Jump to content
POLITISTI.ro

Suspect de trafic şi consum ilicit de droguri, arestat preventiv


NewsBot

Recommended Posts

Suspect de trafic şi consum ilicit de droguri de risc şi mare risc, arestat preventiv

Un student din Timişoara a fost prins în flagrant delict de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. în timp ce încerca să comercializeze marijuana. Totodată, la locuinţa acestuia, oamenii legii au descoperit mai multe doze de marijuana şi ghivece în care au fost crescute plante de marijuana.

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timişoara au documentat şi probat activitatea infracţională a unui tânăr implicat în traficul şi consumul ilicit de droguri în zona Complexului Studenţesc şi zona centrală a municipiului Timişoara.

Astfel, P.V.M., de 21 de ani, din Timişoara, la data de 12 octombrie a.c., a fost prins în flagrant delict, în timp ce încerca să distribuie aproximativ 5 grame de marijuana, în apropierea Pieţei Operei din centrul Timişoarei.

În urma percheziţiei efectuate de poliţişti la domiciliul acestuia, au mai fost descoperite mai multe doze de marijuana, precum şi ghivece în care au fost crescute plante de marijuana.

În baza administrării materialului probator în cauză, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timişoara l-au prezentat pe P.V.M. instanţei de judecată, magistraţii emiţând pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru comiterea infracţiunii de trafic şi consum ilicit de droguri de risc şi mare risc.

Poliţiştii vor continua cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului.

I.G.P.R. - Centrul de Informare şi Relaţii Publice

Link to comment
 • 10 months later...

Suspect de trafic şi consum ilicit de droguri

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. au descoperit la locuinţa unei persoane, din judeţul Olt, aproximativ 200 grame de haşiş.

La data de 21 august a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Olt, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul I.P.J. Olt – Serviciul de Intervenţie Rapidă au efectuat o percheziţie domiciliară, la locuinţa lui L.M., din oraşul Drăgăneşti, judeţul Olt, suspect ca având preocupări pe linia traficului şi consumului ilicit de droguri.

Urmare acestei activităţi, a fost găsită cantitatea de aproximativ 200 grame de haşiş, iar cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că suspectul a cumpărat din Italia şi a introdus în ţară droguri de risc, în vederea consumului propriu şi distribuirii către diverşi consumatori.

În cauză, se efectuează cercetări, cu suspectul în stare de reţinere, pentru deţinere şi vânzare de droguri de risc, fără drept, introducerea în ţară de droguri de risc, fără drept şi deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, fapte prevăzute şi pedepsite de Legea 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Link to comment
 • 2 months later...

Suspect de trafic de cannabis, arestat preventiv

Un bărbat a fost surprins în flagrant de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T., având asupra sa trei kilograme de cannabis. . / La locuinţa acestuia, poliţiştii au mai găsit alte 300 de grame de cannabis, ambalate în doze pregătite pentru vânzare, dar şi vrac.

La data de 16 noiembrie a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti au surprins în flagrant, un bărbat de 35 de ani, din Timişoara, după ce a ridicat de la o agenţie a unei firmei de transport persoane din Timişoara, un bagaj ce conţinea 3 kg. de cannabis.

Din cercetări a rezultat faptul că bărbatul făcea parte dintr-o reţea de traficanţi de droguri ce acţionau în Spania şi România şi primea frecvent importante cantităţi de cannabis prin societăţi de coletărie, pe care le distribuia în mai multe localităţi din ţară.

În urma perchiziţiei, la domiciliul suspectului au mai fost identificate aproximativ 300 de grame de cannabis, ambalate în doze pregătite pentru vânzare, dar şi vrac.

În urma probatoriului administrat în cauză, faţă de suspect, procurorii D.I.I.C.O.T. au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, după care a fost prezentat Tribunalului Argeş care a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile, pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Cercetările continuă pentru identificarea tuturor membrilor grupului infracţional şi probarea activităţii ilicite a acestora.

I.G.P.R. - Centrul de Informare şi Relaţii Publice

Link to comment
 • 2 months later...

Arestat pentru trafic de droguri

În urma a două percheziţii domiciliare, efectuate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T., un bărbat a fost arestat pentru 29 de zile pentru efectuarea de operaţiuni cu produse cu efecte psihoactive.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud şi procurorii D.I.I.C.O.T. Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud au efectuat cercetări faţă de un bărbat de 32 de ani, din Bistriţa, suspectat de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

La data de 7 februarie a.c., în urma colaborării cu I.G.P.F., s-a stabilit faptul că suspectul urma să primească din China un colet ce conţinea o substanţă suspectă ca făcând parte din categoria drogurilor.

