Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

tot off topic uite speta pentru care v-am intrebat de rutiera:

stateam la semafor si vb la mobil,in fata mea un mcv de la rutiera.se face verde ,inchide interlocutorul, plec iar mobilul ramane pe umar(ce sa-i faci graba):dupa 50m mcv-ul opreste brusc,un nenea pol se da jos si ma trage pe dreapta si-mi da amenda ca vb la mobil sustinand ca m-a filmat prin luneta.E posibil?A, avea si luneta fumurie!

• Displace 1
Publicat

Da e posibil,vezi asta este tara,nici politistul nu mai are credibilitate,trebuie neaparat ca sa fii filmat sa.ti recunosti vina. Eu am incercat acuma sa vad cum e sa.ti tii telefonul pe umar,dar zau ca n.am reusit

• Apreciez 1
Publicat

unul din cele mai tari topicuri din ultima vreme. de mult nu m-am mai distrat asa de tare de prostia unora :) nu ban- ati si nu inchideti topicul, este mult prea tare am chef de distractie. pleaaaaaaase :)

Publicat

te sponsorizez eu cu un blushtutz, sa ai mainile libere. daca ar fi dupa mine, as desfiinta servodirectia, sa mearga volanul ca la rabele de pe vremuri, sa va piarda pofta de vorbit la telefon concomitent cu fumatul si condusul (cite o mana pentru fiecare operatie)

Publicat

spre lamurirea ta sunt la un liceu pedagogic si daca te-am intrebat unde ai terminat acel profil nu am facut-o pt a ma afla in treaba ci pt ca in anul in care tu zici ca ai absolvit nu a fost nici o promotie...iti zic sigur...asa ca sunt "desteapta"

• Apreciez 3
  • Moderator
Publicat

Boss'ule după cum ţi-am mai zis, am vorbit cu poliţiştii respectivi şi m-au rugat să-ţi transmit că logo-ul acela "nike" ce îl ai pe maşină părea uzat ... şi se impune să aplici unul nou mai mare şi cu sclipici, pentru a se asorta cu salamu' din playlist.

• Apreciez 2
Publicat

bossul,un nick reprezentativ pentru un viitor profesor...

Poate parea nesemnificativ dar si alegerea unui simplu nick pe un forum poate spune multe despre o persoana...

Te-as intreba ceva:tu iti cunosti drepturile de cetatean?

Poti face o plangere impotriva politistilor daca au avut un comportament abuziv.

Limbajul tau oricum e departe de al unui viitor pedagog.

• Apreciez 1
Publicat

Bossule vezi ca persoanele care au reusit la amarata aia de scoala de politie, au bacul luat,au dat examen din gramatica lb romane si a unei lb straine,subiecte pe care pe tine te depasesc total

Publicat

pt tiesto

pai hai ca-ti explic,ca la copii:

se ia o haina de iarna cu guler inalt,se ia un tel mobil conectat la un incarcator de masina cu cablu de alimentare spiralat, se pune centura de siguranta,se vorbeste cu tel pe umar si la terminarea conversatiei tel ramane agatat si in guler si tinut de centura.

Acum ai priceput?

Publicat
de mult nu m-am mai distrat asa de tare de prostia unora :) nu ban- ati si nu inchideti topicul

subscriu plenar, total si irevocabil :ner: si ca sa continui in spiritul topicului, un banc cu politisti (d-alea de va plac mult oropsitilor de catre politisti)

stiti de ce unii politisti "ie prosti"? pentru ca si acestia, tot din civili se trag.

Publicat

cataline si tu si sylvia va cam dati inteligenti tu care vorbesti cu poitistii aia si ea care stie multe...vedeti ca astia care stiu multe mor repede.P.S.nu va mai dati inteligenti

• Displace 3
Publicat

pai lasa draku credibilitatea, dar acum mai trebuie sa fiu oprit de un echipaj care circula in fata mea pentru ca nu are pasagerul din spate centura sau am numarul din spate murdar :)

• Displace 1
Publicat

brego...hai sa-ti explic......de dispozitive hands free ai auzit?

Publicat

oameni buni nu va mai chinuiti sa ii explicati cum e cu profesorii...va zic sigur ca nu a facut nici un liceu pedagogic

Publicat

A, si nu dati cu pietre ca si voi vb la tel in timp ce conduceti auto si chiar in timpul serviciului asa ca sa nu facem pe imaculatii.

Eu am pus o intrebare cu gandul k cineva imi raspunde la obiect dar vad ca degeaba,nu ai cu cine......

no incearca tu sa bagi si mufa de la incarcator si castile(k n-AM bani de bluetooth) in aceeasi gaura si vezi daca mere

Publicat

Pt brego

daca nu.ti convine lasa masina in parcare si ca pieton nimeni nu o sa.ti intrerupa convorbirea.

• Moderator
Publicat

Tu ai mai pus aceeaşi întrebare şi în alt topic. Dar nu ai avut bunul simţ să aştepţi un răspuns şi ai început să postezi la întâmplare şi să poluezi alte topicuri.

Publicat

sylvia vezi ca si eu sunt din craiova...vad ca ii cam pupi undeva pe politisti...si tu si catalin va cam dati mari pe aici(pe langa altii)

• Displace 6
Publicat

Pai unii se cred Napoleon,Cezar etc.. omu nu are voie sa se creada pedagog,ce naiba... :)

PS:La "liceul" ala pedagogic absolvit cred ca i-a avut profesori pe Salam si Guta,doar unul e bossul...

• Apreciez 1
Publicat

Sunt cazuri cand vorbim la telefon,cand sunt probleme cu statiile de emisie,si purtam discutiile prin telefon in interes de serviciu

Publicat

Brego,in momentul cand vorbesti la telefon viata ta e pusa in pericol pentru ca pur si simplu te distrage chiar daca ai ambele maini pe volan...

• Moderator
Publicat

bossul imi cer eu scuze in numele colegilor politisti. Poti sa ne ierti?!?

Te rugam mult mult mult de tot! Sa nu ne faci si noua rau ... Please!

Publicat

vai,da nu mai pot de frica...ce sa spun...n-o sa mai pot dormi o saptamana de frica ta...

• Apreciez 3

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.