Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

pai asta e norma de amenzi si japca nu mai e siguranta in trafic

si cat imi completa pv-ul unul era sa calce o femeie pe trecere si nici in [cenzurat] nu i-a pasat.

Putea totusi sa de avertisment ca e totusi tot sanctiune contraventionala, dar unii umbla dupa grade.

• Displace 1
Publicat

Nu iti anuleaza nimic,termina cu optimismul prostesc. E doar o cauza de nulitate relativa care ramane in cele mai multe cazuri la atitudine judecatorului,iar pt asemenea cazuri nu ai nicio sansa

• Displace 1
Publicat

si oricum o sa depun planger si se va anula pentru ca mi-a scris gresit cnp-ul si nr de la c.i. :)

asta nu este motiv de nulitate al pv - vezi art.17 din og2/2001. asta daca nu te doare capul citind atitea articole pina ajungi la nr.17. apropo, stii care este nr 17, nu?

Publicat

salut tuturor!am fost oprit de o patrula de politisti care am impresia ca au consumat ceva bauturi inainte pt ca altfel nu inteleg de ce m-au oprit.eu sunt un om linistit viitor profesor pt ca am absolvit anul trecut liceul pedagogic si intr-o seara am plecat spre casa dupa ce ma plimbasem prin oras iar pe la ora 22 si ceva ma oprit o patrula de politie,niste cioflingari platiti din banii contribuabililor care mi-au cerut si actele si m-au intrebat unde ma duc si tot felul de idiotenii din astea.vreau sa stiu daca au acest drept si cum ma pot apara pe viitor de astfel de abuzuri!multumesc.

Trebuia sa le f.ti doua picioare-n cap sa se sature sa se mai ia degeaba de oameni saraci cu duhul (o intrebare pentru moderator: avand in vedere ca e banat si nu se poate apara, am voie sa il mai fac idiot sau trebuie sa folosesc eufemisme de-astea gen sarac cu duhul?)...

Sau poate se prinsesera ca inca nu ai inceput sa platesti impozite, prin urmare inca nu faceai parte din contribuabilii care ii plateau.

Sau poate figura ta le-a inspirat ideea ca nu ai cum sa ajungi singur acasa si voiau sa vada unde stai, ca sa iti cheme apartinatorii sa te ia.

Sau poate cautau oamenii sa stea de vorba cu cineva inteligent. Si tocmai se razgandisera...

Dreacu stie?

Anyway, io-ti dau dreptate, n-aveau dreptu' si, pe viitor de astfel de abuzuri eu iti recomand sa te aperi cu un nunceag. Si, in plus, daca te mai opreste vreunul, incerca sa-i rupi vreo maneca sau reverele bluzonului, da bine in plansa foto la dosarele de ultraj. Dupa asta, daca ai noroc si esti cu adevarat linistit, s-ar putea sa te ia seful de camera cu el in pat si nimeni altcineva din Jilava sa nu te revendice...

Apropo, cam ce ai fi vrut sa te intrebe la ora aia pe strada o patrula de politie, ca sa ti separa tie interesant? Daca prostia e genetica si daca esti de acord sa le dai o proba de sange, ca sa se convinga?

• Apreciez 3
  • Moderator
Publicat

Maxu, a fost tolerat cât se putea de mult, dar a mai postat şi şi-a dat arama pe faţă ... s-a dovedit a fi deficitar în privinţa igienei orale.

Publicat

Tu crezi....... daca dau eu mii de amenzi pe luna, avansez in grad inainte de termen? Ai o mentalitate puerila

• Apreciez 1
Publicat

eu nu cred, dar unii s-ar putea sa creada asta, altfel nu ar sta la panda in halul asta.

mai mult ca sigur ca nenea s-a simtit persiflat, auzi tu, sa vb la tel in spatele lui, nesimtitul de mine.

si acum fara misto-uri, daca vroiam sa-i platesc pe loc, era obligat sa imi ia banii?

• Moderator
Publicat

Nu neapărat. Dacă nu are chitanţe, e logic că nu poţi achita pe loc.

Publicat

de ce nu se baga treaba asta in mod obligatoriu ca umblam cu kilele de 0,1 ron la mine :)

dar numai pentru cand nu eram de vina

• Displace 5
Publicat

stai ma nu da cu parul, nu mai stii de gluma?

mama cat mai e pana la 60 de ani,tu nu o sa prinzi pensia

Publicat (modificat)

Nu era obligat,daca nu avea chitante la el nu putea sa.ti ia banutii

De putut...putea. Chitanta i-o trimitea mai taziu, ca voucherele de la Groupon , pe mail :rolleyes:

Nu neapărat. Dacă nu are chitanţe, e logic că nu poţi achita pe loc.

