Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

intre 1.75 si 2.10 pentru functiile de executie, iar pt. cele de conducere un pic mai mari

Parca-s mai mari si dupa studii (1.90-2.60)!!!E atasat tabelu' .

Coeficientii sunt functie si de studii si aici e cuiul lui Pepelea de care vor profita din plin aia de la DMRU....ba cu fisa postului ,ba cu facultatea ca nu avea trotuar sau nu a invatat la ea te miri ce analfabet ajuns sef IPJ (Caragea - GJ par iegzamplu) ,Directie ,Serviciu etc.sau vreun politician cretin(in sensul medical) si penal (in sensul C.Pen.)

cat e coeficientul la noi,la agenti?

Ai mai jos tabelul extras din Legea 284/2010 unde M=studii medii si S=studii superioare ,urmatoarele coloane sunt clasade salarizare min/max si apoi coeficientii min/max . Sursa http://www.google.co...ORETeL_P3FDfRYw

Asa ca....viitor de aur avem!

post-1650-0-63614100-1354464835_thumb.jp

Modificat de axle15
Publicat (modificat)

Axle 15 cine ti-a spus treaba cu coeficientii in functie de studii te-a pacalit.

Agentii sunt platiti in functie de casuta pe care o ocupa.

In toate fisele postului agenti incadreaza casute cu studii medii.

Ce spui tu sunt sperantele noastre de mai bine, numai ca realitatea este alta.

Modificat de Elvis
Publicat (modificat)

Axle 15 cine ti-a spus treaba cu coeficientii in functie de studii te-a pacalit.

Agentii sunt platiti in functie de casuta pe care o ocupa.

In toate fisele postului agenti incadreaza casute cu studii medii.

Ce spui tu sunt sperantele noastre de mai bine, numai ca realitatea este alta.

Pentru a se vedea ca nu mi-a zis nimeni si nici nu m-a pacalit cineva:

-"Parca-s mai mari si dupa studii (1.90-2.60)!!!E atasat tabelu' " = am specificat clar de tabel adica mi-am bazat afirmatia strict pe ce scrie in tabelul din atasament nu pe presupuneri d-ale mele ,soapte auzite la colt de inspectorat sau auzite de la mama Omida a IPJ.

-"Coeficientii sunt functie si de studii... vor profita din plin aia de la DMRU....ba cu fisa postului ,ba cu facultatea ca nu avea trotuar sau nu a invatat la ea te miri ce analfabet ajuns sef IPJ ,Directie ,Serviciu etc..." = coeficientii fermecati care vor trebui sa fie aplicati din 01.01.2013 cf.cu Legea 284/2010 sunt ,daca vei consulta la pagina 169 "Legea-Cadru Nr. 284 din 28 decembrie 2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice " ( adica http://www.google.co...ORETeL_P3FDfRYw ... e mare ,are 205 pagini dar e o lectura interesanta gen "Utopia" de Th. More) ,de doua feluri - ptr.studii medii si studii superioare dar sunt foarte constient (la fel cum precizezi si tu) ca totul va depinde strict de fisa postului si nu de lege(ce-i legea?un moft in IGPR!) mai ales ca la colegii care sunt agenti ,la cerintele de studii este specificat clar ca trebuie sa aiba doar studii medii si nu va risca ,deocamdata ,nimeni sa puna in unele fise a postului ,la agenti ,studii superioare pe penuria asta de parale...chit ca unii chiar fac munca ce implica studii superioare... :hmmmt:

Atasamentul este captura de ecran a paginii 169 si nu vreun document obscur debitat de cineva care crede ca vom fi vreodata salarizati corespunzator.

Deci era strict comentariul meu la ceea ce ,u t o p i c ,prevede legea de mai sus care va intra (oare?) in vigoare in 01.01.2013.

