Jump to content
POLITISTI.ro

Acumulatori Alcooltest DRAGER

Bestiuta

Recommended Posts

Stie cineva de unde as putea achizitiona un acumulator pentru aparatul etilotest DRAGER?

Cel pe care il am nu mai functioneaza deloc, iar cei de la Logistic spun ca nu pot sa il inlocuiasca.

Mie imi trebuie pentru modelul vechi Alcooltest Dräger 7410, dar am observat ca si la alcooltestul din dotarea MCV-urilor este acelasi tip de acumulator.

Am inteles ca s-ar putea schimba efectiv acumulatorii din interiorul `cutiei`, dar inca nu mi s-a confirmat.

• Moderator

Daca esti din Bucuresti sau ai drum prin capitala, vezi ca exista o firma in zona P-ta Alba Iulia. Se cheama GP Batteries si au un departament service, amplasat la etajul 1 al vilei, unde este un tip - nu imi aduc aminte cum il cheama - care iti "face" acumulatori la orice, de la lanterne, laptopuri, GPS, telefon mobil, statie radio etc etc

Mah voi cumparati din banii vostri acumulatori pentru "utilajele" din dotare, cu care va faceti treaba la serviciu?

Pai de asta trag "unii" concluzia ca noi avem bani si ca au de unde taia! Si au dreptate! Daca faceti asta, inseamna ca nu sunteti suficient de flamanzi si mai aveti de unde strange cureaua! Voi si copii vostri.

Edited by SandoKhan
  • Upvote 1
  • Downvote 1

• Moderator

Vino cu ceva constructiv, ca de dinastia care doar stau pe margine, sparg seminte si-si dau cu parerea nu ducem lipsa.

Edited by danpin
  • Upvote 1

Pai asta am si facut.

Nu mai subventionati sistemul cu salariile voastre si astfel, daca sistemul se va vedea nevoit sa plateasca pentru a functiona normal, poate va incepe sa mai si aprecieze anumite sacrificii facute de noi si poate va incepe sa isi plateasca obligatiile ce decurg din functionarea sa. De aceea suntem unde suntem, din cauza unor yesman-i care stau pe margine si "fac ceva constructiv"! Sistemul nu va aprecia "ceva constructiv"! Asta s-a demonstrat deja.

• Moderator

Nu zic ca e bine sa vii cu "de acasa", dar daca nu aduci, nu ai si nici nimeni nu iti da, asa ca stai si nu ai rezultate profesionale fiindca nu poti sa iti faci munca.

Ce au facut sefii de la Bucuresti cand politistii s-au plans ca nu le ajunge combustibilul? Au spus ca resursele sunt suficiente si mai mult, au aratat cu degetul ca in unele judete acesta a fost "furat de politisti".

Nu ai da de la tine nimic, in schimb esti printre primii in topicuri cu "restante de primit"...

amplasat la etajul 1 al vilei, unde este un tip - nu imi aduc aminte cum il cheama

;) toata vila este a lor si poate trada in direct cu directorul/patronul razvan tataru. se confirma ce ti-am scris pe pm.

• Member

confirm cele spuse mai sus.

Se pot schimba acumulatorii cu acumulatori cumparati de pe GP bateries si trebuie pusa lamela aia interconectoare intre ei........eu asa am facut cu al meu....m-a costat 20 lei si o bere parca :)

La DRAGERUL pe care îl am în dotare, Alcooltest 7410 DRAGER, aveam acumulatori P-240C de la PANASONIC. Dacă ai modelul ăsta găseşti la orice magazin de procesare foto sau la comandă în cel mai rău caz. Dacă nu merge şi cu altfel de acumulatori care se prind cu acea lamelă. Ideea este să aibă acelaşi amperaj-nr.volţi. Eu l-am avut la Bucureşti la calibrare, am pus un bileţel în interiorul cutiei în care am scris că acumulatorii sunt uzaţi şi surpriză......mi-au fost schimbaţi.

Edited by Dan

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

La etilotestul model vechi primul set de acumulatori au mers struna. Acum 2 ani au fost inlocuiti fara rost cu ocazia calibrarii cu unii vai de mama lor.

La etilotestele Drager 7410 plus de pe logan mcv acumulatorii din imprimanta incarcati complet se descarca total dupa 2-3 zile si cand nu te astepti nu mai poti imprima rezultatul testului. stie cineva o solutie eficienta eventual niste acumulatori de schimb buni?