Jump to content
POLITISTI.ro

Probleme din cauza cărora poţi fi respins la vizita medicala?

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

La dinți, nu este nicio problema 

La cealaltă întrebare, nu suntem în masura sa îți răspundem noi, ci medicul IPJ-ului unde îți vei depune dosarul.

• 3 luni mai târziu...
Publicat

Buna ziua ! Ma interesează sa știu dacă se poate sa fiu admis in poliție având un diagnostic de tulburare schizo-afectiva cauzată de consumul de substanțe psihoactive . Bineînțeles sunt întreg la minte și iau tratament medical . Va rog nu îmi distrugeți speranțele și îndrumați-ma spre ce ar trebui făcut . O reevaluare de diagnostic sau ceva ,orice …?

• Moderator
Publicat

Cu alte cuvinte, vrei sa spui ca ai tras pe nas sau ai fumat prostii, corect ?

• Moderator
Publicat

Baremele medicale privind efectuarea examenului medical pentru admiterea în instituțiile de învățământ pentru formarea poliţiştilor sunt prevăzute în Ordinul comun nr. M.55/107/2.587/C/10.357/210/496/831/2014 pentru aprobarea baremelor medicale privind efectuarea examenului medical pentru admiterea în unitățile/instituțiile de învățământ militar, de informații, de ordine publică și de securitate națională, mai exact la Anexa nr. 1 şi 2.

@Vladvlad20000, în Anexa 1, la punctul IX. AFECȚIUNI PSIHICE, lit. C. SCHIZOFRENIA, TULBURĂRILE SCHIZOTIPALE ȘI DELIRANTE = Inapt.
Te sfătuiesc să cauţi în altă parte, această profesie nu ţi se potriveşte. 

• 8 luni mai târziu...
Publicat

Recent am terminat liceul, și am promovat examenul de bacalaureat. Însă am o nelămurire. Sufăr de o boală cronică a pielii, numită eczema cronică. În baremul medical se precizeaza că eczema cronică cu evoluție trenantă, rebelă la tratament, în placarde întinse sau generalizată, poate fii un obstacol. Însă, eczema de care sufăr nu este din cele precizate mai sus. Credeți că voi avea anumite probleme la proba medicală?

• Membru
Publicat

Numai medicul unității care o sa se ocupe cu vizita medicală îți poate da un răspuns. Pe aici nu știu să activeze vreunul, așa că o să trebuiască să mergi să ceri o părere.

• Apreciez 1
  • 5 luni mai târziu...
Publicat

Salutare! M-am decis ca vreau sa urmez cariera de politist si as vrea sa ma inscriu la sesiunea de vara pt Academie , insa am gauri in urechi din cauza ca am purtat cercei in liceu si i-am purtat pana acum recent , ar putea sa mi cauzeze la vizita medicala? 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.