Elvis ,imi cer scuze daca te-am suparat/deranjat cu argumentatia /explicatiile mea/mele dar trebuia lamurita sursa exacta a celor postate de mine... In plus ,era un eufemism "....viitor de aur avem! "...deja vedem si simtim viitorul maret care ne asteapta dupa ....

Am onoarea sa te :emo-yessir:

Modificat de axle15
  • Moderator
Publicat

Pentru ca legea asta să se aplice nu este necesar ca şi legea bugetului pe 2013 să prevadă acest lucru?

Publicat

Ba da ,dar cu sacii-n caruta or sa se-ncurce-n "nimicuri" cum e cel enuntat de tine? No! Nici vorba...nu s-au incurcat ei in "nimicuri" gen bani de haine (si-nca n-au sacii-n caruta) daraminte in legea 284/2010 si legea bugetului...si cuvantul de ordine pe 2013 va fi "nu-s bani"

Publicat

daca legea bugetului nu va cuprinde si banii ptr asta, legea va ramine litera moarta. fara instanta nu vei obtine banii si apoi restantele se vor esalona prin oUG, ca la profesori si grefieri

Publicat (modificat)

Axle 15 eu nu sunt suparacios de felul meu, numai ca iti dau un sfat ca unul care m-am cam lovit de,,ce se spune pe la SMRU". Ai mare grija cu ce iti spun oamenii de ,,bine".

Sa dea Dumnezeu ca functiile de agenti sa poata fi transformate, cum se intampla cu cele de grefieri spre exemplu, din casute prevazute cu studii medii in casute prevazute cu studii superioare in functie de politistii care le ocupa.

Imi explici despre Legea unica de salarizare, facem un pariu ca se mai modifica de cateva ori?

In Germania aceasta lege unica s-a negociat, in functie de importanta muncii, cu societatea civila, sindicate, etc timp de 4 ani, iar raportul la ei este 1 la 5 nu de 1 la 15 cum este la noi.

De trei ani de zile aceiasi oameni din MAI iau salarii de merit si de excelenta, am tipat peste tot ........niciun efect.

Inca o data sa speram ca va fi cum spui tu.

Eu nu mai cred in promisiunile politicienilor, a cam venit vremea sa ma convinga cu fapte!

Modificat de Elvis
  • Apreciez 1
Publicat

Am spus ca ,in teorie ,colegii agenti au dreptul legal la acea departajare M şi S dar nu fac parte ,deloc ,din categoria celor care cred ca D/S MRU vor fi coplesite brusc de dragostea de legalitatea şi se vor năpusti ca turbatii să aplice prevederile din contra este clar ca se vor napusti ca turbatii să-i dea peste moral cu ceea ce au la-ndema ( dispoziţii cretine ,emise de tot soiul de creaturi imbecile :emo-box: din menajeria centrala ) celui care le va pune legea-n faţă.

<<Sa dea Dumnezeu ca functiile de agenti sa poata fi transformate, cum se intampla cu cele de grefieri spre exemplu, din casute prevazute cu studii medii in casute prevazute cu studii superioare in functie de politistii care le ocupa.>> Eu nu cred in utopii ma mai repet.

<<Imi explici despre Legea unica de salarizare, facem un pariu ca se mai modifica de cateva ori?>> Eu nu fac pariu findca sunt constient ca daca nu o modifica atunci cu siguranţă o abroga in numele "grelei mosteniri" ca de! tre' s-aibe si ei o scuza!

Tot ceea ce am postat facea referire la textul de lege nu la convingerile mele ... trebuia sa scriu si convingerile mele : vor confunda ,a n-a oară ,wc-ul cu capul nostru asa cum o face de fapt gloata de la Casa "poporului" de 23 de ani incoace!

Publicat

Incepand cu 01 decembrie 2012, norma de hrana se majoreaza cu 7,4 %.