Depinde. Daca aplicau metoda de impozitare a Sectiilor 1 si 3, se putea. :naughty:

Modificat de DarkSide
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Chiar crezi că ce s-a întâmplat la secţia 3 din bucureşti e reprezentativ pentru poliţiştii din ţara asta?

Publicat

nu e reprezentativ, dar din pacate e crunta realitate si culmea e ca exemplarele astea se inmultesc

• Displace 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Prietene brego, ai savarsit contraventia sau nu? Daca ai savarsit-o, ce te plangi ca ai fost sanctionat? In momentul in care ai obtinut permisul de conducere, te-ai angajat sa respecti Codul Rutier. Permisul de conducere este un drept conditionat, nu garantat. Politistul si-a facut meseria, constatand o contraventie pe care tu ai savarsit-o. Inceteaza in a face pe victima, vina este a ta pentru ca nu respecti legea. Stii tu vorba aia : Inainte de a vedea paiul din ochiul altuia, vezi-ti de barna din ochii tai. Si inceteaza in a face afirmatii nefondate. Ce politisti au fost incadrati in 2007 din sursa externa? Daca ai informatii despre o multitudine de politisti care iau spaga, de ce nu anunti organele competente? Se numeste denunt. Dar nu, tu pici in mania romanului, care este urmarit de politistii spagari si care trebuie sa isi faca norma de amenzi pe spatele lui, el, contribuabil, care a facut o greseala minora. Dar a facut-o. Stii cum se numeste asta? Mania persecutiei si este consecutiva de obicei unor afectiuni psihiatrice.(vezi ca am studii in domeniu, nu ma poti acuza de nestiinta sau calomnie). Sa ai o seara placuta!

Modificat de Cristi
Publicat

Chiar crezi că ce s-a întâmplat la secţia 3 din bucureşti e reprezentativ pentru poliţiştii din ţara asta?

C'mon, e vineri seara, de ce imi pui intrebari de-astea grele?

Nu, nu e reprezentativ. Nici macar pentru agentii de ordine din tara asta... pe de alta parte, te intreb si eu: crezi ca la sectia 3 se adunasera toti agentii de ordine spagari din Bucuresti, prin cine stie ce minune? Iar restul sunt icoane in altar sa-i pui, la inchinat?

Publicat

bai cristi nu stiu d c nu pot sa-ti scriu pe PM, probabil nu sunt inca familiarizat cu forum-ul, ca ti-as spune d c nu dau in gat pol ce primesc mita.

Stai domol ca unde gresesc,platesc de obicei dar in situatia de fata nu mi se pare chiar ok ce a facut nenea, dar fie.

• Membru
Publicat (modificat)

Intri pe profilul meu si apesi butonul "Send me a message". Sunt chiar curios. Apropo, cu "bai" te adresezi celor cu care ai facut armata, cu care te tragi de sireturi etc.

Modificat de Cristi
  • Moderator
Publicat

Nu, nu e reprezentativ. Nici macar pentru agentii de ordine din tara asta... pe de alta parte, te intreb si eu: crezi ca la sectia 3 se adunasera toti agentii de ordine spagari din Bucuresti, prin cine stie ce minune? Iar restul sunt icoane in altar sa-i pui, la inchinat?

Ştii cum se spune, dacă pui un măr stricat într-un coş plin cu unele sănătoase şi îl laşi pentru multă vreme acolo, rezultatul nu va fi deloc plăcut.

Acolo s-a dorit un astfel de circ, s-a tolerat acea atmosferă bolnavă şi rezultatul l-am văzut cu toţii. Şi da, cred că ce s-a întâmplat la aceea secţie este o excepţie. De obicei, am încredere în colegii mei.

Publicat

bine, domnul cristi.

vezi, de aia nu-in suport pemulti dintre sefi, ca fac la fel ca tine, se ataca asa aiurea.

in fine, "The member Cristi cannot receive any new messages".asta imi apare cand incerc sa scriu pe pm

Publicat

Ştii cum se spune, dacă pui un măr stricat într-un coş plin cu unele sănătoase şi îl laşi pentru multă vreme acolo, rezultatul nu va fi deloc plăcut.

Mda, se strica si pe urma face DGA-ul rachiu cu ele...

• Apreciez 1
  • Displace 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.