Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Am găsit pe net un review despre Walther PPS 9mm și am căutat aici pe forum un topic despre acest model, dar nu avem. Așa că vă propun să discutăm și să stângem aici sfaturi, impresii și info despre acest model.

waltherpps9mmpistol.jpg

Cutia și accesoriile

waltherpps9mmcase.jpg

Walther PPS are un sistem unic de siguranţă numit Quicksafe.

În loc de a folosi o cheie de blocare posesorul nu trebuie decât să scoată pur şi simplu grip-ul de pe mâner (backstrap-ul) iar pistolul nu mai poate trage, este blocat.

waltherpps9mmquicksafe.jpg

Aici puteți vedea modalitatea în care se poate scoate și îndepărta grip-ul de pe mâner, ce îndeplinește un rol de siguranță suplimentară:

waltherquicksafe.jpg

O altă particularitate a acestor modele este indicatorul prin care trăgătorul poate verifica vizual dacă în pistolul este încărcat. Acest indicator se află în partea din spate a manșonului - acel punct roșu:

waltherpps9mmcockedindi.jpg

Sunt disponibile mai multe modele de încărcătoare pentru acest pistol, care modifică și lungimea mânerului. Capacitatea celor de mai jos este de 7, respectiv 8 cartușe și vă puteți face o idee privind modificarea lungimii mânerului în funcție de încărcător.

waltherpps9mminhand7rd8.jpg

waltherpps9mm7rd8rdmaga.jpg

Aici puteți pierde 5 minute pentru a urmări un clip cu un review pentru Walther PPS. Impresiile sunt favorabile.

• Apreciez 2
Publicat

Este o arma excelenta,m-am "jucat" cu una si ce mi-a placut cel mai mult au fost dimensiunile,este foarte subtire si usor de purtat, si tragaciul.In schimb are un mare dezavantaj: capacitatea incarcatorului,dupa parerea mea insuficient.

Publicat (modificat)

capacitatea incarcatorului,dupa parerea mea insuficient.

cu scuzele de rigoare daca lezez in vre-un fel... traim in fasia gaza sau valea bekaa ca sa ai nevoie de mai mult de un cartus ca sa "incapacitezi" un agresor? vorbind strict din punctul de vedere al folosirii respectivei arme ca ARMA DEAPARARE, nu DE SERVICIU!!!

in filmulet, la un moment dat chiar se face referire la avantajul "slim" datorat faptului ca in incarcator, cartusele sunt "in linie" si nu pe 2 rinduri, ca la "alte arme" ;)

Modificat de serhente Garcia
Publicat

Depinde de situatie,insa daca agresorul e "hotarat" probabil ca da,este nevoie de mai mult de un cartus,din cauza stresului e posibil sa nu nimeresti sau chiar si nimerit sa nu il incapacitezi...am precizat si mai sus,asta e parerea mea,nu neaparat o regula.In rest este o arma excelenta (cam piperata la pret :) )

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.