Jump to content
POLITISTI.ro

Recommended Posts

Am sa incep eu! Vreau sa cada guvernul si portocaliii de la putere, vreau sa avem o viata mai buna, vreau sa nu ne mai gandim cu jind la drepturile restante, vreau sa vad pe strada numai chipuri luminoase care sa reflecte multumirea de sine si nu stresul cotidian, vreau sa spun fara rusine in fata lumii ca sunt ROMAN , vreau sa am un trai fara grija zilei de maine, vreau.....! Doamne, cat de greu de realizat sunt toate acestea!

  • Upvote 5
Link to comment

Am sa incep eu! Vreau sa cada guvernul si portocaliii de la putere, vreau sa avem o viata mai buna, vreau sa nu ne mai gandim cu jind la drepturile restante, vreau sa vad pe strada numai chipuri luminoase care sa reflecte multumirea de sine si nu stresul cotidian, vreau sa spun fara rusine in fata lumii ca sunt ROMAN , vreau sa am un trai fara grija zilei de maine, vreau.....! Doamne, cat de greu de realizat sunt toate acestea!

DE ACORD!!!

Edited by gabridian
Link to comment

1.Sa moara chioru

2.iNgas sa revina la meseria lui de baza adica de "specialist in transhumanta"

3.Sa se gandeasca cineva si la promotia 2011+n(unde n tinde catre infinit) si sa ne angajeze si pe noi

  • Upvote 1
Link to comment

eu cred ce depinde ce facem in, 2012 sau mai departe...

nu intentionez sa fiu nepoliticos, dimpotriva. nu ne-am saturat, doar sa ne dorim...ceva, candva?!

cred ca munca, creatia umana, si mai ales miscarea fizica ne tine sanatosi, puternici.

imi doresc insa sa intelegem ca trebuie sa avem grija de noi, de natura noastra inconjuratoare, de habitatul in care ne petrecem viata.

LA MULTI ANI!

Link to comment
  • Member

In primul rand toti ne dorim sanatate pentru noi si pentru familiile noastre pentru ca atunci avem putere sa trecem peste probleme!In al doilea rand imi doresc pe plan profesional sa fim lasati in pace sa ne facem datoria si totodata sa ne achite restantelor banesti!

Edited by cipri83
Link to comment
  • Moderator

Sper ca anul asta va fi anul unei schimbari in politica romaneasca, pentru ca vrem, nu vrem, vietile noastre sunt calauzite de clasa politica.

Sper sa realizam ca trebuie sa nu mai acceptam acele lucruri care ne incalca drepturile si interesele noastre si sa ne indignam, sa luam atitudine impreuna prin solidaritate. Natiunile de succes au fost si sunt, natiunile cele mai solidare, in care cetatenii, indiferent de conditia lor sociala, au avut grija unii de altii. Individualismul fara margini ne-a dus in situatia actuala.

Sper ca, in sfarsit, vinovatii de starea mizerabila in care suntem, vor da socoteala.

  • Upvote 2
Link to comment

as incerca "ceva"...

cu toate ca toti ne dorim sa fie mult bine, bani multi, masini tari, sa fim sanatosi sa avem preteni multi si buni...totusi unii fac altceva, ne iau din bani, ne fac sa ne simtim rau, ne ranesc, ne jignesc, fura din biserici, omoara, tradeaza, inseala, ne fac viata in general...grea.

oare noi nu ne dorim!!! sa nu mai fie acesti oameni?! ori, trebuie doar sa ne dorim sa se transforme in oameni buni, aceia care sunt rai?

ei, ce-si doresc, cu adevarat?

Edited by marcellutz
Link to comment

Eu, cel mai mult si cel mai mult imi doresc sanatate.... Pentru toti! .... Imi doresc oameni mai buni la suflet .... Imi doresc oameni uniti, cu bun simt si altruisti !

Mai jos o sa pun un articol scris de Petre Craciun - optimalmedia.ro . Sper sa va placa ( mie mi-a placut ), le-a zis cel mai bine .

