Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

coosstti, nu am facut nicio referire ca ce ai spus tu nu ar fi adevarat, departe gandul acesta de mine, iar daca asa am lasat impresia, sincer imi cer scuze.

Eu am facut referire ca toata aceasta treaba depinde de procuror, pt ca pana la urma, el dispune in cauzele penale.

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Sunt cateva. Le verifici documentele pe care ti le prezinta la control si cam atat!

Publicat

coosstti din curiozitate profesionala te intreb:

daca gasesti un auto inmatriculat intr-un stat UE si ai suspiciuni ca asiguarerea obligatorie ar fi falsa unde soliciti sau cum (catre ce structura te adresezi) sa-ti faca verificarile pentru a stabili daca documentul este sau nu, fals??

dar pt auto non UE (ex. rusia) cum procedezi?

• Membru
Publicat

Pt absolut toate tarile, solicitarile se fac catre BAAR (BIROUL ASIGURĂTORILOR DE AUTOVEHICULE DIN ROMÂNIA). SI nu in ultimul rand cere o expertiza criminalistica. :emo-yessir:

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Vigneta speciala pentru masinile inmatriculate in alte localitati cat si in strainatate, ce parcheaza pe locurile publice - O noua taxa introdusa de Primaria Craiova

Primaria Craiova incaseaza in acest moment taxe pe parcare doar de la contribuabilii care au masinile inmatriculate in Banie. Ceilalti parcheaza in voie pe unde apuca, fara sa aiba vreo obligatie fata de bugetul local.

Contribuabilii craioveni au taxa de parcare inclusa in impozitul pe masina. Ceilalti soferi care pacheaza in oras vor fi nevoiti insa sa isi cumpere vignete de la orice chiosc de ziare. Cuantumul taxei variaza intre 1 si 40 de lei, in functie de numarul de zile in care este folosita parcarea.

Decizia a fost aprobata deja de Consiliul local si urmeaza sa inte in vigoare de la 1 mai.

Publicat (modificat)

caut un coleg care sa ma ajute cu informatii privind controlul itp si rca la auto inmatriculate in strainatate rog scrieti mi pe adresa de mess

Modificat de 25tess
  • Apreciez 1
Publicat

speta : autovehiculul a fost inmatriculat in austria in data de 03.08.2010 cand a fost emis si certificatul de inmatriculare. conducatorul auto prezinta o asigurare auto valabila de la 03.08.2010 pana la 01.09.2013 sa fie oare valabila? la inmatriculare presupun ca a facut si asigurarea dar care este perioada minima pt care a platit? 6 luni , un an ? cum se procedeaza la inmatricularea in austria daca poate sa ma ajute cineva pls

Publicat

In austra poti avea mai multe autoturisme si acelasi numar de inmatriculare, si pe acelasi numar de inmatriculare certificat pe fiecare autoturism. La plata asigurarii se va lua motorul cel mai mare. Singurul lucru pe care il poti face este sa verifici asigurarea la numarul de telefon de pe asigurare. Fiecare firma de asigurari din strainatate are corespondent in romania care este scris si pe asigurare.

• Membru
Publicat

Cine ti-a zis tie treaba asta cu mai multe masini cu acelasi nr. de inmatriculare?!

Publicat

speta masina inmatriculata in franta pe numele francezului in certificat. conducatorul auto (roman) prezinta drept asigurare un tichet eliberat de o societate de asigurari din italia valabila 5 zile scrisa cu pixul. pe tichetul de asigurare este facuta mentiunea ,, pentru autovehicule de proba" stie cineva ceva?

Publicat

stie cineva site- uri pe care se poate verifica on line asigurarea auto sau itp-ul la autovehiculele inmatriculate in strainatate? pana acum am gasit doar pt marea britanie si olanda daca mai e vreun coleg care are mai multa experienta in acest domeniu il rog sa ma contacteze

Publicat

iti spun acest lucru ca il stiu cu certitudine. Soacra mea are 2 masini si un singur numar de inmatriculare, si doua certificate pentru cele doua masini cu acelasi numar.

Site-uri nu cred ca sunt insa RAR iti poate spune daca este sa nu inmatrculat autovehiculul.

• Moderator
Publicat

RAR-ul face verificari in strainatate si acceseaza bazele de date cu inmatricularile din alte state?

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

sunt si site de verificari dar doar pentru politisti iar cele din Romania oficiale mai mult te incurca , astept de 7 zile o verificare prin BAAR pentru o asigurare , dureaza 2 zile sa ajunga de la secretariat pana la cel care se ocupa de cazuri speta.

catalin de ce tara te intereseaza verificarea?

• Moderator
Publicat

Nu ma intereseaza sa fac vreo verificare, dar din cate stiam eu, RAR-ul de la noi nu verfica daca o masina este sau nu inmatriculata. Sunt altii care fac acest lucru.

De aceea m-a surprins afirmatia conform careia "RAR iti poate spune daca este sa nu inmatrculat autovehiculul".

Publicat (modificat)

salut!! stie cineva care este procedura pentru a incheia o asigurare auto pentru un auto inmatriculat in Marea Britanie? dupa ce ai incheiat polita cum se face plata asigurarii auto ?

Modificat de 25tess
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

salut ! daca e cineve aici care are cunostinte despre inmatricularea sau radierea autovehiculelor din belgia il rog sa-mi trimita un e-mail

Publicat

salut!! stie cineva care este procedura pentru a incheia o asigurare auto pentru un auto inmatriculat in Marea Britanie? dupa ce ai incheiat polita cum se face plata asigurarii auto ?

Din cate cunosc nu poti incheia asigurare obligatorie in Romania pentru auto inmatriculate in strainatate.

Publicat

Singurul loc unde poti incheia o asigurare valabila este Marea Britanie, daca inchei in Romania nu e valabila.

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

salut ! cunoaste cineva unde este mentionata in documente inspectia tehnica pentru autovehiculele inmatriculate in suedia ?

Publicat

online se face si asigurarea cat si plata. dureaza cateva zile pana iti vine in plic, la adresa pe care o dai.

Singurul loc unde poti incheia o asigurare valabila este Marea Britanie, daca inchei in Romania nu e valabila.

Cine spune si unde scrie asta?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.