul. Se împușca la fel chiar și dacă pistolul avea un sistem clasic, pentru că l-ar fi dezarmat cu siguranță anterior. El acolo a percutat (a acționat trăgaciul) tocmai pentru a se asigura că nu are cartuș pe țeavă.

Dacă discutăm despre descărcările accidentale, acest clip cred că este ceva mai relevant în privința posibilității ca trăgaciul să fie acționat accidental.

După cum ați putut vedea, deși a fost supus de mai multe ori unor adevărate teste de tortură, de fiecare dată trăgaciul a rămas pe aceeași poziție, chiar și după ce pistolul a suferit cel mai probabil câteva daune interne. Iar dacă ai băgat degetul în garda trăgaciului, nu mai putem vorbi despre o declanșare accidentală.

• Apreciez 1
Publicat

Tocmai de asta trebuie insistat in antrenament, ca degetul se introduce in garda tragaciului, deci pe tragaci DOAR CAND VREI SA TRAGI !!!!!

In nici o alta situatie. Si astfel nu ai nevoie de sigurante suplimentare care sa iti puna viata in pericol intr-o situatie in care viteza cu care tragi primul glont face diferenta intre viata si moarte...

Publicat

Asa e, nu a bagat cartus pe teava, dar pozitia tragaciului nu s-a modificat pana la sfarsit.

Daca se modifica, era ca si cum ar fi declansat.

• Membru
Publicat

Pai nu cred ca vreun pistol declansaza in conditiile alea. Parerea mea e ca nu a demnonstrat nimic si ca si-a batut joc de pistol.

Daca ar trebui sa tin o arma cu cartus pe teava prefer una SA-DA, pentru ca atunci cand am cartus pe teava trage in DA, cocosul se apasa greu la primul foc, ceea ce face ca tragerea accidentala sa se produca destul de greu, dar in acelas timp pastreaza avantajele unui pistol SA. Daca mai punem si o siguranta separata atunci nu exista nici un risc de a agata tragaciul in ceva si sa traga accidental. Intradevar e mai complicat, si necesita ceva antrenament ca sa iti formezi deprinderi, fata de glock, care e mult mai simplu de folosit. La glock trebuie numai sa nu bagi degetul cand nu e cazul in garda tragaciului.

Publicat

Glock a fost gandit pentru o viteza maxima de tragere.SI de asemenea a fost gandit pentru oameni care stiu ce inseamna o arma.poate ca a fost prea rapid, pentru ca atunci cand is-au dat seama ca aceasta arma in mana neavenitilor, sau a incepatorilor este periculoasa, au regandit forta de apasare pe tragaci necesara, dand posibilitatea sa fie modificata in functie de dorintele posesorului.

Din proprie experienta spun, ca la un concurs de tragere de viteza am fost net dezavantajat in fata Glock-ului, eu tragand cu un SA-DA...

Publicat

o lege a lui murphy spune ca nu exista aparat care sa nu poata fi stricat de nepriceputi, deoarece acestia sunt extrem de ingeniosi.

cam asa si cu armele (la cel mai general mod). in ultima vreme, am observat ca productia urmareste gradul de civilizatie si dezvoltare intelectuala. dati oricare arma cu cele mai perfecte dispozitive de siguranta unui bastinos si in citeva zile isi va trage un glonte-n .... sine.

asa cum se fac masini ... pentru soselel lor, aparatura electrocasnica pentru dimensiunile caselor lor (si exemplele pot continua) tot asa si cu armamentul. este facut pentru nivelul de cultura al politistilor LOR!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.