La data de 8 februarie a.c., poliţişti din cadrul S.C.C.O. Bistriţa-Năsăud şi B.C.C.O. Cluj-Napoca, l-au depistat, la sediul unei societăţi de curierat din Bistriţa, pe fratele suspectului, care ridica un colet cu o substanţă de culoare albă, în greutate de aproximativ 250 de grame.

Acesta a fost condus la sediul poliţiei, în vederea efectuării de cercetări şi, ulterior, la sediul D.I.I.C.O.T., în baza unui mandat de aducere. De asemenea, au fost efectuate două percheziţii domiciliare în municipiul Bistriţa, fiind audiate şase persoane.

În urma analizelor efectuate de către Laboratorul de Analiză şi Profil al Drogurilor din cadrul B.C.C.O. Cluj-Napoca, s-a constatat că substanţa aflată în colet este calificată în raportul anual al EMCDDA Europol 2010 ca făcând parte dintr-un număr de 41 noi substanţe psihoactive.

La data de 9 februarie a.c., a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore faţă de suspect, pentru comiterea infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive. Fiind prezentat Tribunalului Bistriţa-Năsăud, acesta a primit mandat de arestare preventivă pentru o perioada de 29 de zile.

În cauză, s-a colaborat cu Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, D.O.S. – I.G.P.R. şi Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră - Punctul de Poliţie de Frontieră Otopeni.

I.G.P.R. - Centrul de Informare și Relații Publice

Link to comment
 • 2 weeks later...

Arestat pentru trafic de droguri de mare risc

Poliţiştii Serviciului Antidrog din Constanţa au găsit, în urma unei percheziţii efectuate ieri, în locuinţa unui bărbat, cocaină şi ketamină, pregătite în doze pentru consum. Suspectul a fost arestat pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc.

Poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa au documentat activitatea infracţională a unui bărbat de 42 ani, din municipiul Constanţa, suspectat de trafic de droguri de mare risc.

Bărbatul era suspectat că vindea cocaină către diverşi clienţi, contra sumei de 80 - 90 de euro / gram.

La data de 20 februarie a.c., în baza autorizaţiei emise de Tribunalul Constanţa, poliţiştii de combaterea criminalităţii organizate au efectuat o percheziţie la locuinţa acestuia, unde au fost găsite 13 grame de cocaină (drog de mare risc) şi 2 grame de ketamină (drog de risc), pregătite în doze pentru consum.

În baza probelor administrate în cauză, a fost dispusă reţinerea suspectului, pentru 24 de ore.

Astăzi, 21 februarie a.c., acesta a fost prezentat Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă, judecătorul dispunând arestarea acestuia pentru o perioadă de 29 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc şi de mare risc, fapte prevăzută de art.2 al.1 şi 2 din Legea 143/2000.

Sursă: IPJ Constanţa

Link to comment
 • 2 weeks later...

Suspect de trafic de droguri, arestat preventiv

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Vaslui au descoperit, în urma desfăşurării unor percheziţii, 190 grame cannabis şi rezină de cannabis. O persoană a fost reţinută pentru trafic de droguri de risc.

În urma cercetărilor desfăşurate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vaslui, s-a reuşit probarea activităţii infracţionale a unui tânăr de 24 de ani, din municipiul Vaslui, suspectat de trafic de droguri de risc.

Din cercetări, a rezultat faptul că bărbatul, împreună cu alte 5 persoane, făcea parte dintr-un grup infracţional, constituit în vederea comercializării de rezină de cannabis, în municipiul Vaslui.

La data de 6 martie a.c., în baza autorizaţiilor emise de Tribunalul Vaslui, poliţiştii antidrog, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale au efectuat 7 percheziţii domiciliare, la locuinţele suspecţilor. Au fost găsite 190 de grame de cannabis şi rezină cannabis. Poliţiştii au ridicat şi 226 litri de alcool de provenienţă Italia şi 6 biciclete, bunuri cu privire la care există suspiciunea de a fi furate din Italia.

În cauză, a fost dispus luarea măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de tânărul de 24 de ani, în sarcina acestuia fiind reţinută săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 2 pct. 1, din Legea nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului ilicit de droguri.

Astăzi, Tribunalul Vaslui a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 29 de zile faţă de acesta. Tânărul a fost condus în arestul I.P.J. Vaslui.

I.G.P.R.-Centrul de Informare și Relaţii Publice

Link to comment
 • 1 month later...

Suspect de trafic de droguri, arestat preventiv

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, în vârstă de 36 ani, care deţinea, în vederea comercializării, droguri de mare risc. Împotriva suspectului a fost luată măsura arestării preventive pentru o perioadă de 29 zile.

