Jump to content
POLITISTI.ro

Cutie depozitare pistol

Bazooka

Recommended Posts

Cu scuzele de rigoare (pentru ca nu stiu unde sa postez) va rog sa-mi spuneti de unde pot cumpara o cutie metalica pentru depozitarea acasa a unui Glock 17 gen 4, pe care as vrea sa-l cumpar dupa ce primesc autorizatia de la politie.

Mentionez ca azi am fost vizitat acasa de politistul (colegul) care se ocupa de Arme si Munitii, care s-a interesat daca detin aceasta cutie si urmeaza sa vina saptamana viitoare.

cutie-metalica-de-valori-30.gif

Oare daca cumpar una din acesta si mai pun o incuietoare o sa fie buna?

Mii de multumiri pentru raspunsuri, o sa aleg una dintre cele recomandate....

Sper sa-i placa colegului de la arme si munitii si sa nu am probleme cu eliberarea autorizatiei

daca cautam cum trebuie gaseam, acum dupa ce v-am deranjat am gasit si asta

gunbox-open_72dpi.jpg

• Active member

sa mentionezi ca vrei si factura pe care sa scrie cutie pentru pistol (de preferat si munitie)

• Upvote 1
  • Downvote 1

Daca ai putut depune actele fara copia facturii de la cutia metalica este ok, oricum ar trebui sa iti elibereze factura pe numele tau cind iti livreaza produsul, la vizita, politistul este interesat sa-ti vada cutia si daca este fixata in podea sau perete nu iti cere factura ei.

• Upvote 1
  • Active member

Nu e grav, dar poti sa scapi de verificare daca dovedesti cu factura ca ai ce iti trebuie.

• Active member

Stai linistit, e suficient. Daca prezinti factura cand depui dosarul e posibil sa scapi de vizita la domiciliu.

Ce pistol iti iei?

eu as vrea un Glock generatia 4....dar un coleg ma bate la cap cu un CZ 75 D. Inca sunt in dilema ..dar tot la Glock trag..Voi ce-mi recomandati?

• 3 months later...

Glock-ul este la moda.

Dar ca si cutie metalica iti recomand una sanatoasa (tabla groasa si blindata cu beton) sau mai degraba un seif daca vrei sa stai linistit cand pleci in concediu cu familia si, bineinteles, fara prietenul cel mai bun. Stima!

P.S. pentru verificarea colegilor de la AEST poti alege o cutie metalica obisnuita (cea mai ieftina) pe care o poti cumpara cu factura.

• 2 months later...

am si eu o "problema"......de luni voi incepe munca la un post de politie care insa este cam indepartat de sediul sectiei de politie...insa foarte aproape de locuinta mea si as dori sa-l tin acasa nu sa fac 30 de km pana la sediul sectiei ca sa-l predau apoi sa ma duc iar in caz de 112 ....insa e o problema...cei de la IPJ n-au cutii pt armament .....ok..i-am spus sefului de sectie ca imi cumpar/fac eu una care sa respecte prevederile legale...si a zis ca nu e in regula...trebuie sa predau pistolul mereu la OS ...

e interzis sa pastrez arma in alta cutie decat cea de la ei? /:)

• Active member

eu il tin acasa...mi-am confectionat singur o cutie metalica (am sudat-o asa cum m-am priceput, din tabla foarte groasa, munitia separata de pistol, am prins-o in zid, intr-un loc ascuns si te asigur ca nu e nicio problema)

poa' sa vina o mie de controale, sunt in regula....si te asigur ca tre' sa depui foarte mult efort ajutat de niste leviere foarte solide, ca sa reusesti sa scoti cutia din zid....si dupa aia, alt efort sa ajungi la pistol.

Numa' bine !

• 2 weeks later...

am si eu o "problema"......de luni voi incepe munca la un post de politie care insa este cam indepartat de sediul sectiei de politie...insa foarte aproape de locuinta mea si as dori sa-l tin acasa nu sa fac 30 de km pana la sediul sectiei ca sa-l predau apoi sa ma duc iar in caz de 112 ....insa e o problema...cei de la IPJ n-au cutii pt armament .....ok..i-am spus sefului de sectie ca imi cumpar/fac eu una care sa respecte prevederile legale...si a zis ca nu e in regula...trebuie sa predau pistolul mereu la OS ...

e interzis sa pastrez arma in alta cutie decat cea de la ei? /:)

Lucratorii din cadrul Politie Rurale au dreptul de a detine arma la domiciliul/ locuinta lor in afara orelor de serviciu, cu respectarea conditiilor obligatorii ; ``1 . de a avea cutie de armament care sa fie fixata in podea, perete, etc. Nu o sa primesti cutie gratis nici de la Logistica nici de la Aest.

O sa treb sa o procuri singur si nu au cum sa te oblige sa o cumperi dintr`un loc anume.

• 2 weeks later...
  • Moderator

Nu, nu e nevoie de factură. Tot la fel de bine cutia ți-o poți confecționa la un atelier etc. nu te obligă nimeni să o cumperi. Dacă e nevoie, cei de la AEST vin și verifică acasă.

• Active member

E o problema daca am caseta metalica fixata in perete, cu sina, dar nu am factura la ea?Nu o gasesc....

dupa cate ne cer, si ne ofera cam putine, ar fi culmea sa se puna problema vreunei facturi....