Jump to content
POLITISTI.ro

Înmatriculare autoturism după 6 luni de la cumparare

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua! In septembrie 2016 am cumpărat o mașină ,am inregistrat-o la financiar pe numele meu, i-am plătit toate taxele cu privire la înmatriculare (mai puțin rca),după care a trebuit sa plec cu serviciul in afara tarii fara a finaliza procedura de înmatriculare. Nelamurirea este daca pot întâmpina probleme la inmatriculari din cauza ca a trecut acest timp,si am înțeles ca fiscalul ar fi valabil doar 30 de zile... Îmi puteți spune va rog ce probleme pot întâmpina ?

Va mulțumesc!

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Nu văd nicio problemă dacă ai toate documentele necesare în termenul de valabilitate. Trebuie precizat că Poliţia Română nu mai are competenţe privind înmatriculările, radierile sau transferul de proprietate al autovehiculelor încă din anul 2002 (de mai bine de 15 ani). Aceste activităţi cât şi cele privind examinarea, eliberarea ori preschimbare a permiselor de conducere sunt desfăşurate de funcţionari publici din cadrul Serviciilor Publice Comunitare, care au fost infiinţate şi funcţionează în cadrul Prefecturilor judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti.

• Apreciez 1
Publicat

Pai asta e problema, mai sunt valabile plățile pe care le-am făcut si contractul vânzarea cumpărare după acest timp ? Mulțumesc pt răspuns 

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Va rog sa va adresati Serviciului Public Comunitar,din cadrul Prefecturilor judetene,asa cum bine a scris,mai sus, colegul meu Marius !

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.