La data de 22 aprilie a.c., poliţişti ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui şi procurorii D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Vaslui beneficiind de suportul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Vaslui, au efectuat o percheziţie la domiciliul unui bărbat, de 36 de ani, din comuna Iana, judeţul Vaslui.

În urma percheziţiei, au fost ridicate aproximativ 40 de grame de cocaină, precum şi 246 de articole de îmbrăcăminte sport, cu privire la care, există suspiciunea că au fost sustrase din Italia.

Din cercetările efectuate până în prezent, poliţiştii au stabilit că suspectul a comercializat în luna aprilie a.c. mai multe doze de cocaină mai multor tineri din municipiul Bârlad şi localităţile limitrofe, pentru care solicita suma de 50 euro pentru un gram. Drogurile au fost aduse de suspect din Italia în cursul acestui an.

Împotriva acestuia a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanţei de judecată, cu propunerea de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc.

Instanţa a emis pe numele bărbatului mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, acesta fiind introdus în arestul I.P.J. Vaslui.

I.G.P.R. - Centrul de Informare și Relații Publice

Link to comment
 • 1 year later...

BĂRBAT CERCETAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Cluj au depistat 600 de comprimate care ar conţine substanţă activă MDMA, în urma unei percheziţii efectuate la domiciliul unui bărbat bănuit de trafic de droguri de mare risc.

La data de 24 noiembrie a.c., un bărbat a fost depistat de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj având asupra sa 60 de comprimate de substanţă activă MDMA.

În continuarea cercetărilor, la data de 25 noiembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj au efectuat o percheziţie la domiciliul bărbatului, în urma căreia au fost găsite 600 de comprimate, cu privire la care există suspiciuni că au în conţinut substanţa MDMA.

Din cercetările efectuate, a rezultat că, în perioada octombrie – noiembrie 2014, bănuitul ar fi procurat şi deţinut droguri de mare risc, în vederea consumului propriu şi a comercializării pe raza municipiului Cluj – Napoca.

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat magistraţilor, care au dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Sursă: IGPR

Link to comment
 • 4 weeks later...

CERCETAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC

 

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa au ridicat peste 1 kg. de substanţe susceptibile a fi droguri de mare risc, de la un bărbat, care le transporta în geanta personală. Cel în cauză a fost reţinut, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

În noaptea de 19 spre 20 decembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime au surprins în flagrant delict un cetăţean român, de 50 de ani, din Constanţa, care transporta în geanta personală peste 1 kg. de substanţe pulverulente, susceptibile a fi droguri de mare risc.

 

Cel în cauză a fost surprins în Constanţa, în timp ce cobora dintr-un autocar de transport internaţional de persoane.

 

Persoana în cauză a fost reţinută pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, ulterior fiind prezentată magistraţilor, care au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.
 

Sursă: IGPR

Link to comment
 • 1 month later...

BĂNUIT DE TRAFIC DE DROGURI DE RISC, ARESTAT PREVENTIV

 

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat o percheziţie la locuinţa unui bărbat bănuit de trafic de droguri de risc.

 

La data de 12 februarie a.c., poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmboviţa, au efectuat o percheziţie în Vulcana Pandele, judeţul Dâmboviţa, la domiciliul unui bărbat, de 26 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc.

 

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa şi procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Dâmboviţa au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, implicat în traficul ilicit de droguri de risc.

 

Din cercetări a reieşit că, în perioada decembrie 2014 - ianuarie 2015, cel în cauză ar fi comercializat droguri de risc către diverse persoane din Târgovişte, Vulcana Pandele şi Şotânga, judeţul Dâmboviţa.

 

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au ridicat 25 de grame de cannabis, 820 de lei şi 50 de euro.

 

Cel în cauză a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

De asemenea, alte patru persoane au fost conduse la audieri.

 

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

 

Sursa: IPJ Dâmboviţa

Link to comment

REŢINUT PENTRU TRAFIC DE DROGURI

 

Un bărbat de 29 de ani, din judeţul Constanţa, a fost prins în flagrant de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate, în timp ce se pregătea să vândă 30 de grame de cannabis. Acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore pentru trafic de droguri de risc.

 

La data de 14 februarie a.c., poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Constanţa, au prins în flagrant un bărbat de 29 de ani, din oraşul Techirghiol, în timp ce se pregătea să pună în vânzare 30 de grame de cannabis, în schimbul a 900 de lei.

 

În urma percheziţiei efectuate la domiciliul acestuia, au fost găsite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 150 de game de cannabis şi 130 pliculeţe folosite pentru vânzarea  drogurilor.

 

Din cercetări, s-a reţinut că bănuitul, în perioada octombrie 2014-februarie 2015, ar fi procurat din Spania şi ar fi pus în vânzare către diferiţi consumatori cannabis.

