Masinile inmatriculate in strainatate
By
Marius, in Discussions on Professional Issues
-
Similar Content
-
By Alleycat
Voiam să vă întreb dacă se știe cineva, dacă începând cu 2018, punctul de amendă va rămâne plafonat la 145 de lei, sau va crește la 10% din salariul minim (190 de lei). Vă rog să-mi spuneți dacă s-a plafonat, ce act legislativ prevede acest lucru. Multumesc pentru ajutor.
-
By Razvygolf
am trecut dupa ce s-au aprins luminile de la calea ferata si nu am dat permisul agentului de circulatie
am facut contestatie
am pierdut procesul
stiu ca 3 luni trebuie sa astept fara drept de conducere
dar am auzit ca se adauga o luna daca nu predai permisul
si am mai auzit ca se adauga o luna daca pierzi procesul
3 luni ii pedeapsa cat se prelungeste daca nu am predat permisul si am pierdut procesul?
multumesc!
-
By marius7
buna seara. sa va spun povestea mea...... detin doua masini inmatriculate pe bulgaria, iar cu una dintre ele circula fratele meu. pe 20 oct 2016 l-a oprit pol. rutiera si i-a retinut talonul pe motiv ca itp-ul este expirat (acesta fiind valabil pana in data de 10-11-2016). problema este ca agentul constatator i-a retinut si actul de la itp, dar acesta, din nu stiu ce motiv spune ca nu l-a retinut dansul. eu stiu ca e vina fratelui meu( sau cel putin asa cred, ca nu cunosc prea bine legea) si acum nu am cum sa dovedesc ca masina era in regula. va rog sa ma sfatuiti ce as putea sa fac. multumesc anticipat
-
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.