Jump to content
POLITISTI.ro

Husele auto tactice sau tactical seat covers


Catalin

Recommended Posts

  • Moderator

Dacă nu știați încă, ei bine, au apărut chiar și huse auto „tactice” ... evident făcute de americani. :lol:

Husele se adresează iubitorilor de excursii în teren accidentat, vânătorilor, pescarilor, și evident celor din sistemele militare sau polițiștilor. Producătorul acestor huse este o companie americană, ce se numește „Coverking” și care a lansat pe piață aceste „huse tactice” sau „tactical seat covers”.

tacticalcovers.jpg

Americanii au încorporat un sistem molle pe spatele unor huse auto confecționate dintr-un material ultra-rezistent pentru o capacitate maximă de stocare şi versatilitate. Această metodă de stocare are avantajul oferirii organizării în funcție de dorință și preferințe a compartimentelor în care se pot depozita hărţi, binocluri, unelte, truse de prim ajutor, muniţie, curele de remorcare, etc. În plus, modularitatea sistemului permite ca buzunarele incluse de stocare să fie transferate ulterior cu uşurinţă într-un rucsac cu sistem molle sau vestă.

De asemenea cei de la Coverking se laudă că materialul din care sunt confecționate este indestructibil, fiind vorba despre un „Nylon Cordura Balistic”, care acoperă scaunele complet și este rezistent la abraziune. Husele sunt disponibile în diverse culori, gri, negru, sau cafeniu.

Deoarece doar ce au fost lansate pe piață, nu cred să fie importante de vreo firmă din România.

Totuși sunt curios dacă v-ați pune așa ceva în mașină? Ce părere aveți de ele, sunt utile sau doar o fiță?

Link to comment

Si eu le vad foarte utile, mai ales ca ai posibilitatea detasarii acestora si atasarii, cu usurinta, de un rucsac sa un transporter de mana. Interesant.

Link to comment
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.