Skip to content

Featured Replies

Bun, si restanta de anul trecut?

:hmmmt:

Edited by boierruuu

• 1 month later...
  • Replies 107
  • Views 84.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pai scriu pentru ca unii ca tine au postat o goanga si acum au amutit. Apropo eu sunt foarte linistit. Tu?

• Am și eu o curiozitate: care sunt bărbații ăștia care nu au altceva de făcut în afară de a-i umple de voturi negative pe cei ale căror postări nu se încadrează în limitele lor sărace de gândire, respe

• Propun topic inchis

barfe se aud pe la mine la serviciu ca saptamana aceasta adica pana la sfarsitul luni si ar fi vorba de vreo 300 si ceva de lei, ITPF Timis, acum sa sunt barfe sau e ceva serios ramane de vazut zilele urmatoare

• Moderator

Şi eu am auzit din mai multe părţi "zvonuri" cu privire la intenţia de a ni se achita şi restanţa la norma de hrană. Dar din câte am înţeles eu, cică se intenţionează să ne fie achitată în aproprierea Paştelui.

Totuşi nu uitaţi că sunt doar info la nivel de "zvon", nu sunt surse sigure.

• Membru

si pe la Bucuresti - DGPMB la fel se aude.

vom vedea...zise orbul :))

pe la noi au venit jaci cu acest zvon.

ziceau ca pana la finele lunii martie,dar s-au inselat.

S-a facut liniste in sat?! Nu s-a mai auzit nimic pe nicaieri?

Cred ca a fost o fumigena.

La noi nu se stie nimic. Cei de la financiar ridica din umeri, dar spun ca statele de plata sunt facute.

zvonul circula dar fara o hartie nu are credibilitate

Am intrebat contabilul sef si nu are nimic la trezorerie pentru aceasta restanta.

Deocamdata , doar zvonuri.

Dar chiar si la nivel de zvon, se vehiculeaza o data sau simplul fapt ca urmeaza sa primim?

O data exacta nu, dar urmeaza sa ii primim si apoi sa primim lunar si norma de hrana marita.

• 2 weeks later...

Cu siguranta urmeaza sa ii primim....

O data exacta nu, dar urmeaza sa ii primim si apoi sa primim lunar si norma de hrana marita.

Wrong!

Din cate stiu ,norma de hrana o luam marita de cca.8-9-10 luni(nu retin exact luna :hmmmt: ) de cand s-a marit cu 1 leu pe zi deci 30 lei la luna de 30 de zile si 31 lei la luna cu 31 zile.Asa ca abia prin vara-toamna vine urmatoarea marire iar ceea ce este acum de luat ca si restanta este pe undeva pe la 300 lei mari, laţi si bine impăiaţi :))

Dl. Toba a fost azi prezent la numirea noului sef al IPJ Bz si a declarat ca vor fi alocate fonduri pentru cheltuieli si plati suplimentare dupa o eventuala rectificare de buget. Din punctul sau de vedere MAI a platit restantele pe care le avea. Nu a facut nicio referire la restanta de la norma de hrana.

Poate are probleme cu memoria. Ii recomand cu incredere lecitina.

Am vb astazi cu un coleg de la scoala de agenti din cj si mi-a spus ca la ei se va achita restanta pana in data de 10.04.2013.

10 .04 2013 a trecut de ceva timp

O fi vorba de 10.04.2013 de anul viitor? Sau din 2015? :)):))

Poate a vrut sa zica 10.05.2013.Adica dupa Sarbatorile de Paste.

Adica......las-o asa!.....

Avem de primit... Dar, nu prea curand!

azi ar fi ultima zi in care am mai putea primi "mielul"....

Pai se da ceva pana la urma?