Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Brego,in momentul cand vorbesti la telefon viata ta e pusa in pericol pentru ca pur si simplu te distrage chiar daca ai ambele maini pe volan...

nu aveam nicio problema daca era doar viata lui pusa in pericol....insa din cauza inconstientei unora ca el (care improvizeaza nu stiu ce sistem de agatare al telefonului in guler) mor atatia nevinovati pe sosele

Modificat de Pathfinder
Publicat

@ catalin

pai pe acolo nu a mai umblat nimeni de un veac si teoretic topicul se numeste "am fost oprit degeaba de politie" deci....

Draga anamaria,

tin sa te anunt ca afara ninge,

in soba arde focul....

SI EU VORBEAM LA MOBIL STAND LA SEMAFOR!

Publicat

marius vezi ca eu am relatii peste tot si pot afla unde sta si catalin si tu si sylvia ca voi 3 cam faceti pe desteptii cu mine

• Displace 7
Publicat

pana la finalul topicului mai creste lista...P.S.:nu face nimeni pe desteptul cu tine...tu faci pe prostul cu noi

• Apreciez 3
Publicat

bossule!!! :ner: :ner: ..tocmai ce mi-ai facut seara mai frumoasa...

• Moderator
Publicat

@bossul

Te rog eu mult de tot, chiar insist, sa nu ne faci si noua rau ... :unsure:

Publicat
e"

Draga anamaria,

tin sa te anunt ca afara ninge,

in soba arde focul....

SI EU VORBEAM LA MOBIL STAND LA SEMAFOR!

pai tu ai inceput sa te iei de politstii care vorbesc la telefon si asa mai departe,deci tu ai deviat de la subiect..

Publicat

ma io zic sa vamutati ca asta va toaca :)

mai pathfinder tu nu pricepi ca faza cu tel a fost un accident?

Eu v-am intrebat daca e posibil sa te agate in trafic asa, ca te-a vazut in retrovizoare acum 15 secunde ca ai avut nesimtirea sa vb la tel stand la semafor in spatele lui si cum am plecat m-a agatat.

Publicat

si ce-i draga tu nu vb?

pai daca esti vinovat nu da cu pietre si nu tine morala sau tu mergi pe faza cu "fa ce zice popa"?

• Moderator
Publicat

Ai întrebat dacă este posibilă rotirea camerei de luat vederi pentru a putea filma şi în partea din spate. Ţi s-a răspuns că există o astfel de posibilitate. Din moment ce aveai telefonul la ureche, fapt pe care l-ai spus chiar tu, ce s-ar mai putea discuta pe marginea asta. Că încă mai vorbeai sau terminasei convorbirea, nu are nicio relevanţă.

Boss'ule rar mi-a fost dat să văd un specimen ca tine. E de mirare că ţi-au mai dat drumul să pleci. :ner:

Îţi dau un sfat pentru viitor. Dacă doreşti să fii tratat serios şi cu respect, în primul rând trebuie să dai dovadă de aşa ceva. Din moment ce ai intrat aici, pe un forum al poliţiştilor, jignind nişte poliţişti gratuit, nu ar trebui să te mire deloc răspunsurile primite.

Jignirile nu înlocuiesc argumentele ci doar accentuează lipsa lor, iar limbajul de mahala pe care-l foloseşti doar dovedeşte lipsa educaţiei.

Publicat (modificat)

Brego,daca m-ai fi intrebat ieri ti-as fi raspuns sa nu faci ce zice popa,dar astazi dupa un accident destul de urat pe care l-am avut aseara si care doar printr-un mare noroc nu s-a soldat cu morti si raniti grav iti sugerez sa faci ce zice popa. :emo-yessir:

Modificat de anamaria1292
Publicat

@ catalin

mersi atat am vrut sa stiu.

no acum spune-i si lui pathfinder

a si mai spune-i ca din cauza unora ca el care fac pe desteptii politia nu mai are credibilitate. sunt si in politie baieti de treaba dar ,vai, sunt si o gramada de ingamfati care nu stiu decat sa ia lumea peste picior, care au intrat in 2007 direct din civilie cu plasa si care au ca singur scop spaga si fala ca ei sunt politisti si cine e ca ei.Cred ca dorm si noaptea cu gradele pe umar la pijama(asta ca sa mai fac o gluma si nu mi-o luati in nume de rau.ar trebui sa se simta doar cei vizati)

Publicat

bossul este un pusti obraznic dar sunt convins ca daca ar vedea acum un politist ar incepe sa planga...

Asta e riscul internetului,se umfla muschii pe toti copiii...

bossule,un sfat amical:incearca sa faci ceva cu viata ta altfel te distrugi.

E viata ta la urma urmei,in final iti bati joc doar de tine cu un asemenea comportament.

Publicat (modificat)

(3) Conducatorilor de vehicule le este interzisa folosirea telefoanelor mobile atunci cand acestia se afla in timpul mersului, cu exceptia celor prevazute cu dispozitive tip maini libere

Modificat de Catalin
Te rog nu reacţiona ca pe stradă. Foloseşte funcţia "report" a forumului.
  • Moderator
Publicat

Ţi-am răspuns şi pe celălalt topic, dar probabil că nu ai văzut.

Dacă zici că iniţial aţi stat la semafor, e foarte probabil ca acolo să fi reglat camera şi să fi făcut zoom-ul necesar, iar după ce te-ai pus în mişcare şi a filmat că aveai telefonul şi în mers, te-a oprit. Asta e singura explicaţie pentru faptul că nu s-a coborât să-ţi solicite actele la semafor ci a aşteptat să te filmeze în mers.

• Apreciez 1
Publicat

marius vezi ca eu am relatii peste tot si pot afla unde sta si catalin si tu si sylvia ca voi 3 cam faceti pe desteptii cu mine

GENIAL !!! de cel-ati ban-at??? mi-ati stricat seara, ce naiba :(

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.