Am citit adresa prin care se confirma lucrul asta, dar nu sunt lamurit cu privire la un aspect mentionat in adresa si anume: "se majoreaza cu 7,4 %, incepand cu 1 dec 2012, fata de nivelul noiembrie 2012, fara a depasi nivelul in vigoare in luna iunie 2010"

Daca mai aveti vreun fluturas din 2010 uitati-va la valoarea normei de hrana si vedeti cat o sa creasca.

• Apreciez 3
  • 2 luni mai târziu...
Publicat (modificat)

In legea care prevede majorarile salariale trebuia sa se specifice,,raportat la...sau indexat cu indicele de inflatie'' din decembrie 2012 sau 2013 de cand se aplica majorarea si atunci nu ar fi fost o majorare mai mult simbolica..Nu-i asa ?Numai ca ei ce au zis.,,Lasa ca fraierii musca si asa momeala si var fi toata lumea supermultumita ca salariile au revenit la nivelul din 2010.''Dar inflatia,domnilor,dar majorarile de preturi ,majorarile de servicii,combustibil,etc.,etc....???

Modificat de alex7474
Publicat

Voi ce înțelegeți din prevederea art. 3 din O.U.G. 84/2012, respectiv: "În anul 2013, pentru personalul militar, poliţiştii şi funcţionarii publici cu statut special din sistemul administraţiei penitenciare, indemnizaţiile, compensaţiile, sporurile, primele, ajutoarele, plăţile compensatorii, despăgubirile, compensaţiile lunare pentru chirie şi alte drepturi acordate potrivit actelor normative în vigoare se stabilesc în raport cu nivelul bazei de calcul al acestora utilizate pentru luna decembrie 2011." ?

Publicat

Mai bine spus pe noi.

E cineva de la financiar pe aici care să ne spună cum ne afectează articolul de mai sus?

• Membru
Publicat

Eu, raportat la una din problemele mele, inteleg ca nu se mareste chiria la nivelul din 2010 si ca politicienii mi-au dat ....UE!

Publicat

Pai cam asta am primit toti.Probabil salariile au revenit la nivelul din 2010 desi am serioase dubii,dar nu si veniturile pentru ca am pierdut prima de vacanta,salariul al 13-lea si probabil ceva sporuri.Daca ne uitam la puterea de cumparare insa stam rau de tot pentru ca scumpirile,cresterea taxelor si impozitelor,inflatia,coplata pentru serviciile medicale,acciza la benzina si mai nou acciza,contributia la cogenerare si timbrul verde adaugate facturii de la curentul electric,ne-au dus undeva la nivelul anilor '90.Si sansele sa ajungem ca nivel al puterii de cumparare la nivelul colegilor nostri din Ungaria de exemplu,scad de la zi la zi.Avem politicienii pe care ii meritam pentru ca noi i-am crescut,format,tolerat si mai ales votat cu ambele maini.

• Apreciez 2
Publicat

wallah sunt intru totul deacord cu tine ...dar nu in anii 90 ne-au adus. Eu as spune 1907, dar acum se numesc taxe si impozite, poate atunci si mai inainte pe vremurile fanariotilor cand 7 cai haiducul si Toma Alimos mai indulceau durerea oropsitilor se numeau dijma , vacarit si altele dar nu multe, iar cand se mai mareau se rascula lumea. Acum ca sunt zeci, sute de taxe incepand cu ce de 25% tva/ul cum ii spun si taxe pe drum , acicize impozite, si Dumnezeu le mai sttie pe toate, tacem ca...in iesle cand stapanul le mai da un smoc de paie dupa care la jug si bice. Numai din punctul asta de vedere ar trebui sa meditam putin, nu mult dupa care... la munca sa nu luam bice!!!

Publicat

cine stie sa imi spuna si mie ce act normativ a sistat plata primelor si premiilor la politisti in 2010? multumesc anticipat.

Publicat

OUG 37/2008 privind reglementarea unor masuri financiare in domeniul bugetar, modificată prin OUG 80/2010, cred sper să nu greșesc.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.