Jump to content
POLITISTI.ro

Eroare drug-test

Postare recomandată

Publicat

Salut, am 19 ani recent impliniti, permisul l-am luat pe 07.03.2024.

Duminica trecuta, pe data de 23.06.2024 am fost oprit pentru prima data in trafic. Domnii politisti mi-au pus atat etilotestul cat si drug-test-ul.

La etilotest desigur ca mi-a iesit 0.00, insa aici apare problema.. La drug-test

Sunt constient ca nu am consumat niciodata niciun fel de substanta interzisa, iar pe primul test a aparut:

Cocaine-Invalid;Cannabis-Invalid;Amphetamine-Negative

Bun, din cauza ca aparatul a dat eroare, din ce am inteles legea ne obliga sa mai facem un test

Zis si facut, insa pe al 2lea test mi a dat Cocaine-Negative;Cannabis-Negative;Amphetamine-Positive…

Lucru ce eu n-am consumat in viata mea.. Am mers la recoltarea de sange, domnul politist mi-a facut procesul verbal si mi-a deschis un dosar penal..

Acum intrebarea mea este urmatoarea:

Am vorbit cu cineva din familie care a lucrat in anti-drog si este la pensie, si mi-a spus sa merg in Bucuresti sa refacem proba de sange si sa platesc taxa.

Stiti cumva in cat timp iese proba de sange daca o refac eu personal si platesc taxa pe loc?

Sunt convins ca in sange o sa iasa negativ, si vreau sa ma duc pana in panzele albe pentru permisul meu deoarece vara asta urma sa ma angajez si aveam nevoie de permis pentru naveta..

Multumesc anticipat!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.