Jump to content
POLITISTI.ro

Am fost oprit degeaba de politie!

bossul

Recommended Posts

salut tuturor!am fost oprit de o patrula de politisti care am impresia ca au consumat ceva bauturi inainte pt ca altfel nu inteleg de ce m-au oprit.eu sunt un om linistit viitor profesor pt ca am absolvit anul trecut liceul pedagogic si intr-o seara am plecat spre casa dupa ce ma plimbasem prin oras iar pe la ora 22 si ceva ma oprit o patrula de politie,niste cioflingari platiti din banii contribuabililor care mi-au cerut si actele si m-au intrebat unde ma duc si tot felul de idiotenii din astea.vreau sa stiu daca au acest drept si cum ma pot apara pe viitor de astfel de abuzuri!multumesc.

• Downvote 25

Spre uimirea ta chiar au acest drept...Vai de capul elevilor daca tu ajungi profesor..Apropo vei fi tot un cioflingar platit din banii contribuabililor.

• Upvote 7

Liceu pedagogic?nici limba romana nu o stii si mai faci si pe eroul. Pune mana pe carte mai intai sa jignesti. Politistii au dreptul sa te opreasca la orice ora din zi,chiar sa te conduca la sediul politiei si sa te tina 24 de ore,asa ca revizuieste.ti comportamentul de mahala

• Upvote 3

cat tupeu pe tine...fereasca-ma Dumnezeu...mult tupeu..sa faci politistii cioflingari...dar mai ales pe un asemenea forum..ai ceva lipsa de creier banuiesc..

Edited by sheriffu
  • Upvote 1

probabil sunteti si voi politisti si de asta va luati apararea atata!sunt platiti sa ma apere nu sa ma opreasca fara motiv!

nu ma refer la toti politistii doar la cei care marita

• Downvote 4
  • Moderator

Deja a ajuns un sterotip această acuzare a poliţiştilor de abuz. Una două, e un abuz ...

Dom' viitor învăţător, vrei să ştii de ce te-au oprit? Spune-mi în ce zonă şi data exactă şi am să mă interesez eu şi îţi spun exact motivul.

EXACT!!sunt platiti sa te apere si asta au facut..Politistii nu citesc in stele,deci nu au de unde sa stie daca esti vreun infractor sau nu..Ar fi totusi cazul sa zici merci,nu sa-i faci cioflingari dar mintea ta pare destul de ingusta asa ca nu o sa ma obosesc cu explicatii...

Eu sincer cred ca nici bacul nu il ai. Cunosti drepturile si obligatiile politistilor? Daca tot ai net, poti cauta pe google sa te convingi,sa vezi tu ca sunt unele drepturi pe care tu o sa le consideri mult mai grave

• Upvote 1

Sunt platiti sa opreasca pe timp de noapte tot ce misca in raza lor de responsabilitate.Altfel cum ar putea sa gaseasca pe cei care-ti fura tie bunuri ?

• Moderator

Boss'ule deja am vorbit cu băieţii ... mâncaţia'ş

ia-uzi vere că cică se ciordise ceva prin cartier şi jmanglitorii se plimbau prin zonă c-o maşină ... îţi vine să crezi? :naughty:

• Active member

nu ma refer la toti politistii doar la cei care marita

Cine si ce marita?

Cioflingari sunt aia pe care ii opreste politia de obicei (cauta in DEX).

PS: Sper sa nu ajungi profesor totusi...

Edited by bozo
  • Upvote 1
  • Moderator

...iar pe la ora 22 si ceva ma oprit o patrula de politie,...

Ce a facut? :naughty:

... care mi-au cerut si actele si m-au intrebat unde ma duc si tot felul de idiotenii din astea...

Dom` viitor profesor (cu toate ca, fie vorba intre noi, doar cu "peda" esti educator sau invatator), idiotenii mi se par apucaturile unora de-alde tine care pun elevii sa scrie 10 pagini cu definitia "cratimei", de exemplu :naughty:

• Moderator

@bossul

Daca ai fost oprit de politisti acum vreo cateva zile, seara, pe la 22 - 23 in Bucuresti, Constanta sau Pitesti, trebuie sa stii ca adevaratul motiv a fost existenta unor informatii ca in zonele respective se aflau mai multe persoane date in urmarire.

Numai bine!

pai mai nene, cind intri pe un forum de bucatari si le dai peste nas ca nu stiu sa curete cartofi pentru "pireu", te astepti sa te laude sau sa te dea la icoane?

• Upvote 2

Buna seara tuturor!Boss-ule da-mi voie sa-ti spun ca ai mult tupeu sa intri pe acest forum si sa jignesti politistii in felul asta!Tu chiar nu ai bun simt!si sa sti asa pt cultura ta generala ca din cate vad cam bate vantul:POLITISTII SUNT PLATITI SA-TI APERE FUNDUL NU SA TI-L PUPE!asa ca lasa nesimtirea deoparte pt ca nu e nimeni acid cu tine,tu esti cel batut in cap.cum sa scri asemenea idiotenii si sa te astepti sa fi felicitat?

• Upvote 1

sylvia nu cred ca e problema ta unde am terminat eu liceul...si apropo...asa ca fapt divers nu-i mai apara pe politisti ca nici tu nu esti mai desteapta ca ei probabil esti la vreo scoala amarata de politie si dai sfaturi altora

• Downvote 9

Serhente garcia ai un plus meritat. Bossule acuma te.ai lamurit care sunt drepturile politistilor? Asa cum o sa ai tu dreptul in viitoarea ta cariera de profesor,educator sau altceva asa au si politistii drepturi. Tu cand o sa.i tii stiloul unui pusti si o sa.i explici cum se scrie atunci ce e?e un drept de.al tau. Sau crezi ca o sa te acuze ceva parinte ca esti pedofil?asa ca fii mai cugetat.