Jump to content
POLITISTI.ro

Probleme din cauza cărora poţi fi respins la vizita medicala?

Postare recomandată

• 2 ani mai târziu...
Publicat

Salutare , am o mica problema care as putea spune ca nu ar trebui sa ma încurce , mai exact fimoza ca o sa vreau sa o operez dar nu inca , as vrea sa stiu daca as putea avea o problema cu viza medicala , multumesc .

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Salutari. In urma cu o luna mi a aparut un hemoroid extern ( nu stiu sigur daca e trombozat ). Au trecut 4 saptamani de atunci si inca nu a disparut. E mult mai mic decat era si moale. Nu stiu daca se mai retrage ( are cam aceeasi dimensiune de 2 sapt ). Pot pica fisa/vizita medicala din cauza acelui hemoroid sau nici nu verifica anusul? Va rog sa mi raspundeti. Sunt in stare de anxietate

Publicat

Salutari. In urma cu o luna mi a aparut un hemoroid extern ( nu stiu sigur daca e trombozat ). Au trecut 4 saptamani de atunci si inca nu a disparut. E mult mai mic decat era si moale. Nu stiu daca se mai retrage ( are cam aceeasi dimensiune de 2 sapt ). Pot pica fisa/vizita medicala din cauza acelui hemoroid sau nici nu verifica anusul? Va rog sa mi raspundeti. Sunt in stare de anxietate

• 1 an mai târziu...
  • 5 săptămâni mai târziu...
Publicat

Salutare grup! Vreau sa particip la sesiunea de admitere februarie-aprilie 2021 pentru Școala de Pregătire a Agenților de Poliție de Frontieră Oradea si as dori sa stiu daca aceasta este o problemă în a fi declarat apt la vizita medicală! Am avut un accident cand eram mic, în urma căruia degetul mare de la mâna dreaptă nu mi a mai crescut. Acum el este aproximativ cu un centimetru (+/-) mai scurt decât cel de la mâna stângă, si este si putin deformat. Vreau sa stiu exact daca este o piedică de aceea am apelat la voi! Va multumesc anticipat!

• 1 lună mai târziu...
  • Membru
Publicat

Salut,

Am o întrebare și mi-ar fi de mare ajutor un răspuns. 

Aș avea probleme cu admiterea dacă am plombe- am avut carii când eram mai mic și trebuiau plombate. 

Am auzit câteva opinii privind acest aspect și mi s-a spus dacă am un număr mai mare de plombe aș fi respins. 

Publicat (modificat)

Problema unui dinte nu e doar caria, exista si alte probleme.

Leziuni odontale simple şi complicate cu sau fără afectare parodontală  netratate - max. 6 afecţiuni pe o arcadă. INAPT

Lipsuri dentare multiple:

a) având cel puţin 10 perechi de dinţi sănătoşi în antagonism; APT

b) având între 9 şi 6 perechi de dinţi cu proteză sănătoşi în antagonism; APT

si lista continua

Odata ce dintele a fost tratat inca il mai ai si scrie clar daca ai probleme(leziuni ), ca pe arcada sunt cel putin 14 dinti, fara a lua in calcul maselele de minte

Gandeste-te ca sunt unii care au probleme cu dintii si nu stiu (carie, eroziune)

Modificat de ROChallenger
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Salut,recent am trecut toate probele pentru Scoala de subofiteri Campina si urmeaza examinarea medicala finala...am avut mana rupta de la 7 ani si doctorul nu a pus o bine  in ghips iar mana este putin 'diferita' pot  fi respins ?

• 1 lună mai târziu...
Publicat

@adilix Cum a fost? Esti admis? Si eu am avut mana dreapta rupta, mai exact cotul si nu e 100% refacut. Te rog sa-mi spui cum a decurs :D

Publicat

Acum 2 ani m-am tăiat la picior destul de nasol pot spune, necesitând pe atunci coaserea taieturilor, mai exact între degetul mic de la piciorul stâng și pe degetul mare. Cicatricile nu mai sunt asa vizibile.Ar fi un impediment la proba medicala dacă am cicatrici în zonele respective?. Degetul mare nu prea îl pot "îndoi" ca să zic asa adică de când m-am tăiat, degetul mare de la piciorul stâng nu îl pot indoi (de la încheietura degetului nu îl pot îndoi) ca și cel de la piciorul drept. Ar fi lucrul acesta un impediment la proba medicala? 

Publicat (modificat)

Eu consider ca nu sunt impedimente suficiente pt. a te respinge la vizita medicala pt. problemele medicale expuse. Din cate stiu, semnele de pe corp evidente, ce nu pot fi acoperite de vestimentatie sunt problematice sau bolile cronice ori problemele majore la ochi.

Modificat de ScanBlu
  • 3 luni mai târziu...
Publicat

Buna, am fost operat la 6 ani (acum 15 ani) la picior, mai exact la laba piciorului din cauza unei probleme din naștere. Din cauza ca piciorul a stat in ghips, gamba piciorului stâng s-a atrofiat și exista o diferența de mărime dintre gamba stânga și gamba dreapta. Nu exista nicio diferența de performanța, nu ma afectează fizic cu nimic. As dori sa știu dacă ar fi vreo problema la examinarea medicală. Multumesc!

EB0C8738-F719-412F-8094-7252DD8F0302.jpeg

Publicat

Poti sa mergi in audienta la seful Centrului Medical Judetean din judetul unde domiciliezi sau sa soliciti precizari scrise printr-o petitie adresata M.A.I.-Directia Medicala, ei sunt singurii in masura sa te lamureasca daca aceasta problema medicala este de natura a impieta asupra viitoarei activitati ca politist.

Publicat

Pt. orice fel de problema medicala, Centrul Medical Judetean sau M.A.I.-Directia Medicala pot sa lamureasca astfel de probleme, fiind atributul lor exclusiv, de aceea sfatuiesc pe oricine doreste sa se orienteze spre o cariera in M.A.I., sa isi ia informatiile necesare de acolo. Ei au baremele medicale dupa care pot da aviz APT/INAPT pt. orice fel de problema medicala; chiar si pt. unele probleme medicale, care au parut triviale, au fost candidati respinsi la vizita medicala sau contravizita medicala de la institutiile de invatamant M.A.I.

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Salut, doresc sa dau anul viitor la subofițeri(politie), dar este o mica problema... Mi au rămas cicatrici pe fata de la acnee(numa cicatrici). Dacă as face un tratament cu laser Co2 ptr cicatrici sau orice alt fel de tratament care sa le reducă sau sa le facă sa dispară (primind după de la medicul respectiv o foaie ca am urmat tratamentul cu laser Co2 sau etc care se atașează la fișa medicala ) pot fi admis sau respins? 

• 2 luni mai târziu...
  • 9 luni mai târziu...
Publicat

Daca am rinichiul drept ptozat, localizat pelvin median, malrotat, e posibil sa fiu respins la examinarea medicala?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.