 

Persoana a fost prezentată procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Constanţa, care a emis ordonanţă de  reţinere pentru 24 de ore şi a formulat propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc (Art. 2 al. 1 din Legea 143/2000).

 

Sursa: IPJ CONSTANŢA

Link to comment
 • 1 month later...

ARESTAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Oradea au ridicat 215 de grame de cannabis de la un bărbat care încerca să le comercializeze. / Cel în cauză a fost arestat preventiv.

La data de 24 martie a.c., poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea şi procurorii D.I.I.C.O.T.- S.T. Oradea au depistat în flagrant delict un bărbat, în timp ce încerca să comercializeze 100 de grame de rezină de cannabis, la domiciliul său, din municipiul Oradea.

Din locuinţa acestuia, poliţiştii şi procurorii au ridicat alte 115 grame de droguri de risc.

În urma investigaţiilor a rezultat că, în perioada 2014-2015, cel în cauză ar fi introdus pe teritoriul României, prin intermediul unor firme de transport coletărie, aproximativ 600 de grame de rezină de cannabis, provenite din Spania.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi trafic internaţional de droguri de risc, iar ulterior a fost prezentat instanţei de judecată, care a dispus arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Sursă: IGPR

Link to comment
 • 4 weeks later...

CERCETAT PETRU TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC

 

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au prins în flagrant delict un bărbat în timp ce ar fi încercat să vândă aproape 1.300 de comprimate de ecstasy. Cel în cauză a fost reținut.

 

La data  de 23 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au efectuat două percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de procurarea şi comercializarea de droguri de mare risc.

 

De asemenea, poliţiştii au surprins în flagrant delict un bărbat, de 38  de ani, asupra căruia au fost descoperite 1.297 de comprimate de ecstasy, pe care acesta ar fi încercat să le vândă, în schimbul a 5.000 de euro.

 

Bărbatul a fost prezentat procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, care a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

 

Cel în cauză va fi prezentat Tribunalului Constanţa, cu propunere de arestare preventivă.

 

Activităţile s-au desfăşurat sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliției Române.

 

Sursă: IGPR

Link to comment

BĂRBAT BĂNUIT DE TRAFIC INTERNAŢIONAL CU PENTEDRONĂ, ARESTAT PREVENTIV

 

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Arad au depistat un bărbat, bănuit că ar fi introdus şi comercializat în ţară 7 kg. de pentedronă./ Cel în cauză a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

La data de 23 aprilie a.c.,  poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Arad au efectuat o percheziţie domicilară, la locuinţa unui bărbat bănuit de trafic de droguri de mare risc şi trafic internaţional de droguri.

 

În urma percheziției, au fost ridicate 50 de grame de substanţe, susceptibile a fi pentedronă.

 

Din cercetări a reieşit că bărbatul, în vârstă de 26 de ani, din Arad, ar  fi introdus în ţară şi comercializat, aproximativ 7 kg. de pentedronă.

 

Drogurile ar fi fost aduse din Ungaria,  în transporturi săptămânale cuprinse între 100 şi 150 de grame, pe care ulterior, cel în cauză le-ar fi comercializat.

 

Bărbatul a fost  reţinut şi prezentat instanţei de judecată, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

Activităţile au fost desfăşurate în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Arad.

 

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului Român dde Informaţii.
 

Sursă: IGPR

Link to comment
 • 1 month later...
ARESTAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC
 
Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Iaşi au surprins în flagrant delict un bărbat, în timp ce primea un colet care conţinea aproape 1.5 kg. de droguri de mare risc. Cel în cauză a fost reţinut, iar ulterior arestat preventiv.
 
La data de 27 mai a.c., poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iaşi au surprins în flagrant delict un bărbat, în timp ce primea un colet în care se aflau droguri de mare risc.
 
Din cercetări a reieşit că cel în cauză i-ar fi solicitat unei alte persoane să-i comande de pe un site 2.800 de grame de Acacia Confuza Inter Root Bark Powder, Taiwan Acacia.
 
La  data de 10 martie a.c., la un oficiu poştal din judeţul Iaşi a ajuns un colet de 1,5 kg., expediat din Taiwan, ce conţinea 1.410 grame de pulbere, respectiv DMT (N,N-dimethyltryptamine), drog de mare risc.
 
La data de 27 mai a.c., cel în cauză a fost depistat în flagrant de poliţişti, în timp ce primea coletul cu droguri.
 
Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de complicitate la introducere, fără drept, în ţară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc.
 
Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind ulterior prezentat  Tribunalului Iaşi, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.  
 
Sursa: IGPR
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.