" Foarte mult, exprem de mult imi doresc ca politicienii care se catara pe spatele nostru in functiile lor inalte sa nu ne mai ia de prosti. Daca tot au ajuns acolo, sa aiba minima decenta sa taca dracului din gura atunci cand se intalnesc cu cei care le-au oferit votul.

Imi doresc sa nu ne mai spuna presedintele, premierul si alti alesi sau numiti ca este greu. Asta o stim si noi. Vreau sa ii vad la trelevizor numai atunci cand au solutii, cand reusesc sa ne fac viata mai buna. In rest, sa stea in barlogul lor si sa hiberneze pana i-om chema noi.

Nu mai vreau sa vad promisiuni de trei parale, in care nu cred nici copiii celor care le fac. Chiar daca vine campania electorala, sa aiba bunul simt si sa nu mai angajeze ca vor face marea cu sarea. Am sacul plin de promisiuni, iar daca se implineau macar jumatate, astazi depaseam nivelul de trai al Statelor Unite, dinainte de criza!

M-am saturat sa vad starlete politice care pana mai ieri explodau de sexualitate, iar acum ne vantura, ca la prosti, varianta iubirii de sot, experienta la treburile gospodaresti si musai perspectiva aducerii pe lume a unui copil. Si-o fi dat seama cineva din staff ca romanul nu da doi bani pe o muiere care nu a trecut macar o data pe la maternitate. Evident, nu in vizita…

Nu mai vreau sa vad pipite adunate de pe drumuri si azvarlite direct in fata prompterului pe post de vedete TV. Fac alergie, ma urc pe pereti, sparg televizorul daca mi se mai livreaza si in acest an domni-sorici care au legatura cu jurnalismul asa cum are vaca dascalului cu busuiocul popii.

Nu vreau sa mai vad/aud/ pappy-ţoi care se pricep la toate, de la fezandatul vanatului, pana la pregatitul apei sfiintite, ca tot vine Boboteaza. Fratilor, stati acasa, stati unde vreti voi, dar nu mai tabarati pe televizor ca niste apucati de friguri! Nu se intampla nimic daca va luati cateva zile/luni/ani de concediu. Luati-va chiar si de-ala de maternitate, numai sa nu mai traiesc cu teama ca daca deschid televizorul/frigiderul/aragazul vad aceleasi fete.

M-am saturat de manelisti, de cocalari, de hoti, violatori, pedofili, de cersetori care au umplut capitalele lumii, facand praf ce mai ramasese din imaginea cladita candva de Brancusi, Cioran, Ediade, Nadia sau Ilie Nastase. Nu mai vreau sa vad lanturi groase la gaturile unor specimene fugite de la bulau, beizadele care se pisa pe simbolurile crestine sau care se urca la volanul unor super masini pentru a omori oamenii nevinovati pe trotuare.

Nu mai vreau drumuri proaste si baieti destepti in energie si in alte domenii, la fel de penale, nu mai am chef de arestari televizate la fel ca revolutia, nu mai am puterea sa vad cum ne mor batranii si bolnavii, cum ne pleaca tinerii talentati, medicii si automatistii.

Nu mai vreau sa vad biserica preocupata mai mult de catedrale megalomanice decat de dramele din sufletul oamenilor (apropo, Daniil parca traia in sihastrie!!).

Nu mai vreau slugi, curve, trepadusi in posturi cheie, de unde influenteaza in rau pe cei care si asa nu au prea multa scoala.

Cam asta ar fi tot... O fi de ajuns? "

Link to comment

Imi doresc cat mai multa putere de munca si invatare,sa iau bacul cu o nota mare,sa intru acolo unde este cel mai bine pentru mine si bineinteles mai multa continuitate,stabilitate si seriozitate in ceea ce fac.. :D

Link to comment

Ti-am dat plus..... cred ca asta doresc majotritatea politistilor din operativ, singurii care doresc sa lucram cu jandarii sunt comandantii pentru ca sunt prea fricosi sa spuna ca numarul de patrule de la OP sunt insuficiente.

Asa dau in dublaje.

Link to comment
  • Member

1. sa dispara chioru, piticul si blonda

2. sa dispara localarii, citroenii sau cum le mai zice

3. sanatate la toata lumea

Edited by eti
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.